atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapore / Singapura, Singapura 238857 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Pandangan Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Lobi Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Lobi Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Kedai Kopi/Kafe Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Pub/Ruang Rehat Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Pub/Ruang Rehat Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Kolam renang Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Tetamu
Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Suite Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Suite
Kawasan: Orchard Jumlah bilik: 308
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Cemerlang

8.2

daripada 4987 ulasan

Nilai untuk wang
7.4
Lokasi
9.4
Layanan kakitangan
8.1
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.2
Makanan/Makan Malam
7.3
Semua ulasan (4987)
Senarai mengikut:
Norsila Z. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 07 Jun 2014
lokasi menarik

lokasi strategik, bilik yg bersih,
6.7
Grand Park adalah hotel yang berada di kawasan yang strategic, bersebelahan dengan Paragon, Robinson dan Takashimaya. Booking 2 bilik bersebelahan. Bilik sederhana besar dan bersih. Mengalami masalah TV yang terhenti sendiri. Pada malam pertama telah memanggil technician utk services namun masih mengalami masalah yang sama. Pada malam itu sebanyak 3 kali mereka datang servis. keesokannya 2 kali dating membaiki namun masalah yang sama juga sehingga saya menyuruh mereka menukar TV lain. Baru masalah selesai. Saya rasa jika dari awal mungkin perkara begini tak terjadi.
Raymond S. Pelancong perniagaan Indonesia, 02 September 2013
dengan keadaan dalam beberapa hari saya menetap

taman yang indah, ruang tunggu yang nyaman dan pemandangan yang indah
8
sangat baik dan puas dengan kondidi kamarnya dan pelayanan staffnya
Efy T. Pelancong solo Indonesia, 07 Jun 2013
hotel strategis di orchard

dekat dengan pusat perbelanjaan, kemana mana gampang, banya restaurant, mall dan taxi
7
Olivia T. Pasangan Indonesia, 06 Jun 2013
Kamar yang nyaman,dekat sekali dengan perbelanjaan

Kamar nyaman, staff yang sangat peduli,dekat sekali dengan tempat perbelanjaan
9.7
Sangat memuaskan,lokasi yang sangat memudahkan untuk ke pusat perbelanjaan dan ke transportasi umum. Kamar yang nyaman dengan staff yang sangat membantu
Ameerah H. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 08 April 2013
Mudah Dan selesa

Lokasi membeli belah dah berdekatan dengan smua tempat
7.7
Fifi A. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 31 Julai 2014
Excellent but a little disappointed this time

Location room cleanliness comfort
9
My family and I has always enjoyed our stay in Grand Park, but we were a bit disappointed this time. Only during this trip I learned that I had to book 2 premier rooms (not applicable for deluxe rooms) in order to be entitled an interconnecting room. I never had to do this in the past. We had stayed there not only once, but at least 3 times. (Is this a new policy?) So upon checking-in, we were told not only there were no interconnecting rooms available on that day, but we had to pay additional $40 (SGD) a night per room to upgrade to Premier room before we can be granted interconnecting rooms when they become available the next day. As a result, my brother's kids have to be separated and we had to go from room to room every time we need to share items. Hence not so enjoyable this time. Otherwise, the location, cleanliness and comfort of the hotel are as excellent as usual!
Daniel G. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 30 Julai 2014
Good location

Location, free cellphone, free wifi
5.7
Average
Sim S. Pelancong solo Malaysia, 24 Julai 2014
Bad service
2
The service boy are open our room without permission during we are sleeping! How can do like that and we are only two girl in the room! It's bad experience that I never had before!
Martinus S. Pelancong perniagaan Netherlands, 24 Julai 2014
great value for money

free international phone calls, free smartphone and great central location
8
Just great, nice room good bathroom facilities and fast free internet
Pasangan 23 Julai 2014
Value for Money on Orchard Road

New, comfortable, clean rooms. value good breakfast and smoking outdoor bar
7.7

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Grand Park Orchard Singapore / SingapuraGrand Park Orchard Singapore / Singapura - PandanganGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Bahagian Dalaman HotelGrand Park Orchard Singapore / Singapura - LobiGrand Park Orchard Singapore / Singapura - LobiGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Kedai Kopi/KafeGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Pub/Ruang RehatGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Pub/Ruang RehatGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Kolam renangGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Ruang Istirehat EksekutifGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Ruang Istirehat EksekutifGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Tetamu Grand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik SuiteGrand Park Orchard Singapore / Singapura - Bilik Suite

Ulasan Pelanggan - Grand Park Orchard, Singapore / Singapura

AS-AGWEB-3C02