Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapura 238857 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Grand Park Orchard Singapura - Pandangan Grand Park Orchard Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park Orchard Singapura - Lobi Grand Park Orchard Singapura - Lobi Grand Park Orchard Singapura - Pub/Ruang Rehat Grand Park Orchard Singapura - Kolam renang Grand Park Orchard Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Grand Park Orchard Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite
Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Restoran Grand Park Orchard Singapura - Restoran Grand Park Orchard Singapura - Kemudahan-Kemudahan Grand Park Orchard Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park Orchard Singapura - Bilik Mandi
Kawasan: Orchard Jumlah bilik: 308
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.1

berdasarkan
5994 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
9.4
Layanan Kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan/Standard Bilik
8.2
Makanan/Tempat Makan
7.3
Semua ulasan (5994)
Saring ikut:
Vonny V. Keluarga dengan anak remaja Indonesia, 28 Jun 2015
SEMUANYA OKE

1. Pelayanan yang sangat ramah 2. Kebersihan yang sangat terjaga 3. Makanannya enak enak
10
Sebenarnya saya dan keluarga hanya transit di Singapore karena sudah cukup lama tidak ke Singapore dipikir pikir kenapa tidak menginap 1 malam saja... Yang saya suka dari premier club di lantai 11 sama Uncle Hassim luar biasa... Saya minta wine mereka menanyakan untuk siapa wine itu. Saya bilang untuk adik saya... Uncle Hassim menanyakan umur berapa adiknya... Saya bilang 14thn.. Uncle Hassim bilang ohh sorry tidak boleh untuk anak di bawah umur... Woww baru pertama kali ketemu hotel yang seperti ini... Luar biasa.... Saya tidak marah melainkan terima kasih di ingatkan... Saya mau memberikan ke adik saya lantaran dia alergi dengan dingin yang akhirnya seluruh badannya menjadi biduran. Ok... next time ke Singapore mau nginapp lagii di GRAND PARK ORCHARD.... sukses selalu...
Laporkan ulasan ini
Hendra S. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 28 Mac 2015
Staff performance yang bagus , sarapan internation

lokasi dekat dengan rumah sakit mount elizabeth , dekat dengan mall dan hotel yang nyaman
8.3
Sangat bagus lokasi , sarapan international ,
Laporkan ulasan ini
Norsila Z. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 07 Jun 2014
lokasi menarik

lokasi strategik, bilik yg bersih,
6.7
Grand Park adalah hotel yang berada di kawasan yang strategic, bersebelahan dengan Paragon, Robinson dan Takashimaya. Booking 2 bilik bersebelahan. Bilik sederhana besar dan bersih. Mengalami masalah TV yang terhenti sendiri. Pada malam pertama telah memanggil technician utk services namun masih mengalami masalah yang sama. Pada malam itu sebanyak 3 kali mereka datang servis. keesokannya 2 kali dating membaiki namun masalah yang sama juga sehingga saya menyuruh mereka menukar TV lain. Baru masalah selesai. Saya rasa jika dari awal mungkin perkara begini tak terjadi.
Laporkan ulasan ini
Raymond S. Pelancong bisnes Indonesia, 02 September 2013
dengan keadaan dalam beberapa hari saya menetap

taman yang indah, ruang tunggu yang nyaman dan pemandangan yang indah
8
sangat baik dan puas dengan kondidi kamarnya dan pelayanan staffnya
Laporkan ulasan ini
Efy T. Pelancong solo Indonesia, 07 Jun 2013
hotel strategis di orchard

dekat dengan pusat perbelanjaan, kemana mana gampang, banya restaurant, mall dan taxi
7
Laporkan ulasan ini
Olivia T. Pasangan Indonesia, 06 Jun 2013
Kamar yang nyaman,dekat sekali dengan perbelanjaan

Kamar nyaman, staff yang sangat peduli,dekat sekali dengan tempat perbelanjaan
9.7
Sangat memuaskan,lokasi yang sangat memudahkan untuk ke pusat perbelanjaan dan ke transportasi umum. Kamar yang nyaman dengan staff yang sangat membantu
Laporkan ulasan ini
Ameerah H. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 08 April 2013
Mudah Dan selesa

Lokasi membeli belah dah berdekatan dengan smua tempat
7.7
Laporkan ulasan ini
Mark A. Pelancong solo Philippines, 30 Ogos 2015
Love the complimentary phone during my stay!

location, service, complimentary smart phone
9.7
My stay was good. Had a great time.i love the idea of a complimentary phone during my stay.
Laporkan ulasan ini
Achyat T. Pelancong bisnes Indonesia, 25 Ogos 2015
5th times

Location, comfortable. Hotel also provide gadget that we can bring along to support our communication.
7.7
It was fine.
Laporkan ulasan ini
Gitary V. Pelancong bisnes Indonesia, 25 Ogos 2015
Disappointed

good location, comfortable room anid good wifi
8.3
I am very unsatisfied. When I made a booking, I was asked whether I wantto upgrade from Standard room to Deluxe with special benefit which I click ok. However when I checked in, I do not see any different between the standard room that I used to stay with the price of USD 230-250 include breakfast with this deluxe special benefit which I paid more than USD 250 but no breakfast. The hotel said the different is the view, but I dont need view. Amd the hotel said they do not know and have to ask Agoda on the upgrade. So I pay extra cost for nothing!
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Grand Park Orchard SingapuraGrand Park Orchard Singapura - PandanganGrand Park Orchard Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park Orchard Singapura - LobiGrand Park Orchard Singapura - LobiGrand Park Orchard Singapura - Pub/Ruang RehatGrand Park Orchard Singapura - Kolam renangGrand Park Orchard Singapura - Ruang Istirehat EksekutifGrand Park Orchard Singapura - Ruang Istirehat EksekutifGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - RestoranGrand Park Orchard Singapura - RestoranGrand Park Orchard Singapura - Kemudahan-KemudahanGrand Park Orchard Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park Orchard Singapura - Bilik Mandi

Ulasan Pelanggan - Grand Park Orchard, Singapura

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A01