Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Surabaya Center, Surabaya, Indonesia 60011 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Hotel Tunjungan Surabaya - Restoran Hotel Tunjungan Surabaya - Spa Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/Ruang Rehat Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Mesyuarat Hotel Tunjungan Surabaya - Kemudahan-Kemudahan Hotel Tunjungan Surabaya - Kemudahan-Kemudahan Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Fitness Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/Ruang Rehat Hotel Tunjungan Surabaya - Restoran Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu
Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Suite Hotel Tunjungan Surabaya - Balkoni/Teres Hotel Tunjungan Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Tunjungan Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel Hotel Tunjungan Surabaya - Balkoni/Teres Hotel Tunjungan Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel
Kawasan: Surabaya Center Jumlah bilik: 273

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.0

daripada 667 ulasan

4 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
6.6
Lokasi
8.7
Layanan Kakitangan
6.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.8
Keselesaan/Standard Bilik
6.9
Makanan/Tempat Makan
6.2
Semua ulasan (667)
Saring ikut:
Muhammad F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 17 September 2014
Ok Ok

Lokasi sahaja
6.3
Laporkan ulasan ini
Fara F. Pelancong bisnes Indonesia, 13 Disember 2013
Lokasi berada di pusat kota

lokasi bagus, bersih, nyaman
8
Laporkan ulasan ini
Lies S. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 09 Mei 2013
Dekat tempat belanja TP

Pusat kota dan dekat tempat belanja
6.3
Laporkan ulasan ini
Syed A. Pelancong bisnes Malaysia, 13 Disember 2012
Hotel yang memuaskan.

Berdekatan dengan pusat membeli belah
7
Hotel yang agak memuaskan. Cuma, lif penumpang yang agak kecil.
Tip Membeli Belah: Mudah untuk membeli belah kerana bersebelahan hotel ini terdapat plaza tunjangan merupakan antara pusat membeli belah terbesar di Surabaya.
Laporkan ulasan ini
Ruben T. Keluarga dengan anak remaja Australia, 05 Januari 2016
Unclean room, poor service even public used elevat

location
4.7
Unpleasanr, even we stay at the hotel almost for resting in the evening.
Laporkan ulasan ini
Husein T. Pelancong solo Indonesia, 01 Januari 2016
over rated hotel

complimentary new year eve dinner, location,
7
Laporkan ulasan ini
Ronald K. Keluarga dengan anak remaja United States of America, 22 Disember 2015
Location is best feature

Location, staff friendliness, dining
9.3
I selected Hotel Tunjungan due to location. That is its best feature. After reserving the room I read so many negative reviews I almost cancelled, but I am glad that I did not. In contrast to many others, I found the dining superior to other hotels in which I have stayed in Indonesia. I did not find it necessary to ask for any items I thought missing. Wi-fi is a problem, country-wide. I found problems with connectivity, took my laptop and android phone to the front desk, and the problems were resolved. Inconvenient, yes, but functional. The hotel is old; the elevator operation takes some getting used to, again, I asked and received help from the staff. Any problems I encountered were overcome with minimal inconvenience and all such problems were minimal when compared to the benefits of location.
Laporkan ulasan ini
Ahmad I. Pasangan Indonesia, 22 Disember 2015
smell not good, breakfast not okay

location
4.3
breakfasf not good, hotel small so bad.
Laporkan ulasan ini
Zuraida A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 15 Disember 2015
Quiet hotel with not many guests

Location only
6.3
Not enough light in our room. No iron service in the room. Only laundry can do so and you have to pay it. Location still the best, near to the mall but not the hotel.
Laporkan ulasan ini
Jumat Z. Pelancong bisnes Brunei Darussalam, 12 November 2015
Near Shopping Plaza

very near the biggest shopping mall
6.3
It could have been better if the aircond is working properly. The hot water is not always available for shower. No stationary available in the room. The towel were old. The breakfast selection are limited. Cereal was there one day but not there in another. On the whole very disappointing experience stay in this hotel.
Laporkan ulasan ini
1 - 4 daripada 4 ulasan
 

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Hotel Tunjungan SurabayaHotel Tunjungan Surabaya - RestoranHotel Tunjungan Surabaya - SpaHotel Tunjungan Surabaya - Pub/Ruang RehatHotel Tunjungan Surabaya - Bilik MesyuaratHotel Tunjungan Surabaya - Kemudahan-KemudahanHotel Tunjungan Surabaya - Kemudahan-KemudahanHotel Tunjungan Surabaya - Bilik FitnessHotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bahagian Dalaman HotelHotel Tunjungan Surabaya - Pub/Ruang RehatHotel Tunjungan Surabaya - RestoranHotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik Tetamu Hotel Tunjungan Surabaya - Bilik SuiteHotel Tunjungan Surabaya - Balkoni/TeresHotel Tunjungan Surabaya - Bahagian Dalaman HotelHotel Tunjungan Surabaya - Bahagian Dalaman HotelHotel Tunjungan Surabaya - Balkoni/TeresHotel Tunjungan Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C06