Akaun Saya (daftar masuk)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Pusat Bandar Medan, Medan, Indonesia 20112 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

yang dahulu : Aryaduta Hotel

Hotel Aryaduta Medan Medan - Bahagian Luar Hotel Hotel Aryaduta Medan Medan - Kolam renang Hotel Aryaduta Medan Medan - Kolam renang Hotel Aryaduta Medan Medan - Kolam renang Hotel Aryaduta Medan Medan - Kolam renang Hotel Aryaduta Medan Medan - Kaunter Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Kaunter Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Lobi Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Mandi Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Mandi Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Mandi Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/Ruang Rehat Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/Ruang Rehat Hotel Aryaduta Medan Medan - Kedai Kopi/Kafe Hotel Aryaduta Medan Medan - Kedai Kopi/Kafe Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran
Lokasi: Pusat Bandar Medan Jumlah bilik: 200

Makanan/Makan Malam
7.6
Semua ulasan (445)
Salwa M. Kumpulan Malaysia, 02 Jun 2013
baik, berbaloi dan tinggal kenanagan

terletak di tengah pekan dan senan dijumpai g
7.7
Mashitah A. Pasangan Malaysia, 27 Mei 2013
Amat memuaskan layanan dan bilik nya

Pekerja amat baik dan sangat peramah
Saya amat seronok tinggal di hotel ini ingin kembali semula dimasa akan datang
Hanisah M. Pasangan Malaysia, 17 Mac 2013
Hotel yang menarik

bersih, mesra dan harga berpatutan
overall okay for 4 stars hotel. will definitely come back to this hotel if i visit Medan in future.
Hanisah M. Pasangan Malaysia, 27 Januari 2013
Hotel yang cantik dengan layanan yang memuaskan

Hotel yang cantik
9.3
keseluruhannya memuaskan cuma perkhidmatan bilik apabila meminta servis iron board dan iron dihantar lewat malam walaupun setelah diminta berkali kali sejak dari pagi
Tip Membeli Belah: cuma ambil teksi dan menuju ke Medan Fair. tempat shopping yang menarik selain itu merdeka walk juga pada waktu amat berhampiran untuk makan malam. Kalau ingin nasi padang yang enak ambil teksi ke jalan gajamada untuk restoran Garuda dengan persekitaran yang sangat menarik
Kamarudin I. Pelancong solo Malaysia, 26 Januari 2013
hotel cantik & strategi.

selesa & tenang. nyaman skali
Bagus. Dpt daftar masuk awal. Tiada cas d kenakan. Bilik cantik. Harga berpatutan. Layanan baik.
Tip Ciri-ciri Hotel: Canti. Tiada gangguan bising. Suhu nyaman. Tengah bandar.
Ab R. Pelancong solo Malaysia, 23 Januari 2013
perkhidmatan yg mesra, cepat

hotel terletak di atas mall
8.7
ketibaan di sambut dengan senyuman, diberi minuman, check in cepat dan kamar telah tersedia. saya di tempatkan di lantai 9, berhadapan kolam renang. kamar yang besar, tilam yg empuk,
Tip Ciri-ciri Hotel: hotel ini bermula di tingkat 9 dan terletak di pusat membeli belah
Norhafizah H. Pasangan Malaysia, 10 Disember 2012
great hotel!

big room
9.3
hotel yang sangat menarik..bilik yang sangat besar..layanan yang baik..kemudahan yang lengkap... perfect untuk menenangkan minda... pemandangan yang cantik...
Mohd H. Pasangan Malaysia, 30 Oktober 2012
Hotel Cantik dengan perkhidmatan yang baik

menu sarapan pagi enak dan banyak pilihan
6.7
Hotel dilokasi yang baik dan bilik yang sederhana dari segi keselesaan nya. Mempunyai menu sarapan pagi yang pelbagai pilihan disediakan serta enak dan menyelerakan.
Shahril R. Pasangan Malaysia, 17 Ogos 2012
service dari staff terbaik

layanan terbaik dari staff
7.7
saya tiba di medan jam 7.30am,hotel airport transfer yang menjemput kami ke hotel..apabila tiba di hotel,saya terkejut dengan layanan yang baik sekali dan bilik kami sudah disiapkan walaupun kami tiba awal pagi..tidak seperti sebuah lagi hotel yang kami terpaksa menunggu hingga pukul 11.30am untuk masuk.bagi saya biliknya agak kecil.lokasi hotel ini agak menarik,dekat dengan kawasan makan merdeka walk dan dalam kawasan bandar.
Suriyati M. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 11 April 2012
Hotel yang sangat menarik dan selesa.

enviroment yang selesa dan sangat tenang
9.3
Sangat berpuas hati dgn persekitaran hotel dan juga staff yang sangat mesra. Kami menyambut Hari Lahir anak ke2 kami berusia 5 thn di hadapan pool tarrace bilik kami, staff amat prihatin menyediakan lilin untuk melengkapkan suasana harijadi tersebut.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Aryaduta Medan Medan - Kolam renangHotel Aryaduta Medan Medan - Bahagian Luar HotelHotel Aryaduta Medan Medan - Kolam renangHotel Aryaduta Medan Medan - Kolam renangHotel Aryaduta Medan Medan - Kolam renangHotel Aryaduta Medan Medan - Kolam renangHotel Aryaduta Medan Medan - Kaunter TetamuHotel Aryaduta Medan Medan - Kaunter TetamuHotel Aryaduta Medan Medan - LobiHotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik MandiHotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik MandiHotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Tetamu Hotel Aryaduta Medan Medan - Bilik MandiHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/Ruang RehatHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/Ruang RehatHotel Aryaduta Medan Medan - Kedai Kopi/KafeHotel Aryaduta Medan Medan - Kedai Kopi/KafeHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - Kedai RuncitHotel Aryaduta Medan Medan - Kedai RuncitHotel Aryaduta Medan Medan - BallroomHotel Aryaduta Medan Medan - BallroomHotel Aryaduta Medan Medan - Bilik MesyuaratHotel Aryaduta Medan Medan - Bilik MesyuaratHotel Aryaduta Medan Medan - Bilik Mesyuarat

Dapatkan ganjaran dengan kami!

Pulangan 4-7% untuk setiap tempahan
 Mata ditambah secara automatik
 Jimat untuk tempahan seterusnya
Promosi mata ganjaran DUA KALI GANDA dan TIGA KALI GANDA yang baru!

maklumat lanjut

Customer Support