atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapura 188018 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renang Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renang Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renang Hotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar Hotel Hotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar Hotel Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar Hotel Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Mesyuarat Hotel Grand Pacific Singapura - Makanan dan Minuman
Hotel Grand Pacific Singapura - Kemudahan Rekreasi Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Bugis Jumlah bilik: 239
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.5

daripada 1756 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.2
Lokasi
8.5
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.6
Keselesaan/Standard Bilik
7.5
Makanan/Tempat Makan
6.5
Semua ulasan (1756)
Saring ikut:
Nurzaiha I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 28 Disember 2014
fantastik

terbaik, nak datang lg, memenuhi citarasa
10
Nurzaiha I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 28 Disember 2014
ok

ok
8
Nurzaiha I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 28 Disember 2014
ok

ok
8
Azlan S. Pelancong perniagaan Malaysia, 03 November 2014
Hotel Grand Pacific terbaik

Bilik yang bersih, staff peramah,
10
Selesa
Elfanda I. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 01 November 2014
Staff ramah , dekat kemana aja, dekat halte bis

Bersih
6.7
Menyenangkan
Ruzilawati M. Pelancong perniagaan Malaysia, 19 Jun 2014
Bersih, menarik & hotel berkualiti

Bersih, menarik & hotel berkualiti
8
lokasi mudah, berdekatan dengan pusat bandar dan kakitangan yang mesra.
Manonn L. Pelancong perniagaan Malaysia, 22 April 2015
Good value for money

Good service, affordable rates and sunny cafe
9
Good to excellent
Thunnop J. Pelancong perniagaan Thailand, 18 April 2015
One of good hotel in SG, room is nice and clean.

Room, location, ...
7.3
Good
Sangkyu L. Pelancong perniagaan South Korea, 14 April 2015
This review is personal

Good staff performance, Room condition, Location
8
The bathroom needs improvement. It looks kind of old. Other than that, I would say it is a 4 star hotel. Especially the staff was good and friendly. However, apart from the evaluation of this hotel, I would never come back to this hotel. I had two rooms and two nights. And there was a change of our itinerary. I asked agoda for refund, and Agoda called this hotel. And I was told that they said no. I was aware that it is not refundable. They did nothing wrong. But they could have refund it. I know I am not objective, but NO. I will not stay again.
Mauro R. Pelancong solo Indonesia, 13 April 2015
an old hotel but quite nice. I will come again to

location, cleanliness, friendly staffs
10
Excellent!!!

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Grand Pacific SingapuraHotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renangHotel Grand Pacific Singapura - Kolam renangHotel Grand Pacific Singapura - Kolam renangHotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar HotelHotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar HotelHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar HotelHotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik MesyuaratHotel Grand Pacific Singapura - Makanan dan MinumanHotel Grand Pacific Singapura - Kemudahan RekreasiHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3C08