atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Kimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Suite Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/Kafe Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Kimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Kimberley Hotel Hong Kong - Lobi Kimberley Hotel Hong Kong - Lobi Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran
Kimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Kimberley Hotel Hong Kong - Bufet Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/Ruang Rehat Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Pusat Operasi
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 546

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada 5203 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.0
Lokasi
8.5
Layanan kakitangan
7.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.2
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.3
Makanan/Makan Malam
6.6
Semua ulasan (5203)
Senarai mengikut:
Ros L. Keluarga dengan anak dewasa Brunei Darussalam, 08 Disember 2013
Bilik Selesa dan Petugas Yang Efisien serta Perama

Lokasi Dekat Dengan Bandar, Bilik Selesa dan Petugas Yang Efisien
9.3
Ini merupakan kunjungan pertama saya ke Hong Kong. Dengan memilih Hotel Kimberley sebagai tempat penginapan memang tidak menghampakan. Hal ini kerana perkhidmatan yang diberikan oleh petugas hotel memang amat memuaskan hati saya. Mereka bersikap ramah dan mesra. Selain itu, kedudukan atau lokasi hotel juga strategik dan berdekatan dengan pusat bandar Tsim Tha Tsui. Banyak pusat membeli-belah berdekatan dengan kawasan hotel di samping tempat makanan-makanan halal. Begitu juga dengan stesen kereta api bawah tanah MTR juga terletak berdekatan. Stesen MTR yang dimaksudkan ialah stesen MTR Tsim Tha Tsui. Pengangkutan-pengangkutan lain seperti teksi, bas dan feri juga terletak berdekatan dengan hotel.
Chon C. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 10 Julai 2013
tempat nya sangat bagus dan bagus lokasi.

sangat bersih, lokasi nya sangat bagus dan enak shopping
8.7
hotel kimberly sangat bagus dengan design yang cantik dan sangat bersih hotel nya
Anna G. Kumpulan Malaysia, 19 Disember 2012
hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyum

berdekatan dengan shopping centre
10
hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyum,berdekatan dengan shopping centre
Randall L. Pelancong perniagaan Australia, 18 September 2014
my Stay

location, location and location
8
comfortable
Joseph M. Pasangan United States of America, 09 September 2014
expected nicer

staff was helpful,the location was central to out needs,had cable
6
Ok but for money paid expected nicer
Heng G. Pelancong solo Singapore, 08 September 2014
Good Location

Cleaniness, Shopping, Location
8
Good and efficient service
Jakapan P. Pelancong perniagaan Thailand, 07 September 2014
๊room up grade

none
7
the front officer up grade for us but i found it was very old and dirty, something cannot be used. and i have to carry luggage by myself from 20nd to 21st floor. no elevator to 21st fl.
Heng G. Pelancong solo Singapore, 07 September 2014
Convenient Location

Location, Shopping, Eatery
7.7
Overall it is okay but the room we stayed in has an Aircon leaking problem. The Single beds also have squeaky sound when lying on it.
Yeo J. Pasangan Singapore, 06 September 2014
Below Expectation

The location is good. Other than that, I can't find anything better.
5
We had arrived at Kimberley Hotel 4hrs earlier than our check-in timing and it was pretty nice for the hotel to provide us with an available room at no extra charges. Hotel staff were friendly and helpful. We were given a room at the 8th storey and the view outside was not what we had expected. Practically, the building next door could see what was inside the hotel room. Throughout the 3D2N stay, we had our window curtain closed. We were rather disappointed with the hotel room and bathroom; the finishes seem old, the ceiling is low, the hotel room and bathroom is small etc. Overall, it is definitely not worth the penny.
Soo C. Pelancong perniagaan South Korea, 04 September 2014
Good to stay for a short jurney

Easy to get city centre, Good enough to stay for buseness trip and good hotel conditions
8
Just 3min to the underground station, many shops and restaurant in there

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelKimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik SuiteKimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/KafeKimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik MandiKimberley Hotel Hong Kong - Bilik MandiKimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelKimberley Hotel Hong Kong - LobiKimberley Hotel Hong Kong - LobiKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelKimberley Hotel Hong Kong - BufetKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Pub/Ruang RehatKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Pusat Operasi


AS-AGWEB-3B01