atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown / Tiong Bahru, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

M Hotel Singapura - Laluan Masuk M Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel M Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Kedai Kopi/Kafe M Hotel Singapura - Kedai Kopi/Kafe M Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat M Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Bilik Fitness
M Hotel Singapura - Kolam renang M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom
Kawasan: Chinatown / Tiong Bahru Jumlah bilik: 413
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.9

daripada 3302 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
8.0
Layanan kakitangan
8.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.1
Makanan/Makan Malam
7.2
Semua ulasan (3302)
Senarai mengikut:
Noorazwana A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 23 Disember 2012
Perkhidmatan dan lokasi yang memuaskan hati kami

Segalanya mudah, makanan, membeli-belah dan hiburan
8.7
Kami sekeluarga memang menyukai sangat apa yang M Hotel sediakan. Apa yg kami inginkan semuanya ada di M Hotel ini. Ianya berhampiran dgn segala kemudahan pengangkutan awam dan mudah mencari makanan halal. Ianya juga dekat dengan tempat hiburan seperti USS. Pusat membeli belah juga banyak.
Tip Kehidupan Malam: Memang hotel yang sangat sesuai utk mereka yg suka berjalan-jalan malam..
Norashirin M. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 09 Disember 2012
Bilik Hotel yang hebat, menarik dan amat selesa

Servis check in yang terbaik
7.7
saya datang ke singapura tujuan utama adalah untuk ke universal studio singapore (uss). saya pilih hotel ini sebab jaraknya tidak jauh dengan uss dan mudah untuk dapatkan teksi untuk ke mana-mana destinasi pun. keluar dari hotel terus dapat teksi. tak perlu nak beratu pun, memang banyak servis teksi di sini. saya sampai di hotel ini pada jam 8:00 pagi. nasib baik hotel ini membenarkan saya check-in lebih awal. bayangkan kalau saya kena tunggu jam 2:00 petang.jadi boleh kami berehat dulu sebab anak saya baru berumur 9 tahun dan seorang lagi baru 1 tahun 3 bulan.bilik hotel yang saya tempah ni memang hebat. bilik yang luas, bersih dan amat selesa untuk saiz keluarga seperti saya ini.kalau nak uss lagi memang hotel ini menjadi pilihan saya lagi.
Tip Restoran: Muslim Food memang agak jauh dari hotel ini. Cuma boleh beli nasi di 7 Eleven yang amat dekat dengan hotel ini.Jalan kaki sahaja
Norsham A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 02 September 2012
Hotel yg menarik

Paling suka senang ke Uss Dan x ada kesesakan jln kt situ
7.3
Komen sy hanya pool utk kids je x ada..mknan dan bilik memang terbaik
Foong J. Pasangan Singapore, 25 Ogos 2014
Good service clean room

attentive staff, clean room and near central area
7.7
Pleasant stay. Will return again
Joseph T. Pelancong solo Philippines, 25 Ogos 2014
Unwelcome feeling

1 helpful maintenance guy named victor who helped me find my contact lens by crawling on hands and feet, and showed tenacity and smarts by checking the inside of the sink
6.7
They couldn't wait to get rid of me. No late check out, even by an hour! They cut off internet even if i hadn't checked out and it was only 11 am. Well, I am not going back for sure.
Sharon S. Pelancong perniagaan Malaysia, 25 Ogos 2014
Convenient location

convenient location, reasonable price, close to public transport
6.3
It was comfortable and convenient for the purpose i wanted to book it for, which was to attend business meetings at International Plaza. The hotel was also near the MRT.
Kaneshwaran N. Pasangan Singapore, 24 Ogos 2014
stained bath tub

the Bfast, location, polite staff
7
Li P. Kumpulan Singapore, 24 Ogos 2014
Poor service at frontdesk, comfy room

Price, comfy room and clean toilet
6.7
Tried to check in at about 3pm. However, frontdesk officer inform me that we can't check in until after 3.30pm after our room is not ready. I requested for any other room that is available. She replied there isn't any available. I told her that she should have informed us beforehand. She also did not advise us on the timing of breakfast and location until I checked with her. Services was not on par with other hotels I have stayed so far. Would not consider staying here again.
Witold C. Pelancong perniagaan United Kingdom, 18 Ogos 2014
Business District Quality

Location, buffet breakfast and chic style
6.3
Everything was good, with the room being of a good size, the bathroon, whilst compact, relatively modern. Wifi worked well and the satellite tv had a good selection of channels. The buffet breakfast was very good an the staff were helpful, if not overtly friendly (I guess that's typical Singapore). Hotel location is good, right in the middle of the Central Business District, but I'm not sure that the term "value for money" would apply. A good place to stay, without being inspiring
Chun Y. Pasangan Hong Kong, 17 Ogos 2014
Hotel room is good, service is satisfactory

Large room, convenient location, clean
8
In general the room is good, but the house-keeping forgot my request to set my room while I was out. Great in location, walking distance from the famous Lau Pa Sat and Maxwell Centre food stalls. MRT is just a few minutes away, too.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

M Hotel SingapuraM Hotel Singapura - Laluan MasukM Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelM Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - Kedai Kopi/KafeM Hotel Singapura - Kedai Kopi/KafeM Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatM Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - Bilik FitnessM Hotel Singapura - Kolam renangM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - Bilik MesyuaratM Hotel Singapura - Bilik MesyuaratM Hotel Singapura - Bilik MesyuaratM Hotel Singapura - Pusat OperasiM Hotel Singapura - Pusat OperasiM Hotel Singapura - Bilik Tetamu M Hotel Singapura - Bilik Tetamu M Hotel Singapura - Bilik Tetamu M Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifM Hotel Singapura - Bilik SuiteM Hotel Singapura - Bilik SuiteM Hotel Singapura - Bilik SuiteM Hotel Singapura - Bilik Suite


AS-AGWEB-3A04