atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown / Tiong Bahru, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

M Hotel Singapura - Laluan Masuk M Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel M Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Kedai Kopi/Kafe M Hotel Singapura - Kedai Kopi/Kafe M Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat M Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Bilik Fitness
M Hotel Singapura - Kolam renang M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom
Kawasan: Chinatown / Tiong Bahru Jumlah bilik: 413
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.9

daripada 3429 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
8.0
Layanan kakitangan
8.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.1
Makanan/Makan Malam
7.2
Semua ulasan (3429)
Saring mengikut:
Noorazwana A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 23 Disember 2012
Perkhidmatan dan lokasi yang memuaskan hati kami

Segalanya mudah, makanan, membeli-belah dan hiburan
8.7
Kami sekeluarga memang menyukai sangat apa yang M Hotel sediakan. Apa yg kami inginkan semuanya ada di M Hotel ini. Ianya berhampiran dgn segala kemudahan pengangkutan awam dan mudah mencari makanan halal. Ianya juga dekat dengan tempat hiburan seperti USS. Pusat membeli belah juga banyak.
Tip Kehidupan Malam: Memang hotel yang sangat sesuai utk mereka yg suka berjalan-jalan malam..
Norashirin M. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 09 Disember 2012
Bilik Hotel yang hebat, menarik dan amat selesa

Servis check in yang terbaik
7.7
saya datang ke singapura tujuan utama adalah untuk ke universal studio singapore (uss). saya pilih hotel ini sebab jaraknya tidak jauh dengan uss dan mudah untuk dapatkan teksi untuk ke mana-mana destinasi pun. keluar dari hotel terus dapat teksi. tak perlu nak beratu pun, memang banyak servis teksi di sini. saya sampai di hotel ini pada jam 8:00 pagi. nasib baik hotel ini membenarkan saya check-in lebih awal. bayangkan kalau saya kena tunggu jam 2:00 petang.jadi boleh kami berehat dulu sebab anak saya baru berumur 9 tahun dan seorang lagi baru 1 tahun 3 bulan.bilik hotel yang saya tempah ni memang hebat. bilik yang luas, bersih dan amat selesa untuk saiz keluarga seperti saya ini.kalau nak uss lagi memang hotel ini menjadi pilihan saya lagi.
Tip Restoran: Muslim Food memang agak jauh dari hotel ini. Cuma boleh beli nasi di 7 Eleven yang amat dekat dengan hotel ini.Jalan kaki sahaja
Norsham A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 02 September 2012
Hotel yg menarik

Paling suka senang ke Uss Dan x ada kesesakan jln kt situ
7.3
Komen sy hanya pool utk kids je x ada..mknan dan bilik memang terbaik
Alfredo G. Pasangan Philippines, 24 Oktober 2014
Awesome stay

Pool, cleanliness, location
8.3
Wonderful
Nameejur R. Keluarga dengan anak dewasa Singapore, 23 Oktober 2014
the hotel lobby was great

the rooms and its design was fantastic even the reception staff by the name of ariff was great
10
Great happy
Joel L. Pasangan Singapore, 22 Oktober 2014
Great deal, lackluster service

Amenities are nearby, spacious rooms, fast elevators.
5.3
Aside from the best things stated, there were no other redemeeing factors. To begin with, from desk staff were less than friendly, they were emotionless. Also, no one greets you or attempts to assist you even as you approach te check-in counter. The "concierge", when you call for a request, had a very sarcastic undertone to her voice - not acceptable. The maids were just plain rude and grumpy when they delivered the extra pillows and towels we had requested. I always run hot water in the tub to sanitize it before using, and when the anti slip mat floated to the surface, I picked it up, and to my horror it's underside was covered in mold. In terms of the location, it's pretty convenient and there's a variety of amenities like a convenience store, drugstore, and even a mall, very close by. However, there is no direct access to the train station, and it's quite a distance away. It was raining when I wanted to go back to the hotel, and because there's no direct sheltered route, I was drenched; I couldn't find a umbrella in my room so I left without one hoping it wouldn't rain.
Carreen C. Pelancong perniagaan Malaysia, 22 Oktober 2014
Comfort stay, spacious and value for money

spacious, clean and value for money
7.7
Pratiwi N. Keluarga dengan anak dewasa Indonesia, 21 Oktober 2014
Friendly staffs, clean and spacious room

Staffs, space of the room, cleanliness
9
My parents and I arrived slightly earlier and to prevent us from waiting too long to get our room, the receptionist staff gave us an upgrade of room which is already available. This thoughtful gesture of the staff made our stay very enjoyable and it's definitely a pleasant surprise. Room is spacious and clean. Location wise, it is around 10 min walking distance to tanjong pagar mrt. It is also near to Icon Village (a small mall) and actually, there are a lot of more other eating places nearby. Make sure you request a map from M hotel staffs and their map will show you the nearby eating places or tourist attraction 👍
Wing L. Pelancong perniagaan Malaysia, 21 Oktober 2014
given me a free room upgrade without me asking

location, staff attentive and nice bed
9
Mohammad H. Pasangan Singapore, 20 Oktober 2014
More than confort and luxurios room.

The bed, carpet and sitting areain the room.
9.3
Excellent room!

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

M Hotel SingapuraM Hotel Singapura - Laluan MasukM Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelM Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - Kedai Kopi/KafeM Hotel Singapura - Kedai Kopi/KafeM Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatM Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - Bilik FitnessM Hotel Singapura - Kolam renangM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - Bilik MesyuaratM Hotel Singapura - Bilik MesyuaratM Hotel Singapura - Bilik MesyuaratM Hotel Singapura - Pusat OperasiM Hotel Singapura - Pusat OperasiM Hotel Singapura - Bilik Tetamu M Hotel Singapura - Bilik Tetamu M Hotel Singapura - Bilik Tetamu M Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifM Hotel Singapura - Bilik SuiteM Hotel Singapura - Bilik SuiteM Hotel Singapura - Bilik SuiteM Hotel Singapura - Bilik Suite


AS-AGWEB-3B08