atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Ibis World Square

384 Pitt Street, Kawasan Pusat Perdagangan Sydney, Sydney, Australia (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik Tetamu Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik Tetamu Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik Mandi Hotel Ibis World Square Sydney - Bufet Hotel Ibis World Square Sydney - Pub/Ruang Rehat Hotel Ibis World Square Sydney - Lobi Hotel Ibis World Square Sydney - Makanan dan Minuman Hotel Ibis World Square Sydney - Lobi Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik Fitness Hotel Ibis World Square Sydney - Persekitaran Hotel Ibis World Square Sydney - Persekitaran Hotel Ibis World Square Sydney - Persekitaran Hotel Ibis World Square Sydney - Persekitaran Hotel Ibis World Square Sydney - Bahagian Luar Hotel Hotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-Kemudahan Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik Fitness
Hotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-Kemudahan Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik Tetamu Hotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-Kemudahan Hotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-Kemudahan Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik Mandi Hotel Ibis World Square Sydney - Bahagian Luar Hotel Hotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-Kemudahan Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik Tetamu
Kawasan: Kawasan Pusat Perdagangan Sydney Jumlah bilik: 166

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.5

daripada 736 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.5
Lokasi
8.8
Layanan kakitangan
7.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.4
Makanan/Makan Malam
6.4
Semua ulasan (736)
Saring mengikut:
Nazeran J. Pelancong perniagaan Malaysia, 26 September 2012
Lokasi yang paling mantap

Berada di lokasi terbaik
8
Bilik yang hebat dan bersih. Bilik adalah okay untuk penginapan dengan kelengkapan yang semuanya ada. sarapan pagi adalah terbaik dengan buffet yang pelbagai dan memikat selera. hotel berada di kawasan yang amat sesuai untuk kaki shopping
Tip Membeli Belah: banyak kedai untuk shopping sekitar hotel
Surentheran K. Kumpulan Malaysia, 10 Jun 2012
Lokasi Hebat Untuk Semua Pelancong

Terletak dilokasi yang strategik dimana hanya manegambil masa 10 hingga 15 minit ke Paddy Market, Darling Habour dan Hyde Park. 2 Minit berjalan ke stesen monorail. Kawasan shopping yang strategik untuk kelas atas dan sederhana
7
Saya berasa telah membuat pilihan yang terbaik memilih hotel ini untuk penginapan dimana lokasinya strategik untuk semua tujuan seperti kedai makan yang berpatutan serta mempunyai pilihan yang banyak. Hotel ini juga dikenali oleh semua pengendali agen pelancongan untuk mengambil kami untuk pelancongan. Pekerja hotel ini juga memberi layanan yang baik setibanya kami disana dengan membenarkan kami check in sebelum waktunya. Apa yang kurang memuaskan ialah bilik mandi yang kecil tidak begitu selesa untuk mandi dan agak sukar jika orang yang bersaiz besar menggunakanya. Sebagai kesimpulan hotel ini memang sesuai untuk pengembara budget dimana semua tempat tidak jauh dari hotel dan semuanay dari masa 10 ke 15 minit berjalan.
Tip Membeli Belah: Amat sesuai jika hendak membeli belah di Paddy market dan makan dikawasan China Town.
Ko L. Keluarga dengan anak dewasa Australia, 12 Oktober 2014
valued for money

excellent location, valued for money, cleanliness
9
wonderful location with affordable cost.
Josua T. Pasangan Indonesia, 02 Oktober 2014
good hotel

location, reasonable, cooperative staff
8.3
extra toilet paper should availble
Arthur T. Pelancong perniagaan Taiwan, 01 Oktober 2014
good location

near the train station
9.3
Chang Y. Pasangan Singapore, 30 September 2014
Our experience at Ibis world Square.

Close to places of interest, food and China Town.
7.7
We had tiny bugs flying out from the drain holes in the bathroom. No free internet and the Hotel wanted to charge us for wifi, at AUD25.00/day. Good water pressure at the shower but, the used towels were changed daily, which defeated the purpose of the notice in the bathroom, telling us to save the earth.
Frankie N. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 27 September 2014
Nice Place to Stay

Location, Value for money, Clean
9.7
As I stated before, The Hotel was a nice place to stay. Superb location, value for money and more. Just stay there.
Frankie N. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 26 September 2014
Value For Money

Location, Value for money, Clean
9.3
Well, the stay was superb, clean room and bathroom, value for money (we got winter deal special), some staff performance were superb, some are so-so, really great location, not so spacious (but this is Sydney, what do you expect?), can't complain tho, I will stay again for sure.
Juan M. Pasangan Philippines, 24 September 2014
staff
3.3
I asked for bucket of ice and the rude staff at the reception told me "well u have to get it yourself" and i was like okay i will and then when i went down he said "i will gove u a bucket but you have to find something for you to get the ice" so i was like hello why cant you even offer a glass to put the ice. Worst hotel service I reckon.
John H. Pelancong solo Australia, 18 September 2014
Hotel Ibis World Square

Clean, Easy Access, Close to Haymarket
7.3
Having booked online the address therefore was misleading and would be to others as well. Wireless internet which is usually free in other hotels was dearer than most internet cafes. The computers in the Business centre of the hotel were mainly out of order hence using free internet at Central Station & McDonalds. On arrival there were no towels in my room and the next day it was after 4pm before my room was made up. It seems as though you need to put the sign on the door for your room to be made up. I won't be staying there again.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Ibis World Square SydneyHotel Ibis World Square Sydney - Bilik Tetamu Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik Tetamu Hotel Ibis World Square Sydney - Bilik MandiHotel Ibis World Square Sydney - BufetHotel Ibis World Square Sydney - Pub/Ruang RehatHotel Ibis World Square Sydney - LobiHotel Ibis World Square Sydney - Makanan dan MinumanHotel Ibis World Square Sydney - LobiHotel Ibis World Square Sydney - Bilik FitnessHotel Ibis World Square Sydney - PersekitaranHotel Ibis World Square Sydney - PersekitaranHotel Ibis World Square Sydney - PersekitaranHotel Ibis World Square Sydney - PersekitaranHotel Ibis World Square Sydney - Bahagian Luar HotelHotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-KemudahanHotel Ibis World Square Sydney - Bilik FitnessHotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-KemudahanHotel Ibis World Square Sydney - Bilik Tetamu Hotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-KemudahanHotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-KemudahanHotel Ibis World Square Sydney - Bilik MandiHotel Ibis World Square Sydney - Bahagian Luar HotelHotel Ibis World Square Sydney - Kemudahan-KemudahanHotel Ibis World Square Sydney - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3B04