atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Kimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Suite Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/Kafe Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Kimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Kimberley Hotel Hong Kong - Lobi Kimberley Hotel Hong Kong - Lobi Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran
Kimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel Kimberley Hotel Hong Kong - Bufet Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/Ruang Rehat Kimberley Hotel Hong Kong - Restoran Kimberley Hotel Hong Kong - Pusat Operasi Kimberley Hotel Hong Kong - Spa Kimberley Hotel Hong Kong - Spa Kimberley Hotel Hong Kong - Spa Kimberley Hotel Hong Kong - Spa Kimberley Hotel Hong Kong - Spa
Kawasan: Tsim Sha Tsui Jumlah bilik: 546

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Bagus

7.3

daripada 5069 ulasan

Nilai untuk wang
7.0
Lokasi
8.5
Layanan kakitangan
7.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.2
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.3
Makanan/Makan Malam
6.6
Semua ulasan (5069)
Senarai mengikut:
Ros L. Keluarga dengan anak dewasa Brunei Darussalam, 08 Disember 2013
Bilik Selesa dan Petugas Yang Efisien serta Perama

Lokasi Dekat Dengan Bandar, Bilik Selesa dan Petugas Yang Efisien
9.3
Ini merupakan kunjungan pertama saya ke Hong Kong. Dengan memilih Hotel Kimberley sebagai tempat penginapan memang tidak menghampakan. Hal ini kerana perkhidmatan yang diberikan oleh petugas hotel memang amat memuaskan hati saya. Mereka bersikap ramah dan mesra. Selain itu, kedudukan atau lokasi hotel juga strategik dan berdekatan dengan pusat bandar Tsim Tha Tsui. Banyak pusat membeli-belah berdekatan dengan kawasan hotel di samping tempat makanan-makanan halal. Begitu juga dengan stesen kereta api bawah tanah MTR juga terletak berdekatan. Stesen MTR yang dimaksudkan ialah stesen MTR Tsim Tha Tsui. Pengangkutan-pengangkutan lain seperti teksi, bas dan feri juga terletak berdekatan dengan hotel.
Chon C. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 10 Julai 2013
tempat nya sangat bagus dan bagus lokasi.

sangat bersih, lokasi nya sangat bagus dan enak shopping
8.7
hotel kimberly sangat bagus dengan design yang cantik dan sangat bersih hotel nya
Anna G. Kumpulan Malaysia, 19 Disember 2012
hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyum

berdekatan dengan shopping centre
10
hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyum,berdekatan dengan shopping centre
Cho H. Pelancong perniagaan South Korea, 24 Julai 2014
Good value for money

Good price, location, friendly staff
9
First time staying, but truely a great place to be at. Upgraded me to suite room which was fantastic. Location was good nearby many resturants and near to the MRT station too. I will come back again in couple of weeks time.
Keluarga dengan anak dewasa 23 Julai 2014
nice location, cheap price, unprofessional staff

location, price, room
8.7
Maria M. Kumpulan Philippines, 21 Julai 2014
Fantastic

clean convenient courteous staff
7
fantastic more staff who knows how to communicate in English very flexible
Alex C. Keluarga dengan anak dewasa Philippines, 18 Julai 2014
Its a purely family bonding

accessible, clean and comfortable
8
Nice, only one problem we had, during th reservation for the shuttle bus going to airport, I had talked to the counter at the basement and reserve for the shuttle around 5pm before proceeding to our room, july 17, our flight was july 18 at 8:25am, he told me to be in the basement as early as 6am, so we did, but the new duty personnel checked that we dont have reservation and that we did not call them 2 hrs before. Its a miss communication, We are still lucky we arrived in the airport around 7pm by taxi.
Kolawole A. Pelancong perniagaan United Kingdom, 18 Julai 2014
Brilliant location

The location is great, good for the business traveller and the staff are helpful
7.7
Pleasant, although I did turn down the first room I was offered as it had no view but was offered a much nicer room
Sherine C. Pelancong perniagaan Malaysia, 13 Julai 2014
Great & Nice

Clean, friendly staffs & convenience
8
Pleasant
Erwin E. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 08 Julai 2014
Good

near in the downtown area
9.3
Good

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelKimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik SuiteKimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/KafeKimberley Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Kimberley Hotel Hong Kong - Bilik MandiKimberley Hotel Hong Kong - Bilik MandiKimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelKimberley Hotel Hong Kong - LobiKimberley Hotel Hong Kong - LobiKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelKimberley Hotel Hong Kong - BufetKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Pub/Ruang RehatKimberley Hotel Hong Kong - RestoranKimberley Hotel Hong Kong - Pusat OperasiKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - SpaKimberley Hotel Hong Kong - Spa


AS-AGWEB-3B07