Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapura 188018 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renang Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renang Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renang Hotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar Hotel Hotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar Hotel Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar Hotel Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Mesyuarat Hotel Grand Pacific Singapura - Makanan dan Minuman
Hotel Grand Pacific Singapura - Kemudahan Rekreasi Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Bugis Jumlah bilik: 239
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.5

daripada 1812 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.2
Lokasi
8.5
Layanan Kakitangan
7.6
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.6
Keselesaan/Standard Bilik
7.5
Makanan/Tempat Makan
6.5
Semua ulasan (1812)
Saring ikut:
Nurzaiha I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 28 Disember 2014
fantastik

terbaik, nak datang lg, memenuhi citarasa
10
Nurzaiha I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 28 Disember 2014
ok

ok
8
Nurzaiha I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 28 Disember 2014
ok

ok
8
Azlan S. Pelancong perniagaan Malaysia, 03 November 2014
Hotel Grand Pacific terbaik

Bilik yang bersih, staff peramah,
10
Selesa
Elfanda I. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 01 November 2014
Staff ramah , dekat kemana aja, dekat halte bis

Bersih
6.7
Menyenangkan
Ruzilawati M. Pelancong perniagaan Malaysia, 19 Jun 2014
Bersih, menarik & hotel berkualiti

Bersih, menarik & hotel berkualiti
8
lokasi mudah, berdekatan dengan pusat bandar dan kakitangan yang mesra.
Rinda R. Pasangan Indonesia, 24 Mei 2015
Satisfied

Clean. Affordable. Good location
8
June R. Pasangan United Kingdom, 21 Mei 2015
Good Hotel at a great price

Great location. Polite Staff. Good Service
9.7
Great stay at this hotel . Convenient for airport and sightseeing . Very clean room with tea making ,fridge , safe and bottled water . Nice pool . Ideal for my 5 night trip to Singapore .
Erwin S. Pasangan Indonesia, 20 Mei 2015
Comfy and enjoyable

wide room space, clean, near mrt station
8.7
Very comfortable
Kristi M. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 19 Mei 2015
Vert strategic location, spacious rooms

1. Strategic location ( near 3 MRT station, mall, and mini market. 2. Big room with affordable prices 3. Friendly Services
7.3
I'm so glad to spend my night in this hotel..i dont get any bad experiences when i was there. This hotel has a great facilities, big room, near public transportation and i definitely will come to this hotel again when i come to singapore next time

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Grand Pacific SingapuraHotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renangHotel Grand Pacific Singapura - Kolam renangHotel Grand Pacific Singapura - Kolam renangHotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar HotelHotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar HotelHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar HotelHotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik MesyuaratHotel Grand Pacific Singapura - Makanan dan MinumanHotel Grand Pacific Singapura - Kemudahan RekreasiHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Hotel Grand Pacific, Singapura

AS-AGWEB-3A02