Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu
Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Laluan Masuk Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 80
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 1354 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
9.3
Layanan Kakitangan
7.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan/Standard Bilik
7.7
Makanan/Tempat Makan
5.9
Semua ulasan (1354)
Saring ikut:
Mariyam F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 Mac 2014
menarik dan banyak kemudahan di sekitar hotel

kemudahan mtr, restoran halal, kedai-kedai berhampiran dan banyak kemudahan awam
8
Hotel ini berhampiran dengan pelbagai kemudahan di sekelilingnya. Bilik yang disediakan agak sempit tetapi selesa layanan staf hotel juga memuaskan dan mereka boleh berkomunikasi dengan baik dalam bahasa inggeris.
Rijalul F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 07 Disember 2013
Senang kerana berhampiran dengan Masjid

layanan staff hotel adalah sangat baik
8.7
Sesuai untuk golongan pasangan suami isteri atau keluarga kecil yang mempunyai perbelanjaan kecil. Bagi muslim Masjid Kawloon adalah sangat berhampiran dengan hotel ini dan restoran arab dan pakistan yang menghidangkan makanan halal terletak berhampiran masjid. Kedudukan hotel ini juga adalah sangat berhampiran dengan Stesen MTR (stesen aliran bawah tanah) Tsim Sha Shui, sangat mudah untuk mendapatkan pengangkutan awam. Secara keseluruhannya, hotel ini mempunyai staff yang baik dan kedudukan lokasi yang strategik.
Allan S. Pelancong perniagaan Denmark, 22 Mei 2015
Very good hotel on the Kowloon side .

Very nice staff. Good size room to a nice price
7
Very comfortable
Dale Y. Pelancong perniagaan United States of America, 22 Mei 2015
adequate

location, staff, clean
6.3
This hotel is very close to MTR exit and HSBC bank, in walking distance of the conference hotels. Many restaurants nearby. My room was VERY small, can't stay more than 2-3 days. Staff was helpful, quickly and efficiently managed my booking including an unexpected change.
Rachel P. Pelancong perniagaan Philippines, 21 Mei 2015
Good sized room for HK

cleanliness, comfort and location
7.3
Ningbin Z. Pelancong solo United States of America, 17 Mei 2015
Satisfied

Good location, nice and helpful staff, clean
8.7
Kaveechok L. Pasangan Thailand, 17 Mei 2015
Great deal Geat Location

location, price, and service
8.7
Yi S. Pelancong solo Singapore, 09 Mei 2015
Had a pleasant stay. Will stay there again. :)

Clean, Convenient, Comfortable.
8.7
It was good! Will definitely consider there again. :)
Kristine I. Keluarga dengan anak dewasa Philippines, 08 Mei 2015
Will definitely book in this hotel again.

Location, Hotel cleanliness, Efficient staff
10
I would say very satisfied as hotel location is very accessible to public transport - ie MTR and Airport Bus (A21), shops and food stations. =) Hotel though has no own restaurant so you have to go out of the hotel everytime to dine at nearby restaurants.
Laparat K. Pelancong perniagaan Thailand, 05 Mei 2015
the price was decease since the day i purchased33%

near MTR
5
the hotel charge me more about 50 dollar us even though i already book via agoda. i booked this room 1 month before i go to hongkong however, when the day come, i suddenly checked the price on agoda mobile app. i was shocked because the price was deceased hugely about 33%. moreover the hotel charged me more 50 dollar, they said that the room would not fit for 2 people so they move me to anther room and charged me more. So disappointed !!!

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Laluan MasukHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Laluan MasukHotel Benito Hong Kong - Kaunter TetamuHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel


AS-AGWEB-3B02