Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Link Hotel

50 Tiong Bahru Road, Chinatown, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Link Hotel Singapura - Kaunter Tetamu Link Hotel Singapura - Lobi Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Mandi Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat Link Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Link Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Balkoni/Teres Link Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat
Link Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Fitness
Kawasan: Chinatown Jumlah bilik: 288
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Baik

6.8

daripada
974 ulasan

Berbaloi dengan harga
6.6
Lokasi
7.3
Layanan Kakitangan
6.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.1
Keselesaan/Standard Bilik
7.0
Makanan/Tempat Makan
6.2
Semua ulasan (974)
Saring ikut:
Wong H. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 23 Disember 2010
Lokasi hebat tetapi bilik kecil

bilik hotel bersih walaupun kecil. mudah cari tempat makan (dekat dengan hawker centre)
7.7
Bilik hotel sangat kecil bandingkan dengan foto dalam web site. Layanan yang bagus dan bilik sangat bersih.
Tip Restoran: Terdapat banyak restoran yang jual makanan Cina dekat sekitar hotel. Harganya berpatutan dan makanan sangat enak.
Maureen M. Pelancong perniagaan Australia, 22 Jun 2015
Always such Pleasant Staff

Great staff, location and value for money
9.7
Phuong D. Pelancong perniagaan Vietnam, 17 Jun 2015
Clean and comfortable stay

Good location, clean and comfy bed
8
It was great for a business trip. The room is clean and the staff is careful.
Wei H. Pelancong perniagaan Singapore, 10 Jun 2015
can be better for a 4 star hotel

cleaniness ok, location convenient to where i work,
5
can be improved. chosen as it's the closest to the place i need to go.
Brahms L. Pelancong perniagaan United States of America, 06 Jun 2015
Not a 4 star hotel at all

simple, cheap, location
5.3
For some reason, I had fly bugs in my room. The windows didn't open, so I don't know how they got in my room.
Vern S. Pelancong solo Malaysia, 04 Jun 2015
A bit run down for the price and 4-star status
4
The room is too small. Air-con is not cold as well maybe because the room i was given is almost the corner.
Chun K. Pelancong perniagaan Malaysia, 21 Mei 2015
Business trip

NIL
6
Nothing special..
Wei H. Pelancong perniagaan Singapore, 19 Mei 2015
can do better for a 4 star hotel

clean, cozy n location
6.3
lots of room for improvement in terms of hotel staff attitude especially the front desk staff. i have been to 2 and 3 stars hotels with more capable and customer orientated services. management should review their staff and themselves to be honest. unfortunately, i need that particular location and choices are not plenty.
Wei H. Pelancong perniagaan Singapore, 15 Mei 2015
clean and cosy but....

clean, cosy, location ok
6.3
wish they trained their staff better or do regular quality checks. reception staff are generally not friendly and puts on a face like they are forced to work there.
Jennica H. Pelancong solo Singapore, 01 Mei 2015
Good location....but

Comfy bed, polite staff
7.7

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Link Hotel SingapuraLink Hotel Singapura - Kaunter TetamuLink Hotel Singapura - LobiLink Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik MandiLink Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik MesyuaratLink Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatLink Hotel Singapura - Bilik MesyuaratLink Hotel Singapura - Bilik MesyuaratLink Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Balkoni/TeresLink Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatLink Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatLink Hotel Singapura - Bilik Tetamu Link Hotel Singapura - Bilik Fitness


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A03