Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

nama sebelum ini : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Ballroom Grand Park City Hall Hotel Singapura - Ballroom Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Fitness Grand Park City Hall Hotel Singapura - Pusat Operasi Grand Park City Hall Hotel Singapura - Kolam renang Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Lobi Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 333
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.8

berdasarkan
2738 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
8.6
Layanan Kakitangan
7.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.9
Keselesaan/Standard Bilik
7.9
Makanan/Tempat Makan
7.2
Semua ulasan (2738)
Saring ikut:
Zulkifly Y. Pelancong bisnes Malaysia, 19 Jun 2013
Penginapan yang selesa

Bersih, kemas, selesa
9
Grand Park City Hall Hotel ialah hotel bandar yang bersih, kemas, dan selesa dengan hiasan dalaman yang menarik. Dengan bangunannya yang tinggi (highrise hotel) dengan lokasi menarik, bersebelahan dengan 2 pusat perniagaan dan berdekatan dengan beberapa pusat tarikan pelancong. Menyediakan perkhidmatan WiFi yang baik untuk peralatan-peralatan anda.
Laporkan ulasan ini
Dwi W. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 02 Mei 2013
it was great holidays

large room, cozy room, near restaurant
8
Laporkan ulasan ini
Nik N. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 11 November 2012
cantik, kemas, selesa dan bersih

kemas, mesra, bersih
10
sangat bagus, bersih, kemas, bilik yang selesa, ruang yang besar, petugas yg mesra
Laporkan ulasan ini
Azree I. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 13 Oktober 2011
Lokasi yang bagus tetapi hotel tidak menarik

its in the centre of the city
6
lokasi hotel agak bagus kerana senang untuk saya mendapatkan bas/teksi/mrt ... tetapi bilik yang saya dapat agak kecil... dan kurang selesa ... tilam juga tidak empuk ... and i will not recommend this hotel to anyone ...
Tip Ciri-ciri Hotel: its an old hotel, please another hotel to stay
Laporkan ulasan ini
Lai Y. Keluarga dengan anak remaja Hong Kong, 01 September 2015
Convenient location, bad rooms

The hotel is in an excellent location. Within 15 mins wall to Clark Quay, the Merlion, China Town, etc. The staffs are very helpful.
5.7
The hotel has a serious hygiene problem. The room has a bad mold smell, which cannot be covered by any air purifier. The wall, bedding sheet, pillows, and even bath robes feel wet. Dust can be easily found from every corner of the room, washroom, and desk. Moss is found on the wall when you look outside the windows. And blah blah blah....etc. Imagine yourself please. The staffs are friendly and helpful though. If you must stay in this hotel, please only consider the Crystal Club floor!!
Laporkan ulasan ini
Brent W. Pelancong bisnes New Zealand, 01 September 2015
Very average experience

Breakfast, location, leaving.
6.3
After spending 3 weeks in Vietnam with beaut hotels and very friendly people,it was disappointing to arrive at a hotel in Singapore, lift our own bags from Taxis, Wait from 330pm till 5pm for our room and then when my wife was given the key she had no help in taking our luggage to our room. Our room had dry but rotten carpet and smelt "real bad". A leak looked to have been repaired but no carpet replacement. To be fair when our door key stopped working on the last day, the person who came to fix it was very apologetic and gave us a free drink and an scented machine to help with the smell. Please note I complain very little, but feel this time its worthy of it.
Laporkan ulasan ini
Narawit T. Pasangan Thailand, 30 Ogos 2015
One of the best hotel in Singapore

Staff, Location, Comfort
9.7
It was fantastic, me and my girlfriend liked the hotel so much, it was clean, decorated in modern style. The location was good, only 150-200 meters away from the city hall station (give me great excess to others major travel sites such as Merlion park, Orchard st., Clarke Quay). The staff performance was outstanding, friendly smiles and atmosphere. We also get a double upgrade, from Superior room to Club room. In additional, we also get late check-out at 14:00 pm., all of that free of charge!
Laporkan ulasan ini
Darren C. Pelancong bisnes Canada, 26 Ogos 2015
one night stay

club lounge, lobby, area
8.7
Laporkan ulasan ini
Soyul Y. Pelancong bisnes South Korea, 25 Ogos 2015
not the best place

location was great
6
place is too old. would choose other place
Laporkan ulasan ini
Sang J. Pelancong bisnes South Korea, 25 Ogos 2015
Definitely a 3 star hotel

Nothing good about this hotel honestly. You can hear other rooms, it smells, my co-worker found a cockroach.
6
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Grand Park City Hall Hotel SingapuraGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - BallroomGrand Park City Hall Hotel Singapura - BallroomGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik FitnessGrand Park City Hall Hotel Singapura - Pusat OperasiGrand Park City Hall Hotel Singapura - Kolam renangGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - LobiGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Grand Park City Hall Hotel, Singapura

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B06