Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini
Lokasi:
Bukit Bintang
Jumlah bilik:
235
Wifi Percuma |
Semak Harga & Bilik Tersedia Di Hotel Ini |
Kami ingin anda membayar bilik pada kadar serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui agoda dan menunjukkan kepada kami bilik yang sama yang anda boleh tempah pada hari yang sama dan kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah. Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut.
Kami ingin anda membayar bilik anda pada kadar yang serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui Agoda, dan kemudian menunjukkan kepada kami yang anda boleh menempah bilik yang sama, pada hari yang sama, pada kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di atas laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah daripadanya. Klik pautan ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.
Maaf, tiada bilik tersedia di Hotel Capitol Kuala Lumpur pada tarikh pilihan anda.
Pelanggan yang melihat hotel ini selalunya menempah
Ulasan terbaru pelanggan
Mohd H.
10 April 2013
Azri A.
Pelancong perniagaan
11 Mac 2013
hotel yang selesa dan berpatutan
Mohd A.
12 Februari 2013
Bukan untuk anda diam di dalam bilik sahaja
Lokasi, ringkas dan banyak bilik
7.3
Baik. Masalahnya cuma pekerja agak bertegas tidak ingin kami lewat daftar keluar.
Mohd H.
28 Januari 2013
9.7
Mohamad F.
Pelancong solo
16 Disember 2012
Hotel sesuai untk kaki shopping
8.3
Hotel berada di tengah2 bukit bintang. Senang untuk pergi membeli belah di lowyat, plaza sg. wang dan pavillion. Bilik hotel luas dan bersih
Faizul M.
10 Disember 2012
Hotel dengan makanan yang lazat
Berhampiran dengan kawasan membeli belah
Hotel yang menarik serta sarapan yang disediakan amat lazat. Namun begitu ia amat sesuai untuk pelancong menaiki teksi, bas atau ERT sahaja. Ini kerana bagi yang memandu sendiri parking agak jauh dan trafik jem yang teramat sangat.
Tip Membeli Belah:
Semuanya ada di sekitar hotel tanpaperlu berjalan jauh..
Mohd R.
Keluarga dengan anak kecil
Brunei Darussalam,
02 Disember 2012
Good
Clean room, comfortable room, city view and comfortable bed
a very good to stay this hotel.. close to shopping centre.. pavillion, sungai wang, lot 10, low yatt and anything else like food meal. everything is here. thank you
Mohammad S.
Kumpulan
02 September 2012
Tempat strategik untuk merehatkan diri & shopping
Berdekatan dengan Sungai Wang dan stesen Monorail
8.3
Hotel yang sesuai untuk menikmati keindahan kota Kuala Lumpur yang begitu happening di waktu malam serta boleh berbelanja di beberapa shopping kompleks yang berdekatan seperti Sg. Wang Plaza, Bukit Bintang, Low Yat, Lot 10 dan Pavilion. Keadaan hotel yang begitu privacy dan menarik untuk merehatkan diri serta menenangkan fikiran.
Tip Membeli Belah:
Tempat yang sesuai untuk bermalam dimana terdapat suasana malam yang menarik di sekitar Bukit Bintang.
Chin Y.
21 Ogos 2012
hotel menarik dan perkhidmatan memuaskan
ciri-cirinya adalah hotelnya sangat terdekat shopping centre
Tiada komen atau penerangan yang buruk, sebab penginapan memuaskan. Lokasi makan & shopping terdekat di hotel juga.
Tip Membeli Belah:
Tip membeli belah hanya di seberang hotel sahaja. Memuaskan
Fredoline R.
05 Ogos 2012
Keseluruhannya sangat bagus.
Sistem keselamatan (lif) sangat bagus.
Keselesaan
Bilik yang selesa. Semua kemudahan boleh didapati dalam bilik tanpa perlu menghubungi pihak hotel eg: Iron dan Iron Board.
Selamat
Sistem keselamatan (lif) yang digunakan sangat bagus. Membuat semua penginap berasa selamat. CCTV sangat berguna untuk memantau tahap keselamatan.
Tip Kehidupan Malam:
Tip Membeli Belah