atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Lan Lan 2 Hotel

46 Thu Khoa Huan Street, District 1, Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh, Ho Chi Minh, Vietnam (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Restoran Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Restoran Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Kemudahan-Kemudahan
Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Fitness Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Mesyuarat Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Lobi Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Laluan Masuk Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Kemudahan-Kemudahan
Kawasan: Bahagian 1 - Pasar Ben Thanh Jumlah bilik: 102
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

8.0

daripada 1175 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.9
Lokasi
8.7
Layanan kakitangan
7.7
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.2
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.8
Makanan/Makan Malam
7.5
Semua ulasan (1175)
Senarai mengikut:
Ibrahim A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 05 Ogos 2014
bilik selesa, dekat dgn shopping

selesa semua, tp makanan tidak sesuai utk muslim
7
Best n memuaskan
Sadali S. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 07 Jun 2014
Sesuai bagi orang yang suma membeli belab

Keselesaan ,kemudahaan dan kebaika orang , orang viatnan
7.7
Sangat memuaskan dan sangat berpuas hati tentang kebersihan bilik yang disediakan. Pekerja pekerja hotel juga sangat berkerjasama.
Dahalan M. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 02 Mac 2014
hotel yang memuaskan .

DEkat dgn pusat bandar,senang untuk membeli belah ,mudah menggunakan kenderaan
8
hotel yang bagus untuk membeli belah . sarapan pagi yang sangat tidak sesuai kepada pelancung beragama Islam.
Mohamed A. Pasangan Malaysia, 22 Januari 2014
Menarik & Memuaskan

Internet laju, Akses ke pusat membeli belah, Pelbagai perkhidmatan tambahan
9
Sepanjang penginapan kami selama 5H4M, kami sangat berpuas hati dengan penginapan kami di Hotel Lan Lan 2 ini. Pekerja mereka boleh berbahasa Inggeris dan komunikasi menjadi mudah disertakan dengan pelbagai perkhidmatan lain seperti contoh bantuan ketika check out dengan bagasi yang banyak, mesin penimbang untuk pelancong yang datang membeli belah dan juga perkhidmatan pick-up dan hantar ke airport. Ini boleh mengelakkan kita dari ditipu oleh pemandu taxi di sana. Selain itu lokasi yang agak dekat dengan pasar Ben Tham tempat membeli belah di Ho Chi Minh sangat memudahkan dan terdapat beberapa restoran halal di kawasan berdekatan.
Qhairoladzely H. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 30 Disember 2013
Selesa dan amat sesuai untuk semua golongan

service yang cepat, internet yang laju dan bilik yang bersih
7.3
Amat selesa dengan bilik yang bersih serta service yang pantas.
Qhairoladzely H. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 30 Disember 2013
Penginapan yang selesa dan bilik yang besar

Hampir dengan pusat membeli belah, senang mendapatkan restoran halal bagi muslim dan mudah mendapatkan teksi
7.3
Penginapan yang selesa dengan bilik yang besar dan bersih dan amat sesuai untuk yang berkeluarga.
Ibrahim M. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 22 November 2013
hotel selasa lokasi strategik pekerja cekap mesra

selesa bersig
9.7
menarik dan selesa bersih. dekat dengan ben than market. pekerja mesra dan cekap serta sangat membantu. mendapat kenderaan awam.
Hazman B. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 06 Jun 2013
ok lah

hotel baru yang bersih
6
ok
Ab R. Pasangan Malaysia, 23 Mac 2013
Selesa dan bersih

Bersih, kemasan baik dan bilik selesa
7.7
Sangat memuaskan.....bersih, tilam selesa, harga bilik berpatutan, lokasi dekat dengan pasar Bin Thanh, nama hotel pun special juga...pemandu teksi terus mengenalinya. Petugas juga ramah dan bersedia membantu tanpa tunjuk mengharapkann tips.
Zulkifli I. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 26 Disember 2012
Hotel menarik dan bersih

Lokasi tumpuan dengan pelbagai kemudahan
8.7
Menarik dan layanan yang cukup memuaskan. Dekat dengan kemudahan membeli-belah, makanan halal dan tempat-tempat untuk lawatan.
Tip Membeli Belah: Banyak pilihan untuk tujuan berbeza

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Lan Lan 2 Hotel Ho Chi MinhLan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik Tetamu Lan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - RestoranLan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - RestoranLan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Kemudahan-KemudahanLan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik FitnessLan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Bilik MesyuaratLan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - LobiLan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Laluan MasukLan Lan 2 Hotel Ho Chi Minh - Kemudahan-Kemudahan


AS-AGWEB-3B06