atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Karibia Boutique Hotel

JL.Timor Block J No.I -IV, Pusat Bandar Medan, Medan, Indonesia (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Karibia Boutique Hotel Medan - Ballroom Karibia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/Kafe Karibia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/Kafe Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bahagian Dalaman Hotel Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat Karibia Boutique Hotel Medan - Kaunter Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Kaunter Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bahagian Dalaman Hotel Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat Karibia Boutique Hotel Medan - Spa
Karibia Boutique Hotel Medan - Spa Karibia Boutique Hotel Medan - Spa Karibia Boutique Hotel Medan - Ballroom Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Mesyuarat Karibia Boutique Hotel Medan - Kemudahan-Kemudahan Karibia Boutique Hotel Medan - Restoran Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat Karibia Boutique Hotel Medan - Ballroom Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/Kafe Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu
Kawasan: Pusat Bandar Medan Jumlah bilik: 119
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Bagus

7.5

daripada 516 ulasan

Nilai untuk wang
7.9
Lokasi
7.3
Layanan kakitangan
7.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.1
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.8
Makanan/Makan Malam
6.5
Semua ulasan (516)
Senarai mengikut:
Tan F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 05 Jun 2014
Bersih, kemas, baru & Selesa

Sangat Bagus
9.3
Hotel yang memuaskan. Bersih, besar & Selesa biliknya. Lokasinya di belakang shopping complex. Dekat dengan keretapi. Other than this, I would like to give a good to Agoda who really helpful in arranging the room for me. I really appreciate his help. Ago day will be my 1st & the only choice whenever I plan my future trips. Thanks again to Agoda.
Mohd N. Kumpulan Malaysia, 07 Jun 2013
tidak selesa dan teruk

layanan staff lambat,wifi yang slow dan teruk,tidak memuaskan
6
Arah kitbat salah.!! tidak ambik tindakan yg cepat,,staff yg teruk..!!!
Mohd N. Kumpulan Malaysia, 06 Jun 2013
seronok dan selesa tetapi makanan kurang sedap

layanan staff lambat,wifi yang slow dan teruk,tidak memuaskan
5.7
Arah kiblat yang salah...!!! pekerja yang kurang mahir,wifi slow dan teruk,sangat tidak memuaskan....
Jawad A. Pasangan Malaysia, 16 Mei 2013
X sempat check in..

Saya x sempat menginap hotel ini sebab saya terpaksa pulang
6
Che Z. Kumpulan Malaysia, 23 Mac 2013
hotel yang bagus

bersih, baru, cantik
7
Mohd T. Kumpulan Malaysia, 10 Mac 2013
terbaik, suasana hotel masih baru

layanan mesra pada pelanggan
7.3
terasa gembira tinggal di hotel ini, suasana bilik bersih dan nyaman
Mohd T. Kumpulan Malaysia, 10 Mac 2013
terbaik... suasana hotel masih baru dan selesa

pantas, selesa dan nyaman
7.3
hotel terbaik cuma terlalu privasi hinggakn nak melawat tingkat berlainan perlu keizinan dari front ofis
Mohd T. Pelancong solo Malaysia, 10 Mac 2013
terbaik dan selesa

pantas dan staff ramah
7.7
terbaik dan suasana interior hotel sungguh nyaman dan selesa
Hui A. Pasangan Singapore, 20 Julai 2014
The good and could've been better.

Room cleanliness, Staff friendliness and location of hotel.
8
When i was received at the airport by the driver, the staff friendliness i was overwhelmed by the staff's friendliness, when i checked in the room was clean which was good. A few things to be improved on may be the Wifi, i was able to use the wifi however it is too slow to do proper surfing the reason that happen may be because my room was located at the end of the hotel. Room service food was okay, hopefully there will be more food on the menu. Would appreciate it if the hotel had stuff like Video on demand kind of shows to rent out for customers to watch the latest movies and another thing is i had hoped the hotel have hairdryer though. Overall i still like the hotel alot, just that these stuff could've been better. Quite alot of staff speaks basic english which is good enough to convey your message. Overall 6.5-7 for the hotel.
Irwanda W. Pelancong perniagaan Indonesia, 18 Julai 2014
it is not so pleasant stay

strategic location
6.7

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Karibia Boutique Hotel MedanKaribia Boutique Hotel Medan - BallroomKaribia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/KafeKaribia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/KafeKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bahagian Dalaman HotelKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - Kaunter TetamuKaribia Boutique Hotel Medan - Kaunter TetamuKaribia Boutique Hotel Medan - Bahagian Dalaman HotelKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - SpaKaribia Boutique Hotel Medan - SpaKaribia Boutique Hotel Medan - SpaKaribia Boutique Hotel Medan - BallroomKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik MesyuaratKaribia Boutique Hotel Medan - Kemudahan-KemudahanKaribia Boutique Hotel Medan - RestoranKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - BallroomKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/KafeKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat


AS-AGWEB-3A05