Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Laluan Masuk Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel
Kawasan: Wanchai Jumlah bilik: 98
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.6

berdasarkan
991 ulasan

Berbaloi dengan harga
6.8
Lokasi
7.6
Layanan Kakitangan
6.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.5
Keselesaan/Standard Bilik
6.5
Makanan/Tempat Makan
5.8
Semua ulasan (991)
Saring ikut:
Masiod I. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 03 Februari 2013
Lokasi menarik dan bilik amat selesa dan luas

Berdekatan dengan pusat beli belah yang terkenal
6
Amat menarik, bilik bersesuaian dengan keluarga kami, kemudahah pengangkutan berdekatan. ia nya mudah di cari jika kali pertama berkunjung.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Berhampiran laut.
Laporkan ulasan ini
Orawan L. Pelancong bisnes Thailand, 29 Ogos 2015
Pleasure

Location, Location, Location
7.7
Laporkan ulasan ini
Jimmy C. Pelancong bisnes Singapore, 21 Ogos 2015
It is one of the worse hotel I stayed

location is good, door man is very helpful.
4
I travel across the world, stay and live in HK. I have no choice to stay in this hotel due to last mins booking as my favorite hotel was fully booked. The last min hotel charge is expensive. This hotel is basically for very budget mainland traveler; so one can imagine its room conditions and the front desk service staff. The room was pretty shabby and the toilet is not clean. Surprisingly the doorman is very helpful and I am impressed. I want to thank him for his service.
Laporkan ulasan ini
Jaeho A. Pelancong bisnes South Korea, 17 Ogos 2015
The worst hotel in my life.
2.7
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels. P.S. There is no windows in the room and extra space except bed location. If you open the door then you see only bed and washroom.
Laporkan ulasan ini
Jaeho A. Pelancong bisnes South Korea, 15 Ogos 2015
The worst room condition I have had.

There is no best things.
3
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels.
Laporkan ulasan ini
Eytan G. Pelancong bisnes Israel, 14 Ogos 2015
Way too old

Reception welcome
5
Very old hotel. It is less then 3 stars in quality
Laporkan ulasan ini
Lai K. Pelancong solo Hong Kong, 10 Ogos 2015
便宜但可以有其他選擇

Female staffs, no more
5
Quite so so. Old , and far from mtr, the staffs are relatively ok compare to the hotel hardware ...
Laporkan ulasan ini
Sudhir P. Keluarga dengan anak remaja India, 10 Ogos 2015
just ok

location, pleasant staff, easy access to tram
6.7
Laporkan ulasan ini
Kavin A. Pelancong bisnes Thailand, 08 Ogos 2015
Enjoyed my stay.. walking distance to everything

Great location, comfortable stay, nice bathroom
7.7
Laporkan ulasan ini
David L. Keluarga dengan anak kecil United States of America, 04 Ogos 2015
It's an alright hotel.

price, location, location
7
Want to see Ferrari?
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Laluan MasukHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik MandiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik MandiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik MandiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuHong Kong Kings Hotel Hong Kong - LobiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Kaunter TetamuHong Kong Kings Hotel Hong Kong - LobiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik MandiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - LobiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik MandiHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bilik Mandi


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A04