Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thailand 10330 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renang Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bahagian Luar Hotel Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renang Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Mandi Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restoran
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bufet Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kaunter Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan Rekreasi Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Ruang Istirehat Eksekutif Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan Rekreasi Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kelab Kanak-kanak Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Tab panas Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Tab panas Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renang Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renang Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/Ruang Rehat Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Lobi
Kawasan: Siam Jumlah bilik: 526
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.6

berdasarkan
7385 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.6
Lokasi
9.0
Layanan Kakitangan
8.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
9.1
Keselesaan/Standard Bilik
8.9
Makanan/Tempat Makan
7.4
Semua ulasan (7385)
Saring ikut:
Jacklyn G. Pasangan Malaysia, 28 Mac 2014
selesa,

bersih, selesa dan selamat
10
sangat berpuas hati..bilik sangat bersih dan selesa...staff hotel yang ramah mesra...prosedur check out yang pantas..hotel yang kami tinggal ada mesin basuh dan dapur..sangat berbaloi
Laporkan ulasan ini
Pik K. Keluarga dengan anak kecil Macau, 17 Ogos 2015
Spacious Room, beautiful pool

Spacious Room, Pool and Staff Friendliness
3.3
Great, Helpful staff, pool is beautiful and spacious room
Laporkan ulasan ini
Ng C. Pasangan Malaysia, 16 Ogos 2015
Very Good

Nice , clean & comfortable
9
So Good & Relax
Laporkan ulasan ini
Jawad T. Keluarga dengan anak kecil Pakistan, 12 Ogos 2015
Excellent hotel near BTS

Near BTS and all major shopping malls, excellent service s including swimming pool and spa
9.3
Laporkan ulasan ini
Yvone Y. Pelancong solo Singapore, 10 Ogos 2015
hotel

clean, location
7.7
enjoy staying. it's convenient to come with breakfast.this hotel has a good location too with 5min walk to mrt, 15min walk to nearby shopping
Laporkan ulasan ini
Man K. Kumpulan Hong Kong, 08 Ogos 2015
worth to stay

spacious room. good location. value for money.
9.3
great! excellent location & price & staff.
Laporkan ulasan ini
Yee K. Keluarga dengan anak remaja United Kingdom, 07 Ogos 2015
Comfort and nice place to stay

I got a free upgrade to a one-bed room suite. The room was spacious, clean and bright with many windows.
9.3
The breakfast is Ok but lack of variety. The washing machine failed to spin on my second day of stay. I reported to the front desk when I went out at noon and they got the machine fixed when I returned at evening. They left a message in my room informing that they had fixed it at 1 pm. Good job!
Laporkan ulasan ini
Chan W. Pasangan Hong Kong, 06 Ogos 2015
excellent stay

staffs are very nice and willing to help, very convenient to go to platimum or other shopping mall, very comfortable and good facilities
9.3
Laporkan ulasan ini
Jane L. Kumpulan Singapore, 03 Ogos 2015
Nice place

Security, Accessible, Decent Rooms
7.7
No faults just that the hotel may want to review it's in room smoking policy & gear towards a smoke free & clean environment!
Laporkan ulasan ini
Tak H. Keluarga dengan anak kecil Hong Kong, 02 Ogos 2015
Poor security

good pool, good recreation facilities, large and clean room
7
Although facilities are good with nice pool and gym. Security is a severe problem. I locked my shoes in a locker in the changing room. However after I swim and get back and the shoes disappear. I made complain the manager. After I got back to the room the staff told me that my shoes were found in another locker. It is ridiculous! I got back to the changing room and another swimmer asked me to open another different locker with his key. Amazing is that it works! The key can open many lockers! Till the day I left the hotel still did not give me an full explanation!
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renangGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bahagian Luar HotelGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renangGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik Tetamu Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik MandiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kaunter TetamuGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan RekreasiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Ruang Istirehat EksekutifGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan RekreasiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kelab Kanak-kanakGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Tab panasGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Tab panasGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renangGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renangGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/Ruang RehatGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - LobiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renangGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kolam renangGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan-KemudahanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Taman PermainanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan-KemudahanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan-KemudahanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan-KemudahanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BufetGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Makanan dan MinumanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Makanan dan MinumanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bilik MesyuaratGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Tarikan BerdekatanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan-KemudahanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kemudahan-KemudahanGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Persekitaran

Ulasan Pelanggan - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A03