atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonesia (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Spa Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Lobi Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel Matahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel
Kawasan: Nusa Dua / Benoa Jumlah bilik: 20

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.6

daripada 417 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
7.9
Layanan kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.7
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.8
Makanan/Makan Malam
6.9
Semua ulasan (417)
Saring mengikut:
Yuslizan A. Pasangan Malaysia, 06 November 2012
Lokasi yang strategik, layanan bagus

Berdekatan pantai
7
lokasi sesuai untuk aktiviti sukan air, udara yang nyaman serta sangat bagus untuk mereka yang mahukan suasana yang bebas dari kesibukan kota. dekorasi halaman hotel menarik termasuk kolam renang. memang seperti dalam gambar yang tertera pada laman2 web. bilik hotel sangat luas tetapi dekorasi dan keadaan perabot dalaman yang usang serta perlu pengubahsuaian. terdapat anai2 pada kabinet berdekatan televisyen. untuk sarapan pagi, kami memilih english breakfast, jadi memang tiada masalah dan sedap. kami pasti datang lagi pada masa akan datang untuk mencuba aktiviti sukan air pula.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Walaupun dari jauh pantai nampak kotor, tetapi sebenarnya itu hanyalah kesan2 rumpai laut. Airnya bersih, jernih dan boleh mandi. Kehidupan malam di sini tidak seperti di daerah Kuta dan kebanyakan kedai akan tutup seawal 10mlm.
Zamani S. Pasangan Malaysia, 17 Februari 2012
Hotel yang cantik

bilik yang cantik
10
Keadaan hotel yang berdekatan dengan pantai yang cantik,bilik yang selesa dan makan yang sedap.
Tip Ciri-ciri Hotel: Bilik yang agak luas untuk pasangan yang baru berkahwin untuk berbulan madu.pemandangan pantai yang bersih.
Denise N. Pasangan Australia, 06 Julai 2014
very Good

Privacy. Gardens. Beach front
6.7
Very good
Erica T. Pelancong solo Australia, 22 Jun 2014
Value for Money

Beach location, pretting grounds, Price
6
I have been staying at Matahari for ten years or more. Nothing has changed. I thinks the beds and linen have been improved. Breakfast has always been the same. I has become a little noisy, no attempt over the years to upgrade. Developers may have their eye on it ... very sad if these traditional accommodation hotels disappear for ugly, modern, cookie-cutter, chain hotels:(
Karolin T. Pelancong solo Germany, 03 Mei 2014
Didn't like it at all. The hotel had no charme.

Clean but very simple Busy área, polluted, beach was not that nice
4
Ade I. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 30 Mac 2014
Very relaxing stay

Garden, large room, location
6.3
the hotel is old, but the garden is very beautiful. Swimming pool is small but fine. It has direct access to beach but the beach is not as our expectation.
Erik S. Pasangan Estonia, 12 Mac 2014
Almost everything ok,but bugs in the bed!!!

Beach,location,garden.
9.3
Peter Z. Pelancong solo Australia, 17 Februari 2014
Beachfront, near water activities, comfortable.

Beach location,nice spacious room and shops nearly
6.3
This Hotel in not central to Nusa Dua, but the Up Market Mall area and gated,protected is more expensive. This area has watercraft( negotiable hiring of jet skis )and very few sellers bothering you. Nice tidy air con room, good location for sunrise,but cloudy this time of year, (Feb). Good for a relaxing break.
Xueqing S. Pasangan China, 07 Februari 2014
Highly recommeded

beach, relax, quiet
9
Highly recommeded for family and couples!!
Angela G. Pasangan Australia, 06 Februari 2014
Full of balminess charm

Great beach and pool area loved the spa
8
This was our first stop of our 2 week break . We spend 3 nights at nusa dua and loved it ! A great way to unwind, beach is very nice ,plenty of water sports right next door to hotel . Resturant at the hotel has very fresh food a basic menu great for lunch . The room we had was an older style room but clean and very comfortable with an ocean / pool view . The staff are lovely ! We had a very nice time at the matahari terbit a great start to our bali adventure .

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - SpaMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - LobiMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar Hotel


AS-AGWEB-3A02