atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Bay, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

dahulunya : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan Minuman Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapura - Ballroom Grand Park City Hall Hotel Singapura - Ballroom Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Fitness Grand Park City Hall Hotel Singapura - Pusat Operasi Grand Park City Hall Hotel Singapura - Kolam renang
Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 333
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.8

daripada 2516 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
8.6
Layanan kakitangan
7.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.9
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.9
Makanan/Makan Malam
7.2
Semua ulasan (2516)
Saring mengikut:
Zulkifly Y. Pelancong perniagaan Malaysia, 19 Jun 2013
Penginapan yang selesa

Bersih, kemas, selesa
9
Grand Park City Hall Hotel ialah hotel bandar yang bersih, kemas, dan selesa dengan hiasan dalaman yang menarik. Dengan bangunannya yang tinggi (highrise hotel) dengan lokasi menarik, bersebelahan dengan 2 pusat perniagaan dan berdekatan dengan beberapa pusat tarikan pelancong. Menyediakan perkhidmatan WiFi yang baik untuk peralatan-peralatan anda.
Dwi W. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 02 Mei 2013
it was great holidays

large room, cozy room, near restaurant
8
Nik N. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 11 November 2012
cantik, kemas, selesa dan bersih

kemas, mesra, bersih
10
sangat bagus, bersih, kemas, bilik yang selesa, ruang yang besar, petugas yg mesra
Azree I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 13 Oktober 2011
Lokasi yang bagus tetapi hotel tidak menarik

its in the centre of the city
6
lokasi hotel agak bagus kerana senang untuk saya mendapatkan bas/teksi/mrt ... tetapi bilik yang saya dapat agak kecil... dan kurang selesa ... tilam juga tidak empuk ... and i will not recommend this hotel to anyone ...
Tip Ciri-ciri Hotel: its an old hotel, please another hotel to stay
William G. Pelancong perniagaan Singapore, 25 Januari 2015
Hotel near MRT

central, shopping , convenient
8
Paul H. Pasangan United Kingdom, 25 Januari 2015
Weekend in Singapore

The swimming pool and the lobby
6.7
The bed was comfortable but the rooms are dated and there is a musty damp smell throughout the hotel. Also it was impossible to completely close the curtains which let early morning light into the room which disturbed our sleep. Saying that, the location was good and the price was reasonable.
Magdalene H. Pasangan Singapore, 17 Januari 2015
Excellent

The room conditions, the excellent staff and the location
9
Nguyen T. Keluarga dengan anak dewasa Vietnam, 17 Januari 2015
good location

Location, staff, price
7.3
Nice stay, I would come back here.
Fonny B. Pasangan Indonesia, 14 Januari 2015
Grand Park City Hall Overrated

Staffs re friendly and they gave us late check out. Can't think of the third one!
4.7
It was ok as we were only there for one night on transit, but we were disappointed as the hotel was run down. Not well maintained, rooms are small and smelly! For the price we paid it was definitely not worth it especially in Singapore where there are a lot of other 5-star hotels! Location is ok, but not great.
Orit T. Pelancong perniagaan Israel, 12 Januari 2015
Helpful staff, but some infrastructure problems

The stuff tried to be helpful, they were very nice in trying to solve problems, but sometimes through no fault of their own - they were not successful
7.3
I was not feeling well when I arrived, and my main problem was that the room was too cold- given my health condition. The windows could not be opened and the room stayed cold even when the air conditioning was turned off. Eventually they changed my room to one facing a different direction - which was warmer. They also were happy to provide me with an extra blanket and extra tea (and even some home remedies suggestions). Another problem is that the room was poorly lit (they use very low voltage light-bulbs). Again, when I complained the stuff was willing to change the light bulbs. The room was clean, but some of the furnishings were old. A leaking faucet, noisy pipes, this sort of thing. The location is very convenient - close to City Hall MRT - and withing walking distance of china town, museums, and attractions. Must emphasize again that the stuff was doing their best to accommodate and help.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Grand Park City Hall Hotel SingapuraGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - Makanan dan MinumanGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapura - BallroomGrand Park City Hall Hotel Singapura - BallroomGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik MesyuaratGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik FitnessGrand Park City Hall Hotel Singapura - Pusat OperasiGrand Park City Hall Hotel Singapura - Kolam renangGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu Grand Park City Hall Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park City Hall Hotel Singapura - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Grand Park City Hall Hotel, Singapura

AS-AGWEB-3A05