atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Legian Village Hotel

Jl. Padma Legian, Legian, Bali, Indonesia (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

dahulunya : Pension Joni
Legian Village Hotel Bali - Kolam renang Legian Village Hotel Bali - Kaunter Tetamu Legian Village Hotel Bali - Lobi Legian Village Hotel Bali - Lobi Legian Village Hotel Bali - Taman Legian Village Hotel Bali - Bilik Mandi Legian Village Hotel Bali - Spa Legian Village Hotel Bali - Lobi Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Kolam renang
Kawasan: Legian

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.9

daripada 769 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.2
Lokasi
7.9
Layanan kakitangan
6.6
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.1
Makanan/Makan Malam
6.4
Semua ulasan (769)
Saring mengikut:
Wan M. Pasangan Malaysia, 29 Mac 2013
ok

berdekatan pantai, kedai dan sarapan hebat
8
Mas E. Kumpulan Malaysia, 13 November 2012
Hotel Yang Menarik

Berdekatan dengan tempat membelibelah
10
Hotel yang cantik, bersih dan aman juga membolehkan saya berenang di swimming pool dengan tenang sekali, saya amat menyukai hotel ini
Mohamed D. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 27 Januari 2010
pulang ke legian hotel

Perkhimatan yang menarik dan memuaskan.
8.7
Setibanya di kaunter penyambut tetamu, layanan petugas yang diberikan amat mesra. Selain dari layanan yang berbudi bahasa, minuman selamat datang juga dihidangkan. Ini memberikan keselesaan kepada tetamu yang dalam keletihan. Petugas mengiringi tetamu hingga ke bilik dan memnyediakan bilik dalam keadaan yang sewajarnya. Perkhidmatan semasa berada di bilik juga memuaskan, air panas yang dipesan akan dihantar ke bilik kerana tiada pemanas air disediakan. Semasa mendaftar keluar. layanan mesra juga diberikan. Tidak hairan sekiranya saya akan menginap lagi dihotel ini.
Wendy C. Pasangan Australia, 06 Disember 2014
Derwen

Location pool pricr
6.7
Pleasant and comfortable
Dian P. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 29 November 2014
Good hotel to spent holiday at Legian

Perfect Location; just walk to the beach n market, and easy location to find. Friendly staff. Clean hotel.
9
It's our second times stay at Legian Village. Everything is good here...and the next time we take vacation we'll stay here again...We always recommended thee Legian village to our friends
Janine M. Keluarga dengan anak kecil Australia, 13 November 2014
Legian November 2014

location
6
Michelle G. Kumpulan Australia, 26 Oktober 2014
Cheap rooms proper Bali style love it

Location, price and staff
9
Loved my stay here, nice and quiet
Jodie W. Pelancong perniagaan New Zealand, 24 Oktober 2014
Business customer

Staff entertainment and Central
7.3
Great place to stay if you're single or as a couple nice and central to everything
Ben M. Pelancong solo Australia, 21 Oktober 2014
Nice cheap hotel

Cheap pool close to everthing
8
Nice cheap hotel in a great location with very friendley staff who would do anything for u great place 2 stay
Rachel L. Pasangan Australia, 11 Oktober 2014
Mosquito village !
5.7
Terrible stay, although the place is well priced and good location the room itself was awful, so many mosquitoes it was very bad. I wouldn't recommend it and I would never stay there again. Can't name 3 good things.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Legian Village Hotel BaliLegian Village Hotel Bali - Kolam renangLegian Village Hotel Bali - Kaunter TetamuLegian Village Hotel Bali - LobiLegian Village Hotel Bali - LobiLegian Village Hotel Bali - TamanLegian Village Hotel Bali - Bilik MandiLegian Village Hotel Bali - SpaLegian Village Hotel Bali - LobiLegian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Kolam renang

Ulasan Pelanggan - Legian Village Hotel, Bali

AS-AGWEB-3A01