atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Karibia Boutique Hotel

JL.Timor Block J No.I -IV, Pusat Bandar Medan, Medan, Indonesia (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Karibia Boutique Hotel Medan - Ballroom Karibia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/Kafe Karibia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/Kafe Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bahagian Dalaman Hotel Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat Karibia Boutique Hotel Medan - Kaunter Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Kaunter Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bahagian Dalaman Hotel Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat Karibia Boutique Hotel Medan - Spa
Karibia Boutique Hotel Medan - Spa Karibia Boutique Hotel Medan - Spa Karibia Boutique Hotel Medan - Ballroom Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Mesyuarat Karibia Boutique Hotel Medan - Kemudahan-Kemudahan Karibia Boutique Hotel Medan - Restoran Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat Karibia Boutique Hotel Medan - Ballroom Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/Kafe Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu
Kawasan: Pusat Bandar Medan Jumlah bilik: 119
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.5

daripada 532 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.9
Lokasi
7.3
Layanan kakitangan
7.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.1
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.8
Makanan/Makan Malam
6.5
Semua ulasan (532)
Senarai mengikut:
Tan F. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 05 Jun 2014
Bersih, kemas, baru & Selesa

Sangat Bagus
9.3
Hotel yang memuaskan. Bersih, besar & Selesa biliknya. Lokasinya di belakang shopping complex. Dekat dengan keretapi. Other than this, I would like to give a good to Agoda who really helpful in arranging the room for me. I really appreciate his help. Ago day will be my 1st & the only choice whenever I plan my future trips. Thanks again to Agoda.
Mohd N. Kumpulan Malaysia, 07 Jun 2013
tidak selesa dan teruk

layanan staff lambat,wifi yang slow dan teruk,tidak memuaskan
6
Arah kitbat salah.!! tidak ambik tindakan yg cepat,,staff yg teruk..!!!
Mohd N. Kumpulan Malaysia, 06 Jun 2013
seronok dan selesa tetapi makanan kurang sedap

layanan staff lambat,wifi yang slow dan teruk,tidak memuaskan
5.7
Arah kiblat yang salah...!!! pekerja yang kurang mahir,wifi slow dan teruk,sangat tidak memuaskan....
Jawad A. Pasangan Malaysia, 16 Mei 2013
X sempat check in..

Saya x sempat menginap hotel ini sebab saya terpaksa pulang
6
Che Z. Kumpulan Malaysia, 23 Mac 2013
hotel yang bagus

bersih, baru, cantik
7
Mohd T. Kumpulan Malaysia, 10 Mac 2013
terbaik, suasana hotel masih baru

layanan mesra pada pelanggan
7.3
terasa gembira tinggal di hotel ini, suasana bilik bersih dan nyaman
Mohd T. Kumpulan Malaysia, 10 Mac 2013
terbaik... suasana hotel masih baru dan selesa

pantas, selesa dan nyaman
7.3
hotel terbaik cuma terlalu privasi hinggakn nak melawat tingkat berlainan perlu keizinan dari front ofis
Mohd T. Pelancong solo Malaysia, 10 Mac 2013
terbaik dan selesa

pantas dan staff ramah
7.7
terbaik dan suasana interior hotel sungguh nyaman dan selesa
Jeremy W. Pelancong perniagaan Singapore, 14 Ogos 2014
My second stay & still my favourite hotel in Medan

Location, friendly staff, quick check-in, check-out
9.7
As with my first stay at the hotel, the staff were friendly, check-in was a breeze. The room size was just nice, clean & cosy. Nothing less than what I paid for.
Felix P. Pelancong solo Sri Lanka, 01 Ogos 2014
Great Please and Great Staff

Staff are very Honest and helpful, Location is ideal as it is located next to latest mall, Rooms clean
8
It was great. Especially the staff are really honest and helpful. I forget my handphone in lobby table and took a cab. They immediately call taxi company and inform me about the phone. It was great experience.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Karibia Boutique Hotel MedanKaribia Boutique Hotel Medan - BallroomKaribia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/KafeKaribia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/KafeKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bahagian Dalaman HotelKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - Kaunter TetamuKaribia Boutique Hotel Medan - Kaunter TetamuKaribia Boutique Hotel Medan - Bahagian Dalaman HotelKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - SpaKaribia Boutique Hotel Medan - SpaKaribia Boutique Hotel Medan - SpaKaribia Boutique Hotel Medan - BallroomKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik MesyuaratKaribia Boutique Hotel Medan - Kemudahan-KemudahanKaribia Boutique Hotel Medan - RestoranKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - BallroomKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Kedai Kopi/KafeKaribia Boutique Hotel Medan - Bilik Tetamu Karibia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang RehatKaribia Boutique Hotel Medan - Pub/Ruang Rehat


AS-AGWEB-3C07