Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapura 39594

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Hebat

8.2

daripada 5665 ulasan

8 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
8.8
Layanan Kakitangan
8.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan/Standard Bilik
8.3
Makanan/Tempat Makan
7.6
Semua ulasan (5665)
Saring ikut:
Raihanah Y. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 31 Januari 2014
maintenance is needed

Near to marina square, nice buffet, nice interior scenary at lobby
7.7
My stay was fine. very spacious room. i am very particular abt the cleaniness in the bathroom. i saw a hand towel which the housekeeper forgotten to take back. the shower room wall marble was in black stain, like mouldy. Bidet has black mark stain. Carpet need to change. It has a coffee mark stained. Other than that is ok.
Laporkan ulasan ini
Jonh S. Kumpulan Indonesia, 09 Ogos 2013
sangat puas menginap di mandarin

pelayanan,kebersihan,akses mudah
8
Laporkan ulasan ini
Azhari G. Pelancong bisnes Malaysia, 25 Mei 2013
bagus, berseh dan merehatkan

dekat dengan marina, mudah berjalan dan sekitar yang baik
8.7
amat bagus,baik untuk orang yang mengembara dan berniaga, bunyian dan nyayian burung di waktu awal siang amat menyegarkan, sesauatu yanag amat unik bagi sebuah hotel di tengah bandar , boleh diberi sanjungan.
Laporkan ulasan ini
Armizah A. Pasangan Malaysia, 17 Disember 2012
Hotel bercirikan mewah

Pengunaan wifi
7.7
Layanan yang amat bagus, hotel yg bersih dan nyaman serta mudah untuk pergi membeli belah
Tip Membeli Belah: Kemudahan senang diperolehi
Laporkan ulasan ini
Tjoa L. Pasangan Indonesia, 08 April 2012
Great hotel and very smile service

Good service
8
Hotel yang sangat bagus, dan juga privat, hanya untuk menuju shopping mall mungkin harus jalan yang sangat lumayan jarak nya.
Tip Ciri-ciri Hotel: Menyediakan shuttle bus untuk ke hotel sekitar seperti marina bay
Laporkan ulasan ini
Armizah A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 14 Mac 2012
Terindah

Terindah
10
Terindah
Laporkan ulasan ini
Armizah A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 13 Mac 2012
Baik

Baik
10
Baik
Laporkan ulasan ini
Armizah A. Pelancong bisnes Malaysia, 12 Mac 2012
hotel menarik di bandar metropolitan

harga yang menarik dan suasana tenang
7
Bilik yang menarik, makanan yang sedap serta kakitangan hotel yang ramah membuatkan saya akan berkunjung lagi di sini
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Suasana cantik dan pandangan menarik di dalam bandar yang pesat membangun
Laporkan ulasan ini
Ker W. Pasangan Singapore, 01 Februari 2016
Abit disappointed

Location , views
7.3
It was less than e 8.5 than wat i expected, we were on our staycation, we stayed in e club rm wit Bay view, rm Decor r still counted gd but disappointed my fav hot tub soak was burn,as tub drainage n water release level was rusty. N tv channels were by antenna n very blur n limited to only 1 radio station , Gosh ! Staff at reception was attentive n fast but did not actually went into detail like breakfast location , wifi excess code n worst hse guest pay valet $8 for 24hrs which is counted cheap but not under any shelters though it's right Infront of hotel like vip cars .. But look at e Sun in s'pore n u will understand e oven feel in ur car .. Rm make up but tea n sugar not refill but it's small issue . Overall I dun feel like I'm in e more premier club level feel unless u r in e club lounge. It's e excessable balcony for some fresh Air n e views tt lets me give it a plus mark or 2..
Laporkan ulasan ini
Mc E. Kumpulan Philippines, 01 Februari 2016
Marina Mandarin Travel review

the staff, room, and breakfast
10
We enjoyed our overall stay here in this hotel. The staffs are very friendly. The room is big especially the toilet compared to the other hotels i stayed in Singapore. Very accessible to MRT. The breakfast we really enjoyed.
Laporkan ulasan ini
1 - 8 daripada 8 ulasan
Marina Mandarin Singapore Hotel SingapuraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Kaunter TetamuMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - LobiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Pusat OperasiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Pusat OperasiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Kolam renangMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Kolam renangMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik FitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - BallroomMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik MesyuaratMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A07