Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini
Lokasi:
Pusat Bandar Medan
Jumlah bilik:
242
Wifi Percuma |
Semak Harga & Bilik Tersedia Di Hotel Ini |
Kami ingin anda membayar bilik pada kadar serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui agoda dan menunjukkan kepada kami bilik yang sama yang anda boleh tempah pada hari yang sama dan kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah. Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut.
Kami ingin anda membayar bilik anda pada kadar yang serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui Agoda, dan kemudian menunjukkan kepada kami yang anda boleh menempah bilik yang sama, pada hari yang sama, pada kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di atas laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah daripadanya. Klik pautan ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.
Maaf, tiada bilik tersedia di Grand Swiss-Belhotel Medan pada tarikh pilihan anda.
Pelanggan yang melihat hotel ini selalunya menempah
Ulasan terbaru pelanggan
Muhammad N.
29 November 2012
Penginapan yg bagus utk perniagaan serta berdekatan dgn tempat membeli belah.......
Harap boleh dtag lg dan bfjsiv bdeislslk.s mnckljsks mbn,ds..
dmbjdm nice
Mohd N.
22 September 2012
hotel ini bersih dan senang urusan perniagaan
7.7
Kakitangan hotel memberi layanan yang baik sekali cuma di bilik untuk kemudahan wifi agak pelahan.
Noridin S.
17 September 2012
Luxurious hotel with great service
'The Edge" - nite view of Medan City Centre
My wife and I were greeted politely by the front office workers as we stepped into the hotel lobby. The room was clean with modern facilities. As we went there for our 20th wedding anniversary, we managed to have a romantic candle light dinner at the rooftop 'The Edge'; where we could see lively Medan at night.I will recommend this hotel to my friends.
Hadiana A.
18 Jun 2012
super great. hotel hotel and service with heart
grat location,nice room, amazing spa,good restaurant with nice view
9.3
Layanan yg bagus sekali.semua bilik yang saya menginap sangat cantik n selesa.saya boleh dapatkan kemudahan2 yg lain dengan mudah dan cepat kerana lokasinya yang bagus.
Betty L.
11 Jun 2012
Lokasi yang strategik
Staff yang peramah dan servis yang baik
Lokasi hotel ini sangat strategik dan berdekatan shopping complex Cambridge. Senang mendapat teksi yang menggunakan meter. Hari kedua saya di Medan, suami saya menghidap asma, mujurlah ada hospital yang berdekatan Columbia Asia dan cajnya berpatutan.
Tip Restoran:
Dim sum bersebelahan hotel ini di cambridge mall sangat sedap. Restoran jala-jala, servisnya pun bagus.
Nor A.
Keluarga dengan anak dewasa
07 Jun 2012
Memuaskan,selesa dan santai
Lokasi hebat bersebelahan dengan shopping mall dan tidak sukar untuk mencari tempat makan diluar hotel
Memuaskan dan sekiranya ke Medan lagi saya dan keluarga akan menginap di hotel ini serta syorkan kepada rakan saya yang lain.
Mohd F.
11 Mac 2012
"Lokasi Hotel yang menarik dan kemudahan yang baik
Terletak bersebelahan pusat membeli belah. Mudah nak shopping!
Lokasi yang baik! Bersebelahan dengan pusat membeli belah. Kemudahan hotel berciri lima bintang yang akan menjadi memori indah untuk para pelancong.
Tip Ciri-ciri Hotel:
Lokasi yang terletak di tengah-tengah kota Medan. Ianya juga bersebelahan pusat membeli belah yang dilengkapi pelbagai kedai yang akan memenuhi segala apa yang diinginkan.
Nor A.
06 Mac 2012
Great location but small rooms
Dekat dgn shopping komplek
Saya bersama suami bercuti dan menginap di Swiss Bel Hotel melalui tempahan Agoda yang ternyata mudah urusan tempahannya. Layanan bagus, bilik agak kecil, bersih cuma karpet agak berbau sedikit bila air cond ditutup. Sarapan pagi yang berbagai tetapi dalam 3 hari menu lebih kurang sama saja. Apa2 pun saya berpuas hati menginap di sana.
Syaharudin M.
Keluarga dengan anak kecil
25 Februari 2012
Hotel yang bagus serta layanan staff yang superb
9.3
Kolam mandi yang bersih serta bagus
Sauna room yang bersih
Bilik yang selesa
Nazmi A.
26 November 2010
suasana hotel cantik dan bersih
suasana lanskap yang menarik
keseluruhannya penginapan di swiss bell bagus, melengkapi semua keperluan saya semasa penginapan. Suasana hotel yang bagus, terdapat restoren yang cantik di tingkat 26. keseluruhannya amat berpuas hati.