atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown / Tiong Bahru, Singapura (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

M Hotel Singapura - Laluan Masuk M Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel M Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Lobi M Hotel Singapura - Kedai Kopi/Kafe M Hotel Singapura - Kedai Kopi/Kafe M Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat M Hotel Singapura - Pub/Ruang Rehat M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Restoran M Hotel Singapura - Bilik Fitness
M Hotel Singapura - Kolam renang M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Spa M Hotel Singapura - Ballroom M Hotel Singapura - Ballroom
Kawasan: Chinatown / Tiong Bahru Jumlah bilik: 413
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.9

daripada 3359 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
8.0
Layanan kakitangan
8.0
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.1
Makanan/Makan Malam
7.2
Semua ulasan (3359)
Saring mengikut:
Noorazwana A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 23 Disember 2012
Perkhidmatan dan lokasi yang memuaskan hati kami

Segalanya mudah, makanan, membeli-belah dan hiburan
8.7
Kami sekeluarga memang menyukai sangat apa yang M Hotel sediakan. Apa yg kami inginkan semuanya ada di M Hotel ini. Ianya berhampiran dgn segala kemudahan pengangkutan awam dan mudah mencari makanan halal. Ianya juga dekat dengan tempat hiburan seperti USS. Pusat membeli belah juga banyak.
Tip Kehidupan Malam: Memang hotel yang sangat sesuai utk mereka yg suka berjalan-jalan malam..
Norashirin M. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 09 Disember 2012
Bilik Hotel yang hebat, menarik dan amat selesa

Servis check in yang terbaik
7.7
saya datang ke singapura tujuan utama adalah untuk ke universal studio singapore (uss). saya pilih hotel ini sebab jaraknya tidak jauh dengan uss dan mudah untuk dapatkan teksi untuk ke mana-mana destinasi pun. keluar dari hotel terus dapat teksi. tak perlu nak beratu pun, memang banyak servis teksi di sini. saya sampai di hotel ini pada jam 8:00 pagi. nasib baik hotel ini membenarkan saya check-in lebih awal. bayangkan kalau saya kena tunggu jam 2:00 petang.jadi boleh kami berehat dulu sebab anak saya baru berumur 9 tahun dan seorang lagi baru 1 tahun 3 bulan.bilik hotel yang saya tempah ni memang hebat. bilik yang luas, bersih dan amat selesa untuk saiz keluarga seperti saya ini.kalau nak uss lagi memang hotel ini menjadi pilihan saya lagi.
Tip Restoran: Muslim Food memang agak jauh dari hotel ini. Cuma boleh beli nasi di 7 Eleven yang amat dekat dengan hotel ini.Jalan kaki sahaja
Norsham A. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 02 September 2012
Hotel yg menarik

Paling suka senang ke Uss Dan x ada kesesakan jln kt situ
7.3
Komen sy hanya pool utk kids je x ada..mknan dan bilik memang terbaik
Elyn T. Pasangan Singapore, 28 September 2014
Weekend getaway

Proximity to CBD, Cosy and comfortable room, High floors
7.3
Buvaneswari B. Pasangan Singapore, 28 September 2014
Nice hotel with friendly staff

Location, Spacious rooms, Friendly staff
8
We had a staycation here and we loved every moment in our room. We stayed on the club floor and the rooms were spacious and clean. Our stay was comfortable and we had a good time. Will definitely return to this hotel.
Kirk W. Pelancong perniagaan Singapore, 27 September 2014
M Hotel One night

Clean room, good facilities, good service
9
Overall good stay and service except for a few issues. Arrived at about 3pm and asked for non-smoking room. They didn't have one available even though the checkin timing was 2pm. There was a whole bunch of late checkouts at 3pm. I had to wait for housekeeping to prepare the room until about 4pm. The hotel was very kind to provide complimentary drinks at the cafe. While waiting for my room, I had a lunch packet which I intended to eat in the hotel room. It was 3pm and I haven't had my lunch. Can you imagine a hungry person who could not get checked in? So to stop my hunger, I ate my lunch packet at the cafe and the staff at the cafe told me that no outside food was allowed. Naturally that didn't result in a very pleasant exchange between me and the staff. Anyway for reasons unknown to me, I was upgraded to a Club room. That made my mood better for the rest of the day. Room 2427 was great except for one point. There was a set of 3 pin power sockets blocked by a drawer with a transparent plastic front, under the dressing table. The drawer was supposed to be able to open up and allow access to the power sockets but it was jammed and could not move. So the only accessible power sockets were on the work table.
Low L. Pasangan Singapore, 27 September 2014
Good location n comfort

Good location, dining and comfort
7.7
Nice pool but due to its outdoor, extremely windy and cold. Nice hotel n comfy room.
Shaun D. Pelancong perniagaan Australia, 19 September 2014
Lifts

location to the office, rates and central to client base
6.7
it was fine, however the lifts had a few issues that caused me hassles during the stay.
Lau K. Pasangan Singapore, 14 September 2014
Excellent

Cleanliness, fast check in
8
Excellent
Safarina K. Pasangan Singapore, 14 September 2014
SPACIOU ROOM

Location, spacious room, clean
9.3
Stayed there for one night. The room that we get is spacious and clean. Location wise it is few mins walk from Tanjong Pagar MRT Station.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

M Hotel SingapuraM Hotel Singapura - Laluan MasukM Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelM Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - LobiM Hotel Singapura - Kedai Kopi/KafeM Hotel Singapura - Kedai Kopi/KafeM Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatM Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - RestoranM Hotel Singapura - Bilik FitnessM Hotel Singapura - Kolam renangM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - SpaM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - BallroomM Hotel Singapura - Bilik MesyuaratM Hotel Singapura - Bilik MesyuaratM Hotel Singapura - Bilik MesyuaratM Hotel Singapura - Pusat OperasiM Hotel Singapura - Pusat OperasiM Hotel Singapura - Bilik Tetamu M Hotel Singapura - Bilik Tetamu M Hotel Singapura - Bilik Tetamu M Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifM Hotel Singapura - Bilik SuiteM Hotel Singapura - Bilik SuiteM Hotel Singapura - Bilik SuiteM Hotel Singapura - Bilik Suite


AS-AGWEB-3A03