atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapura 188018 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renang Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renang Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renang Hotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar Hotel Hotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar Hotel Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar Hotel Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Mesyuarat Hotel Grand Pacific Singapura - Makanan dan Minuman
Hotel Grand Pacific Singapura - Kemudahan Rekreasi Hotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/Kafe Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Bugis Jumlah bilik: 239
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.4

daripada 1714 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.1
Lokasi
8.5
Layanan Kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.6
Keselesaan/Standard Bilik
7.4
Makanan/Tempat Makan
6.5
Semua ulasan (1714)
Saring ikut:
Nurzaiha I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 28 Disember 2014
fantastik

terbaik, nak datang lg, memenuhi citarasa
10
Nurzaiha I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 28 Disember 2014
ok

ok
8
Nurzaiha I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 28 Disember 2014
ok

ok
8
Azlan S. Pelancong perniagaan Malaysia, 03 November 2014
Hotel Grand Pacific terbaik

Bilik yang bersih, staff peramah,
10
Selesa
Elfanda I. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 01 November 2014
Staff ramah , dekat kemana aja, dekat halte bis

Bersih
6.7
Menyenangkan
Ruzilawati M. Pelancong perniagaan Malaysia, 19 Jun 2014
Bersih, menarik & hotel berkualiti

Bersih, menarik & hotel berkualiti
8
lokasi mudah, berdekatan dengan pusat bandar dan kakitangan yang mesra.
Damian C. Pelancong solo Singapore, 26 Mac 2015
Great location. Dated rooms:

Location, easy Internet great restaurant
6
Check in was smooth enough. Rooms were quite old. The carpet near the toilet was wet and soaked through. Bedding and sheets were clean.
Marylene D. Pelancong solo Philippines, 22 Mac 2015
standard old bldg

accessible
6
Okay
Lin M. Pasangan Malaysia, 22 Mac 2015
Good location

Comfort hotel, polite staffs, good location
8
Very nice, room hv all I need, staffs very polite n helpful, value for money, near mrt too. Definitely will stay again;)
Susette B. Pelancong solo United States of America, 20 Mac 2015
A good hotel for the Bugis area

Staff, location, size of room. Hotel rooms on lower floors showing their age a bit but rooms are kept clean.
8.7
It was very good. I stayed there 3 months ago and booked again for 2 nights this trip with a friend. After my friend left I ended up booking 2 more nights.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Grand Pacific SingapuraHotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Kolam renangHotel Grand Pacific Singapura - Kolam renangHotel Grand Pacific Singapura - Kolam renangHotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar HotelHotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar HotelHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Bahagian Luar HotelHotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu Hotel Grand Pacific Singapura - Bilik MesyuaratHotel Grand Pacific Singapura - Makanan dan MinumanHotel Grand Pacific Singapura - Kemudahan RekreasiHotel Grand Pacific Singapura - Kedai Kopi/KafeHotel Grand Pacific Singapura - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Hotel Grand Pacific, Singapura

AS-AGWEB-3A02