atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu
Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Laluan Masuk Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Laluan Masuk Hotel Benito Hong Kong - Kaunter Tetamu
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 80
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 1205 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
9.4
Layanan kakitangan
7.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.7
Makanan/Makan Malam
5.9
Semua ulasan (1205)
Saring mengikut:
Mariyam F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 Mac 2014
menarik dan banyak kemudahan di sekitar hotel

kemudahan mtr, restoran halal, kedai-kedai berhampiran dan banyak kemudahan awam
8
Hotel ini berhampiran dengan pelbagai kemudahan di sekelilingnya. Bilik yang disediakan agak sempit tetapi selesa layanan staf hotel juga memuaskan dan mereka boleh berkomunikasi dengan baik dalam bahasa inggeris.
Rijalul F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 07 Disember 2013
Senang kerana berhampiran dengan Masjid

layanan staff hotel adalah sangat baik
8.7
Sesuai untuk golongan pasangan suami isteri atau keluarga kecil yang mempunyai perbelanjaan kecil. Bagi muslim Masjid Kawloon adalah sangat berhampiran dengan hotel ini dan restoran arab dan pakistan yang menghidangkan makanan halal terletak berhampiran masjid. Kedudukan hotel ini juga adalah sangat berhampiran dengan Stesen MTR (stesen aliran bawah tanah) Tsim Sha Shui, sangat mudah untuk mendapatkan pengangkutan awam. Secara keseluruhannya, hotel ini mempunyai staff yang baik dan kedudukan lokasi yang strategik.
Somphote A. Pelancong perniagaan Thailand, 15 Januari 2015
soso but taking advantage

good location
5.3
Just OK
Roj R. Pasangan Thailand, 09 Januari 2015
Room quite small for 2 persons.

very good location ,suitable for shopping and dining .MTR located 20 meters from hotel , that 's great for travelers.
8
Nothing to complaints
Joselito L. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 04 Januari 2015
high five

location, accomodation, family oriented
8.7
very pleasant can't complaint will use it again next time if available
Angelyca N. Kumpulan Philippines, 03 Januari 2015
Very good location but really small rooms

Location, Location, Location
9
The hotel was very close to the shopping areas, literally like right outside the hotel. There is a small bakery/eatery beside the hotel which is nice as we didn't avail the buffet breakfast and it was good to be able to buy food right away before we went out for the day. It was close to McDonalds and KFC as well so there are a lot of food choices. Its very close to TST MTR station, Cameron Rd. It made our trip pleasant as compared to our previous stays where we had to walk far to get to an MTR Station. It was also close to Nathan Rd and Canton Rd and any shopper would be glad he stayed at this hotel. The beds are a bit uncomfortable though. We could use softer mattresses and seriously BIGGER ROOMS. Literally there is no room to walk around once you've put your luggage inside. Staff is friendly and we had no problems communicating in English. All in all, it was a pleasant stay.
Angelyca N. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 03 Januari 2015
Need bigger rooms

Location, cleanliness and staff
8.3
Hotel was close to McDonalds and KFC. There were also small Chinese eateries around. Shopping area was just outside the hotel. Close to boutiques, malls and major roads. MTR station just a few steps from the hotel. Close to Nathan Rd and Canton Rd where Gateway Mall is. Very nice location really. Mattresses are not comfortable at all. Rooms are so small. No room to walk around once our luggage was in. It was a struggle trying to move around. There is no water heater provided. Extra towels and blankets are charged $300 HKD per night. I mean, seriously.. We're not buying them, we just want to ask for extra blankets in case it gets colder.
Regina L. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 03 Januari 2015
must try

good location.clean.nice staff
8.7
very good!planning to stay there again if given a chance
Voragorn S. Pasangan Thailand, 02 Januari 2015
Benito is up to my expectation

The location is great, situated on the shopping center that makes me save cost of fares
7.3
The room is too small but overall im appreciated
Silverio S. Pasangan Philippines, 30 Disember 2014
Hotel Benito review

location, location, location
8
pleasant stay, no frills

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Laluan MasukHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Laluan MasukHotel Benito Hong Kong - Kaunter Tetamu


AS-AGWEB-3C01