Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

L'Hotel Nina et Convention Centre

8 Yeung Uk Road (New Territories), Tsuen Wan, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kolam renang L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Lobi L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pandangan L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Laluan Masuk L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Restoran
L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Fitness L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Luar Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kolam renang L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bahagian Dalaman Hotel L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Tsuen Wan Jumlah bilik: 1608

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

8.0

daripada
14764 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.3
Lokasi
7.8
Layanan Kakitangan
8.2
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.3
Keselesaan/Standard Bilik
8.2
Makanan/Tempat Makan
7.1
Semua ulasan (14764)
Saring ikut:
Roby L. Keluarga dengan anak dewasa Indonesia, 15 Januari 2015
Hotel Ini bersih dan luas

Dekat mtr, mall, dan mudah cari makanan
8.3
Hotel yg cukup baik,kendaraan mudah
Lam C. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 27 November 2014
bilik yang selesa dan berkualiti

kebersihan, keselesaan, mudah mencari kenderaan
9.3
Sangat selesa, katil yang besar dan selesa, lokasinya juga amat baik, berdekatan dengan shopping centre dan stesen LRT
Nuraszalina B. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 12 Januari 2014
akan datang lagi dan pilih L'HOTEL NINA

bilik besar, bersih, katil selesa
8.7
DARI AIRPORT MUDAH KE HOTEL WALAUPUN MENAIKI BAS. SANGAT DEKAT DGN MTR STATION. MALL ATTACH DGN HOTEL, SANGAT SERONOK. SELESA DAN SELAMAT KETIKA MENGINAP DI L'HOTEL NINA. HARGA DARI AGODA BERPATUTAN DAN BERBALOI. AMAT BERPUAS HATI DAN PASTI CADANGKAN PADA PELANCONG LAIN. MAKLUMAT DAN GAMBARAN TENTANG HOTEL/BILIK YANG DIBERI OLEH AGODA TEPAT DAN AMAT BERGUNA.
Gibran A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 03 Jun 2013
selesa, memuaskan dan bersesuaian dengan harga.

lokasinya agak stategik, konsep keseluruhan hotelnya begitu kontemporari dan biliknya luas kemas.
8.3
Wong C. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 18 Disember 2012
Hotel selesa, cantik dan katilnya besar

Pemandangan yang indah
8.3
Layanan kakitangan hotel ini tidak cukup baik; Bunyi loceng pintu tidak kuat dan jelas; Bilik mandinya luas dan kemudahan lengkap serta sempurna; Lobi cantik dan besar; Plag bilik kurang; Tabir jendela automatik dan juga tidak berhabuk; Bilik hotel tidak ada Wifi untuk kami guna; Lift hotel ini banyak; Pemandangannya juga sangat cantik.
Bambang H. Pelancong solo Indonesia, 24 Mac 2012
Staff yang ramah dan membantu

Kamar yang luas
5.7
Lumayan berkesan dan sangat menyenangkan, anak2 juga senang
Fung Y. Pasangan Hong Kong, 04 Julai 2015
Overrated as a 5-star hotel

Swimming pool, nice harbour view and good location
7.3
When we first arrived, we were disappointed by the lobby. It was decorated like a 3-star one. We were upgraded from a harbour view room in tower 1 to tower 2 at 59/f. The room was spacious with stunning harbour view, but the internal decoration was quite old fashion with dark brown cubical wooden floor. We went swimming in the outdoor pool and could feel some tiny stones under the water. It didn't hurt our legs just made me feel uncomfortable. The location is good, next to a big shopping mall and 5 mins from mtr station.
Arie N. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 03 Julai 2015
Nice stay with economy price

Nice room
9.3
Dina W. Pasangan Indonesia, 03 Julai 2015
So cozy

I really love the bathroom.. it is clean and cozy. The hotel's crew are very polite and friendly. And of course the view is very nice..
9.3
The hotel near of market, mall, bus terminus, and MTR station. I could travel anywhere from the hotel and wgen I go home to Indonesia I just go down to the lobby, behind the lobby I can take bus to airport right away.
Olivier S. Pelancong perniagaan France, 03 Julai 2015
Business Stay

Location, Wide Room, Reasonable price
7.7
If you are on business trip don't lost time ask James at the Front Desk The Sharp Manager of your stay in this hotel. He manage all your demands perfectly. Use also MTR Station Tsuen Wan West to go fast to downtown and Hong Kong Island. FORGET the taxi from the hotel !! Go also to the first Japanese Restaurant fixed price ALL INCLUDED - A VONLONTE - Fantastic experience ! I don't remember its name but it's easy to find where the queue is long every day at lunch and diner !! Have a good Stay

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Ulasan Pelanggan - L'Hotel Nina et Convention Centre, Hong Kong

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

HK-AGWEB-2H06