atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapura 39594 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Balkoni/Teres Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Lobi Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Lobi Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Lobi Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Kedai Kopi/Kafe Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Kolam renang Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Fitness Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Mesyuarat Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Persekitaran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Kolam renang
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 575
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.2

daripada 5029 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
8.8
Layanan kakitangan
8.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.4
Keselesaan Bilik/Piawaian
8.3
Makanan/Makan Malam
7.6
Semua ulasan (5029)
Saring mengikut:
Raihanah Y. Keluarga dengan anak kecil Singapore, 31 Januari 2014
maintenance is needed

Near to marina square, nice buffet, nice interior scenary at lobby
7.7
My stay was fine. very spacious room. i am very particular abt the cleaniness in the bathroom. i saw a hand towel which the housekeeper forgotten to take back. the shower room wall marble was in black stain, like mouldy. Bidet has black mark stain. Carpet need to change. It has a coffee mark stained. Other than that is ok.
Jonh S. Kumpulan Indonesia, 09 Ogos 2013
sangat puas menginap di mandarin

pelayanan,kebersihan,akses mudah
8
Azhari G. Pelancong perniagaan Malaysia, 25 Mei 2013
bagus, berseh dan merehatkan

dekat dengan marina, mudah berjalan dan sekitar yang baik
8.7
amat bagus,baik untuk orang yang mengembara dan berniaga, bunyian dan nyayian burung di waktu awal siang amat menyegarkan, sesauatu yanag amat unik bagi sebuah hotel di tengah bandar , boleh diberi sanjungan.
Armizah A. Pasangan Malaysia, 17 Disember 2012
Hotel bercirikan mewah

Pengunaan wifi
7.7
Layanan yang amat bagus, hotel yg bersih dan nyaman serta mudah untuk pergi membeli belah
Tip Membeli Belah: Kemudahan senang diperolehi
Tjoa L. Pasangan Indonesia, 08 April 2012
Great hotel and very smile service

Good service
8
Hotel yang sangat bagus, dan juga privat, hanya untuk menuju shopping mall mungkin harus jalan yang sangat lumayan jarak nya.
Tip Ciri-ciri Hotel: Menyediakan shuttle bus untuk ke hotel sekitar seperti marina bay
Armizah A. Pelancong perniagaan Malaysia, 12 Mac 2012
hotel menarik di bandar metropolitan

harga yang menarik dan suasana tenang
7
Bilik yang menarik, makanan yang sedap serta kakitangan hotel yang ramah membuatkan saya akan berkunjung lagi di sini
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Suasana cantik dan pandangan menarik di dalam bandar yang pesat membangun
Maggie A. Pasangan Singapore, 22 November 2014
Best service staffs for meritus club

Service, attitude and accommodating to requests
9.3
I booked an atrium suite and it was 5 stars service all the way from the check in, to all the requests I had. The staffs at the meritus club lounge are all very friendly and welcoming. Of all the hotels I've stayed in Singapore, this is the only hotel that I feel is absolutely worth every cent I've paid for excellent services from the meritus lounge concerige. Kudos to the staffs and please do continue to keep up with the excellent service at the lounge! I look forward to staying with you again! :-)
Sin T. Pelancong solo Malaysia, 20 November 2014
Grand

Wifi, bathroom, bolster
9.3
Awesome
Tiron S. Pasangan Thailand, 17 November 2014
nice location

location, staff ,food
4.7
so so
Tung Y. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 17 November 2014
all the things in this hotel is suitable for us.

the staff at this hotel is very nice and very friendly...servicing of room is also good,very clean and feel comfortable ..it is also near to the destination that I would like to go..the price also ok.
8
It is very nice for me and my family.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapuraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Balkoni/TeresMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - LobiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - LobiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - LobiMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Kedai Kopi/KafeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik MesyuaratMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Kolam renangMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik FitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bilik MesyuaratMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - PersekitaranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifMarina Mandarin Singapore Hotel Singapura - Kolam renang

Ulasan Pelanggan - Marina Mandarin Singapore Hotel, Singapura

AS-AGWEB-3C02