Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

L'Hotel Nina et Convention Centre

8 Yeung Uk Road (New Territories), Tsuen Wan, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kolam renang L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Lobi L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pandangan L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Laluan Masuk L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Restoran
L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Fitness L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kolam renang L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Tsuen Wan Jumlah bilik: 1608

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

8.0

daripada
14999 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.3
Lokasi
7.8
Layanan Kakitangan
8.2
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.3
Keselesaan/Standard Bilik
8.2
Makanan/Tempat Makan
7.1
Semua ulasan (14999)
Saring ikut:
Roby L. Keluarga dengan anak dewasa Indonesia, 15 Januari 2015
Hotel Ini bersih dan luas

Dekat mtr, mall, dan mudah cari makanan
8.3
Hotel yg cukup baik,kendaraan mudah
Laporkan ulasan ini
Lam C. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 November 2014
bilik yang selesa dan berkualiti

kebersihan, keselesaan, mudah mencari kenderaan
9.3
Sangat selesa, katil yang besar dan selesa, lokasinya juga amat baik, berdekatan dengan shopping centre dan stesen LRT
Laporkan ulasan ini
Nuraszalina B. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 12 Januari 2014
akan datang lagi dan pilih L'HOTEL NINA

bilik besar, bersih, katil selesa
8.7
DARI AIRPORT MUDAH KE HOTEL WALAUPUN MENAIKI BAS. SANGAT DEKAT DGN MTR STATION. MALL ATTACH DGN HOTEL, SANGAT SERONOK. SELESA DAN SELAMAT KETIKA MENGINAP DI L'HOTEL NINA. HARGA DARI AGODA BERPATUTAN DAN BERBALOI. AMAT BERPUAS HATI DAN PASTI CADANGKAN PADA PELANCONG LAIN. MAKLUMAT DAN GAMBARAN TENTANG HOTEL/BILIK YANG DIBERI OLEH AGODA TEPAT DAN AMAT BERGUNA.
Laporkan ulasan ini
Gibran A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 03 Jun 2013
selesa, memuaskan dan bersesuaian dengan harga.

lokasinya agak stategik, konsep keseluruhan hotelnya begitu kontemporari dan biliknya luas kemas.
8.3
Laporkan ulasan ini
Wong C. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 18 Disember 2012
Hotel selesa, cantik dan katilnya besar

Pemandangan yang indah
8.3
Layanan kakitangan hotel ini tidak cukup baik; Bunyi loceng pintu tidak kuat dan jelas; Bilik mandinya luas dan kemudahan lengkap serta sempurna; Lobi cantik dan besar; Plag bilik kurang; Tabir jendela automatik dan juga tidak berhabuk; Bilik hotel tidak ada Wifi untuk kami guna; Lift hotel ini banyak; Pemandangannya juga sangat cantik.
Laporkan ulasan ini
Bambang H. Pelancong solo Indonesia, 24 Mac 2012
Staff yang ramah dan membantu

Kamar yang luas
5.7
Lumayan berkesan dan sangat menyenangkan, anak2 juga senang
Laporkan ulasan ini
Po W. Pelancong perniagaan Hong Kong, 25 Julai 2015
unprofessional staff

good view with room upgrade, convenient location, clean room
4.3
Wakes me up at the wrong time. Disturb my sleep. Room service ladies with attitude. long queue at the reception sour latte. bedding with cigarette hole. no sofa at lobby. no food after mid night
Laporkan ulasan ini
Mike T. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 24 Julai 2015
Great hotel, recommend

Spacious, easy to access, surrounding amenities
8.3
Comfortable, nice, allowed late checkoout, except did not managed to get the high high floor
Laporkan ulasan ini
Po W. Pasangan Hong Kong, 24 Julai 2015
Failed to deliver promise, worse than 4*

Clean, tidy,
4.3
1) I knew I would check in very late with my girlfriend, About mid night so I made a phone call to the hotel in the afternoon (About noon) requesting for a king size bed reserved. The reception (Whoever answered the call) promised me A room with one Big bed would be reserved and informing me that they have already charged my credit card and even if I no-show, the would still charge me for the room. but when i arrived the hotel, the lobby receptionist told me no room had been reserved and could only give me 2 single bed. 2) it was very late and i had no choice, so i took the room and request for 0800am morning call, but they failed to make the wake up call, causing me to be late for my appointment. 3) then they changed me to a room with king size bed, but with damaged air conditioner at 10oC, and didnt offer us another room. the following day when i caught minor flu with cough, so i need rest, but the cleaner repeatedly wake me up knocking asking to tidy the room, even when i have the do not disturb sign and told them to tidy after 4 pm. 4) then the next day, fire alarm woke me up at 6am. 5) when i went out for food at 1050am, come back at 1153am and discovered my key couldnt open tge door, i went down to the receiption to get someone to open the door, i was told to queue after 50 people at the check out desk.
Laporkan ulasan ini
Xiaodong L. Pelancong solo Singapore, 24 Julai 2015
Spacial, clean and value for money

Location, room size, value for money
9.3
It was a pleasant stay. Unbelievable spacial room for only USD70+ price tag, the facility is new and clean. Close to MTR (300 meters away), 20 mins train ride to downtown. The hotel is linked to a shopping mall, very convenient. They provide free WIFI at lobby, but not in the room. You can buy a HK$ 48 prepaid SIM card from any 7-11 stores, one is very close to the hotel. CSL Local Prepaid SIM Card http://www.hkcsl.com/en/csl-Local-Prepaid-SIM-Card/
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

L’Hotel Nina et Convention Centre Hong KongL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kolam renangL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - LobiL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PandanganL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Laluan MasukL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik FitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kolam renangL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik FitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik FitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kolam renangL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - LobiL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/Ruang RehatL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar HotelL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kedai Kopi/KafeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/Ruang RehatL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/Ruang RehatL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kolam renangL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kedai Kopi/KafeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik MandiL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik MandiL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kedai Kopi/KafeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik MesyuaratL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PandanganL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PandanganL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PandanganL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kaunter TetamuL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BufetL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik MesyuaratL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - LobiL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik MesyuaratL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BufetL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik MesyuaratL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik MesyuaratL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BufetL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BufetL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik MandiL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik MesyuaratL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Suite

Ulasan Pelanggan - L'Hotel Nina et Convention Centre, Hong Kong

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A06