atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu
Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Laluan Masuk Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 80
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 1288 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
9.3
Layanan Kakitangan
7.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan/Standard Bilik
7.7
Makanan/Tempat Makan
5.9
Semua ulasan (1288)
Saring ikut:
Mariyam F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 Mac 2014
menarik dan banyak kemudahan di sekitar hotel

kemudahan mtr, restoran halal, kedai-kedai berhampiran dan banyak kemudahan awam
8
Hotel ini berhampiran dengan pelbagai kemudahan di sekelilingnya. Bilik yang disediakan agak sempit tetapi selesa layanan staf hotel juga memuaskan dan mereka boleh berkomunikasi dengan baik dalam bahasa inggeris.
Rijalul F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 07 Disember 2013
Senang kerana berhampiran dengan Masjid

layanan staff hotel adalah sangat baik
8.7
Sesuai untuk golongan pasangan suami isteri atau keluarga kecil yang mempunyai perbelanjaan kecil. Bagi muslim Masjid Kawloon adalah sangat berhampiran dengan hotel ini dan restoran arab dan pakistan yang menghidangkan makanan halal terletak berhampiran masjid. Kedudukan hotel ini juga adalah sangat berhampiran dengan Stesen MTR (stesen aliran bawah tanah) Tsim Sha Shui, sangat mudah untuk mendapatkan pengangkutan awam. Secara keseluruhannya, hotel ini mempunyai staff yang baik dan kedudukan lokasi yang strategik.
Albert U. Pelancong perniagaan Taiwan, 16 April 2015
Business hotel

location, price and comfy room
7.7
very good, same as before, the free wifi is very bad.
Maja C. Pelancong perniagaan Poland, 16 April 2015
good for biz trip

location,price,comfort
10
Excellent.
Cheung Y. Pelancong perniagaan Singapore, 11 April 2015
Feedbacks

staff, location,convenient
5
This is my first time staying in this hotel and no way it is quality to be 3-star. Although staff are polite but room facility is worst than hostels. Room is exceptional small, one small pillow, one thin blanket even the weather is 16 degree and central air condition cannot turned off. One coffee and one tea bag. I do not feel I would stay here for a second time.
Joseph L. Pelancong perniagaan United States of America, 09 April 2015
Great value, will stay again

price, comfort, staff
10
The staff was super friendly and helpful, gave me recommendations on where to eat, get my haircut, gym, shopping, how to get to my next stop in Shenzhen. The room was small, but I had a queen bed and a desk, so it was all good. Clean and quiet. Wifi was mediocre. There's no food at the hotel, but right next door is a nice little local spot that I hit up every day. There are also plenty of restaurants around... even a pretty good pizza joint a block away! This was my first time in Hong Kong, and I'd definitely stay here again.
Luiza M. Pasangan Macau, 06 April 2015
Good location, price reasonable

Good location. Good price. Not so many Chinese from main land china
8
Quite good
Elizabeth A. Pasangan Philippines, 06 April 2015
Location Location Location

1)Location 2) Efficient staff 3) Good value
8.3
No fuss, no frills, no drama. And that's how every trip should be. Queen room was alright. Slept well. Although I heard the twin room is more cramped. Bring your own toiletries though. There are mystery liquids in the shower stall that don't smell so good. I'm guessing the green stuff is detergent. Anyway, if you're not expecting much (not a luxury traveler) this is a good, decent hotel with efficient staff. We asked for ice all throughout our stay there for our drinking sessions, and within minutes after our requests, Mr. ice dude would come up with a bucket, ready for our scotch. Kudos to that guy! The location's good too. It's within spitting distance to the TST station. It ain't that cheap, yet ain't as expensive as the hotels near Harbour City, but overall, good value. Would definitely consider staying there again.
Iriana Z. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 31 Mac 2015
recommended to others

(1) Strategic Location, nearby public transport (2) Friendly Staff (3) Comfortable Room
7.7
Good
Jeffrey A. Pasangan Australia, 30 Mac 2015
It's ok.

Location, clean and staffs are helpful.
7
It's pretty good.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Laluan MasukHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Laluan MasukHotel Benito Hong Kong - Kaunter TetamuHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel


AS-AGWEB-3A08