Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu
Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Laluan Masuk Hotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Benito Hong Kong - Bilik Mandi
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 80
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada
1395 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
9.3
Layanan Kakitangan
7.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan/Standard Bilik
7.7
Makanan/Tempat Makan
5.9
Semua ulasan (1395)
Saring ikut:
Mariyam F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 Mac 2014
menarik dan banyak kemudahan di sekitar hotel

kemudahan mtr, restoran halal, kedai-kedai berhampiran dan banyak kemudahan awam
8
Hotel ini berhampiran dengan pelbagai kemudahan di sekelilingnya. Bilik yang disediakan agak sempit tetapi selesa layanan staf hotel juga memuaskan dan mereka boleh berkomunikasi dengan baik dalam bahasa inggeris.
Rijalul F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 07 Disember 2013
Senang kerana berhampiran dengan Masjid

layanan staff hotel adalah sangat baik
8.7
Sesuai untuk golongan pasangan suami isteri atau keluarga kecil yang mempunyai perbelanjaan kecil. Bagi muslim Masjid Kawloon adalah sangat berhampiran dengan hotel ini dan restoran arab dan pakistan yang menghidangkan makanan halal terletak berhampiran masjid. Kedudukan hotel ini juga adalah sangat berhampiran dengan Stesen MTR (stesen aliran bawah tanah) Tsim Sha Shui, sangat mudah untuk mendapatkan pengangkutan awam. Secara keseluruhannya, hotel ini mempunyai staff yang baik dan kedudukan lokasi yang strategik.
Stella W. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 27 Jun 2015
Service need to be improve

Location
5.3
Cleanliness & service need to be improved
Kartikeya T. Pelancong perniagaan India, 16 Jun 2015
Clean hotel with a great location

Location, Cleanliness
6.3
The hotel delivers on location and cleanliness, besides that there is not much to it. There are no other facilities, just rooms. Internet is slow and steady at best. The HongKong LTE phone network was much faster than the internet connection. Staff are efficient, but mechanical in their interactions, maybe they should fully automate the check-in process and remove the human element all together. No one smile they look down either at their computer terminal or their smartphone.
Ethel R. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 09 Jun 2015
Great location. Good value for money

location location location
8.3
I first came to know about this hotel in 2008. Back then, I knew I had to stay in this hotel as the location was very accessible. I have stayed in many hotels in HK and I can say that this has satisfied my standards for a very accessible, neat boutique hotel in HK. I had hesitations staying in this hotel before because of the price so I grabbed the chance to book an early saver discount. The hotel is also very accessible to and from the airport via the A21 bus. Saves you the time and money compared to riding the airport express. I have been to HK numerous times. I'd definitely stay in this hotel again next time. Although, I wish their bathroom had a bidet! Haha. ;)
Angelito C. Pelancong solo Philippines, 06 Jun 2015
Good location

Location, lication, lication
6
It's somewhat okay
Marie S. Pasangan Philippines, 04 Jun 2015
Clean tho the room was small. Perfect location

Location is the best feature of this hotel. Next is cleanliness and wifi services
8
Very comfortable
On K. Pelancong solo Hong Kong, 04 Jun 2015
nice boutique hotel located at central tst

room size, a/c, location
6.7
Just don't like in the middle of the day, I was trying to stay in quietly, a staff just kept knocking on my door, she could have rang my room I guess. So I answered the door with only a towel wrapped as I was in the shower, she asked bluntly if she could come inside to check on sth. Come on I was not properly dressed, she didn't ask if it's convenient for her to come check on alarm or whatever the incident it is.then when I opned the door again, there's a mechanic guy standing next to her, I was like seriously she could have warned me she has a company with her. Anyways, it turned out nth happened to my room, no alarm triggered whatsoever. Other than this, I was fairly satiafied with my stay.
Thanamon V. Kumpulan Thailand, 03 Jun 2015
Great stay

The location is really good. It's in the middle of the shoping area which is pretty close to the tube.
8.7
Jeanette B. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 02 Jun 2015
Family tour

Clean, good location, friendly staff
8

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik Tetamu Hotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Laluan MasukHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Laluan MasukHotel Benito Hong Kong - Kaunter TetamuHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bilik MandiHotel Benito Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelHotel Benito Hong Kong - Pelan Lantai


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C08