atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Legian Village Hotel

Jl. Padma Legian, Legian, Bali, Indonesia (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

nama sebelum ini : Pension Joni
Legian Village Hotel Bali - Kolam renang Legian Village Hotel Bali - Kaunter Tetamu Legian Village Hotel Bali - Lobi Legian Village Hotel Bali - Lobi Legian Village Hotel Bali - Taman Legian Village Hotel Bali - Bilik Mandi Legian Village Hotel Bali - Spa Legian Village Hotel Bali - Lobi Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Kolam renang Legian Village Hotel Bali - Kolam renang Legian Village Hotel Bali - Persekitaran Legian Village Hotel Bali - Persekitaran Legian Village Hotel Bali - Taman
Kawasan: Legian

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.0

daripada 792 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.3
Lokasi
7.9
Layanan Kakitangan
6.7
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.4
Keselesaan/Standard Bilik
7.1
Makanan/Tempat Makan
6.4
Semua ulasan (792)
Saring ikut:
Wan M. Pasangan Malaysia, 29 Mac 2013
ok

berdekatan pantai, kedai dan sarapan hebat
8
Mas E. Kumpulan Malaysia, 13 November 2012
Hotel Yang Menarik

Berdekatan dengan tempat membelibelah
10
Hotel yang cantik, bersih dan aman juga membolehkan saya berenang di swimming pool dengan tenang sekali, saya amat menyukai hotel ini
Mohamed D. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 27 Januari 2010
pulang ke legian hotel

Perkhimatan yang menarik dan memuaskan.
8.7
Setibanya di kaunter penyambut tetamu, layanan petugas yang diberikan amat mesra. Selain dari layanan yang berbudi bahasa, minuman selamat datang juga dihidangkan. Ini memberikan keselesaan kepada tetamu yang dalam keletihan. Petugas mengiringi tetamu hingga ke bilik dan memnyediakan bilik dalam keadaan yang sewajarnya. Perkhidmatan semasa berada di bilik juga memuaskan, air panas yang dipesan akan dihantar ke bilik kerana tiada pemanas air disediakan. Semasa mendaftar keluar. layanan mesra juga diberikan. Tidak hairan sekiranya saya akan menginap lagi dihotel ini.
Cole J. Pasangan New Zealand, 17 April 2015
Value for money

Value, close to the beach, friendly staff
7.7
Megan A. Kumpulan Australia, 07 April 2015
Exactly what we were after

Air con, friendly staff & great location
8.7
Very basic but exactly what we were after... a bed, pool, air conditioning, beers, right in the action, close to the beach & helpful friendly staff
Anne-Marie B. Pelancong solo United Kingdom, 05 April 2015
Fab location!

5 minute's walk to gorgeous sunset beach. Lovely pools and garden. Smiling and helpful staff
8
Very good, I stayed in the older part over the road, very quiet despite its central location. Definitely recommend.
Nick Y. Pasangan Australia, 24 Mac 2015
just going downhill slightly

location, reception, staff
4.7
Ive stayed here before and its just getting worse, rooms are really tired, peeling paint and mold. Pool was so dirty we could not use it.
Barry R. Pasangan Australia, 20 Mac 2015
Best place in Legian

Value for money, Friendly staff, wonderfully owner.
10
This was the second time we stayed here in two weeks first time we stayed four nights and this time three nights. It is close to everything and we recommend it to everyone
Ian M. Pelancong solo Australia, 18 Mac 2015
Awesome

Location food staff
9.3
Awesome and funny
Barry R. Pasangan Australia, 06 Mac 2015
Second booking in 2 days

Close to everything in Legian, friendly staff, clean and tidy.
8
This was our second booking in 2 days, we liked it so much we stayed 4 days originally only 2 days were booked, and we are booking again for next week for another two days.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Legian Village Hotel BaliLegian Village Hotel Bali - Kolam renangLegian Village Hotel Bali - Kaunter TetamuLegian Village Hotel Bali - LobiLegian Village Hotel Bali - LobiLegian Village Hotel Bali - TamanLegian Village Hotel Bali - Bilik MandiLegian Village Hotel Bali - SpaLegian Village Hotel Bali - LobiLegian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Bilik Tetamu Legian Village Hotel Bali - Kolam renangLegian Village Hotel Bali - Kolam renangLegian Village Hotel Bali - PersekitaranLegian Village Hotel Bali - PersekitaranLegian Village Hotel Bali - Taman


AS-AGWEB-3A03