Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Majapahit

Jalan Tunjungan No.65 - East Java, Surabaya Center, Surabaya, Indonesia 60275 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

nama sebelum ini : Mandarin Oriental Majapahit Hotel
Hotel Majapahit Surabaya - Laluan Masuk Hotel Majapahit Surabaya - Bahagian Luar Hotel Hotel Majapahit Surabaya - Lobi Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Mandi Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Suite Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Suite Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Suite Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Suite Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Suite Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Suite Hotel Majapahit Surabaya - Restoran Hotel Majapahit Surabaya - Restoran Hotel Majapahit Surabaya - Kedai Runcit
Hotel Majapahit Surabaya - Ruang Istirehat Eksekutif Hotel Majapahit Surabaya - Pub/Ruang Rehat Hotel Majapahit Surabaya - Kedai Kopi/Kafe Hotel Majapahit Surabaya - Ballroom Hotel Majapahit Surabaya - Ballroom Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Mesyuarat Hotel Majapahit Surabaya - Kemudahan-Kemudahan Hotel Majapahit Surabaya - Makanan dan Minuman Hotel Majapahit Surabaya - Spa Hotel Majapahit Surabaya - Spa Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Fitness Hotel Majapahit Surabaya - Kolam renang
Kawasan: Surabaya Center Jumlah bilik: 143
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.7

daripada 973 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.7
Lokasi
8.7
Layanan Kakitangan
8.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.9
Keselesaan/Standard Bilik
9.0
Makanan/Tempat Makan
8.2
Semua ulasan (973)
Saring ikut:
Praveena S. Kumpulan Malaysia, 28 April 2014
sangat sangat menarik

kemudahan terbaik, layanan mesra dan lokasi yang strategik
9.7
sangat menarik. Saya memang akan datang balik untuk masa yang lama dengan keluarga ataupun dengan pasangan. sunguh mesra layanan staf dengan kemudahan penginapan yang cantik serta tersedia rekreasi, kolam renang dan spa yang ayu!!!!
Norazrina A. Kumpulan Malaysia, 23 Julai 2011
Hotel menarik & servis yang sangat baik

Ciri-ciri unik arkitektur bangunan lama
9.7
Selain arkitektur hotel yang sangat unik & menarik, hotel ini juga sangat mementingkan layanan yang cukup baik untuk pelanggan mereka.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Luang sedikit masa mengelilingi taman dan kawasan sekitar hotel. Sangat cantik!
Hamzah S. Pelancong perniagaan Malaysia, 25 Mac 2011
hotel menarik

menarik
6
penginapan yang menarik dan sesuai untuk pasangan.
Tip Ciri-ciri Hotel: bilik besar, suasana yang menarik,
Emyllia Y. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 16 Mac 2011
hotel menarik dengan ciri-ciri kolonial

bilik yang luas dan privasi
9
bilik dan hotel yang selesa dan luas.dengan balkoni dan pemandangan landskap yang menarik.pool yang bersih.sarapan yang enak.berdekatan mall yang lengkap.hotel mempunyai spa dengan harga yang berpatutan.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: dicadangkan untuk bersama keluarga
Mazlina K. Pasangan Malaysia, 24 Februari 2011
Hotel yg menarik dgn taman yg luarbiasa cantiknya

Berdekatan dgn Tunjungan Plaza.
9.3
Penginapan yg dinaik taraf dari Garden Terrace kepada Suite. Bilik bersih dan kemas dgn welcome drink dan welcome fruit. Suasaa zaman dulu yg membuatkan kita rasa seperti duduk dirumah sendiri.
Tip Restoran: byk terdapat restoran barat dan Indon di Tunjungan Plaza, anda hanya perlu melintas jln dan masuk melalui pintu Sogo.
Yue M. Pelancong perniagaan United Kingdom, 11 April 2015
Historic luxury

History, Art Deco, gardens
9
Great
James K. Pelancong perniagaan United States of America, 11 April 2015
fabulous

hotel, room, service
9.7
Perfect
Hayz H. Keluarga dengan anak kecil Australia, 06 April 2015
Best In Surabaya

History, Service, elegance
9.7
Fab historic hotel and the heart of the old town. Rooms are huge so we fit comfortable as a family of 4 with only 1 extra bed, (kids shared) in a garden wing room. Well worth splashing out for at least one night in this lovely hotel, it is one of the best in asia!
Helena M. Keluarga dengan anak kecil United Kingdom, 31 Mac 2015
Disappointed

Garden, iced lemon tea, changing rooms at pool
7.3
The last time I stayed here was 11 years ago and I have to say I was disappointed in our stay this time. Our room looked nice but the smell of damp was terrible. If I had been staying longer than 1 night, I would have said something. There were hardly any plug points and the ones available were hard to get to. The water in the shower went from warm to burning hot in seconds. The staff were lovely but my mum accidentally broke a glass in the bathroom and was charged Rp100 000 ($10) when checking out... a bit expensive for a run of the mill glass! We had just moved from a 5 star hotel in Malang and felt the Majapahit fell short from what we had just experienced at the previous hotel. We paid more at the Majapahit and got a lot less for our money. Sad to say but I don't think we'll stay here again.
Nico P. Pasangan Netherlands, 09 Mac 2015
Good hotel with a nice architecture

style, history, comfort
8
This is a wonderful hotel, and a very comfortable place to stay. It has everything you can expect from a hotel, but in my opinion its best features are the wonderful architecture and style. The level of luxury may not be completely up to what one can expect in a "modern" five star hotel, but altogether it is very worthwhile.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Majapahit SurabayaHotel Majapahit Surabaya - Laluan MasukHotel Majapahit Surabaya - Bahagian Luar HotelHotel Majapahit Surabaya - LobiHotel Majapahit Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Majapahit Surabaya - Bilik MandiHotel Majapahit Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Majapahit Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Majapahit Surabaya - Bilik SuiteHotel Majapahit Surabaya - Bilik SuiteHotel Majapahit Surabaya - Bilik SuiteHotel Majapahit Surabaya - Bilik SuiteHotel Majapahit Surabaya - Bilik SuiteHotel Majapahit Surabaya - Bilik SuiteHotel Majapahit Surabaya - RestoranHotel Majapahit Surabaya - RestoranHotel Majapahit Surabaya - Kedai RuncitHotel Majapahit Surabaya - Ruang Istirehat EksekutifHotel Majapahit Surabaya - Pub/Ruang RehatHotel Majapahit Surabaya - Kedai Kopi/KafeHotel Majapahit Surabaya - BallroomHotel Majapahit Surabaya - BallroomHotel Majapahit Surabaya - Bilik MesyuaratHotel Majapahit Surabaya - Kemudahan-KemudahanHotel Majapahit Surabaya - Makanan dan MinumanHotel Majapahit Surabaya - SpaHotel Majapahit Surabaya - SpaHotel Majapahit Surabaya - Bilik FitnessHotel Majapahit Surabaya - Kolam renangHotel Majapahit Surabaya - Bilik MandiHotel Majapahit Surabaya - Bilik SuiteHotel Majapahit Surabaya - Bilik SuiteHotel Majapahit Surabaya - Bilik Suite


AS-AGWEB-3A01