Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

nama sebelum ini : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Ballroom Grand Park City Hall Hotel Singapura - Ballroom Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Fitness Grand Park City Hall Hotel Singapura - Pusat Operasi Grand Park City Hall Hotel Singapura - Kolam renang Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Lobi Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 333
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.8

daripada
2701 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
8.6
Layanan Kakitangan
7.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.9
Keselesaan/Standard Bilik
7.9
Makanan/Tempat Makan
7.2
Semua ulasan (2701)
Saring ikut:
Zulkifly Y. Pelancong perniagaan Malaysia, 19 Jun 2013
Penginapan yang selesa

Bersih, kemas, selesa
9
Grand Park City Hall Hotel ialah hotel bandar yang bersih, kemas, dan selesa dengan hiasan dalaman yang menarik. Dengan bangunannya yang tinggi (highrise hotel) dengan lokasi menarik, bersebelahan dengan 2 pusat perniagaan dan berdekatan dengan beberapa pusat tarikan pelancong. Menyediakan perkhidmatan WiFi yang baik untuk peralatan-peralatan anda.
Laporkan ulasan ini
Dwi W. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 02 Mei 2013
it was great holidays

large room, cozy room, near restaurant
8
Laporkan ulasan ini
Nik N. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 11 November 2012
cantik, kemas, selesa dan bersih

kemas, mesra, bersih
10
sangat bagus, bersih, kemas, bilik yang selesa, ruang yang besar, petugas yg mesra
Laporkan ulasan ini
Azree I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 13 Oktober 2011
Lokasi yang bagus tetapi hotel tidak menarik

its in the centre of the city
6
lokasi hotel agak bagus kerana senang untuk saya mendapatkan bas/teksi/mrt ... tetapi bilik yang saya dapat agak kecil... dan kurang selesa ... tilam juga tidak empuk ... and i will not recommend this hotel to anyone ...
Tip Ciri-ciri Hotel: its an old hotel, please another hotel to stay
Laporkan ulasan ini
Erwin A. Pasangan Australia, 30 Julai 2015
Very good

Location location location
8.7
Very good
Laporkan ulasan ini
Anh N. Pasangan Vietnam, 28 Julai 2015
A pleasant stay

Cleanliness, professionalism and comfortness.
8.7
It was a pleasant experience overall. Breakfast is good with multiple choices of dishes. However the air conditioning was a bit too cold.
Laporkan ulasan ini
Lim X. Pasangan Singapore, 26 Julai 2015
Nice hotel

Location,room and staff
8
We have a nice stay at the hotel over the weekend.
Laporkan ulasan ini
Mark T. Pelancong solo Netherlands, 26 Julai 2015
Very good location, over priced breakfast

Location, friendly staff,
8
Ideal location to explore central Singapore on foot. Very friendly staff. Breakfast over 30 SG dollar a bit overpriced and not included in my room rate. Plenty of breakfast places nearby.
Laporkan ulasan ini
Chan C. Pasangan Malaysia, 26 Julai 2015
Strategic Location & Nice Room

Strategic Location, Comfortable and Nice Environment
8.7
Overall was ok. Just that all the snacks and drinks provided in the room was not free. Located quite near to MRT station.
Laporkan ulasan ini
Min H. Pelancong perniagaan Malaysia, 24 Julai 2015
Great location and great hotel staff

Location, helpful staff and clean room
7.7
I booked a twin bed room. However during check in, the reception told me that they only left one king size bed. I got frustrated and however he manage to help me to add an extra bed in the room so that me and my colleague do not have to share one bed. This made our room very occupied but we are happy with that. A credit to Alan the reception who serve us during our check in
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Grand Park City Hall Hotel SingapuraGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - BallroomGrand Park City Hall Hotel Singapura - BallroomGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik FitnessGrand Park City Hall Hotel Singapura - Pusat OperasiGrand Park City Hall Hotel Singapura - Kolam renangGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - LobiGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Grand Park City Hall Hotel, Singapura

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B03