atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapura 238857 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Grand Park Orchard Singapura - Pandangan Grand Park Orchard Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park Orchard Singapura - Lobi Grand Park Orchard Singapura - Lobi Grand Park Orchard Singapura - Pub/Ruang Rehat Grand Park Orchard Singapura - Kolam renang Grand Park Orchard Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Grand Park Orchard Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite
Grand Park Orchard Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapura - Restoran Grand Park Orchard Singapura - Restoran
Kawasan: Orchard Jumlah bilik: 308
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.2

daripada 5647 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
9.4
Layanan Kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan/Standard Bilik
8.2
Makanan/Tempat Makan
7.3
Semua ulasan (5647)
Saring ikut:
Norsila Z. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 07 Jun 2014
lokasi menarik

lokasi strategik, bilik yg bersih,
6.7
Grand Park adalah hotel yang berada di kawasan yang strategic, bersebelahan dengan Paragon, Robinson dan Takashimaya. Booking 2 bilik bersebelahan. Bilik sederhana besar dan bersih. Mengalami masalah TV yang terhenti sendiri. Pada malam pertama telah memanggil technician utk services namun masih mengalami masalah yang sama. Pada malam itu sebanyak 3 kali mereka datang servis. keesokannya 2 kali dating membaiki namun masalah yang sama juga sehingga saya menyuruh mereka menukar TV lain. Baru masalah selesai. Saya rasa jika dari awal mungkin perkara begini tak terjadi.
Raymond S. Pelancong perniagaan Indonesia, 02 September 2013
dengan keadaan dalam beberapa hari saya menetap

taman yang indah, ruang tunggu yang nyaman dan pemandangan yang indah
8
sangat baik dan puas dengan kondidi kamarnya dan pelayanan staffnya
Efy T. Pelancong solo Indonesia, 07 Jun 2013
hotel strategis di orchard

dekat dengan pusat perbelanjaan, kemana mana gampang, banya restaurant, mall dan taxi
7
Olivia T. Pasangan Indonesia, 06 Jun 2013
Kamar yang nyaman,dekat sekali dengan perbelanjaan

Kamar nyaman, staff yang sangat peduli,dekat sekali dengan tempat perbelanjaan
9.7
Sangat memuaskan,lokasi yang sangat memudahkan untuk ke pusat perbelanjaan dan ke transportasi umum. Kamar yang nyaman dengan staff yang sangat membantu
Ameerah H. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 08 April 2013
Mudah Dan selesa

Lokasi membeli belah dah berdekatan dengan smua tempat
7.7
Remco V. Keluarga dengan anak kecil Netherlands, 23 Mac 2015
Enjoyable w/ stay family 2 young kids

The staff is very friendly & helpful , great location close to great shopping streets Scott's & Orchard roads , easy to reach by taxi .
8
Very enjoyable stay , we arrived with 2 young kids and they upgraded our room . We left early next morning . The staff is always very helpful . Location is great as its close to paragon , takashimaya etc .
Dewa A. Pasangan Indonesia, 22 Mac 2015
perfect place and location to stay

atmosfhere, location, friendly
2.7
i feel comfotable, because good location and clean
Tuyet N. Pelancong perniagaan Vietnam, 22 Mac 2015
Back again

Great location, convinient and comfy
9.3
It's my third time to stay here so, i don't have much thing to say. You know what i mean.
Al S. Pelancong perniagaan United States of America, 21 Mac 2015
Excellent Hotel

Location, comfort & value.
9.7
This hotel was a great option nor business travel. Excellent quality accommodations, friendly staff and perfectly located for business and pleasure.
Souksakhone P. Pelancong solo Laos, 20 Mac 2015
Tigur

Location, room comfort and service
9
I stayed there for two nights. the hotel is located next two Paragon and right in the centre where i can access to high street malls. I got a deluxe room with an upgrade to access to the crystal club. I was impressed that my room provides a wireless phone with data connection so I can take it with me and make phone call locally and internationally. However, the cleanliness is not satisfied. there some dust on the desk.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Grand Park Orchard SingapuraGrand Park Orchard Singapura - PandanganGrand Park Orchard Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park Orchard Singapura - LobiGrand Park Orchard Singapura - LobiGrand Park Orchard Singapura - Pub/Ruang RehatGrand Park Orchard Singapura - Kolam renangGrand Park Orchard Singapura - Ruang Istirehat EksekutifGrand Park Orchard Singapura - Ruang Istirehat EksekutifGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapura - RestoranGrand Park Orchard Singapura - Restoran


AS-AGWEB-3B05