Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonesia

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat Bagus

7.6

daripada 468 ulasan

3 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.8
Lokasi
8.0
Layanan Kakitangan
7.6
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.7
Keselesaan/Standard Bilik
7.8
Makanan/Tempat Makan
6.9
Semua ulasan (468)
Saring ikut:
Ahmad H. Pasangan Malaysia, 01 Februari 2016
Makanan Dan kemudahan yang teruk

1. Kawasan yang tidak sesak. 2. Tepi laut.
3.7
Tidak selesa. Kemudahan yang Amat kurang. Sarapan pagi tidak Ada pilihan.
Yuslizan A. Pasangan Malaysia, 06 November 2012
Lokasi yang strategik, layanan bagus

Berdekatan pantai
7
lokasi sesuai untuk aktiviti sukan air, udara yang nyaman serta sangat bagus untuk mereka yang mahukan suasana yang bebas dari kesibukan kota. dekorasi halaman hotel menarik termasuk kolam renang. memang seperti dalam gambar yang tertera pada laman2 web. bilik hotel sangat luas tetapi dekorasi dan keadaan perabot dalaman yang usang serta perlu pengubahsuaian. terdapat anai2 pada kabinet berdekatan televisyen. untuk sarapan pagi, kami memilih english breakfast, jadi memang tiada masalah dan sedap. kami pasti datang lagi pada masa akan datang untuk mencuba aktiviti sukan air pula.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Walaupun dari jauh pantai nampak kotor, tetapi sebenarnya itu hanyalah kesan2 rumpai laut. Airnya bersih, jernih dan boleh mandi. Kehidupan malam di sini tidak seperti di daerah Kuta dan kebanyakan kedai akan tutup seawal 10mlm.
Zamani S. Pasangan Malaysia, 17 Februari 2012
Hotel yang cantik

bilik yang cantik
10
Keadaan hotel yang berdekatan dengan pantai yang cantik,bilik yang selesa dan makan yang sedap.
Tip Ciri-ciri Hotel: Bilik yang agak luas untuk pasangan yang baru berkahwin untuk berbulan madu.pemandangan pantai yang bersih.
Dan C. Pelancong solo United States of America, 12 Mei 2016
Great find!
6.7
This was a last minute booking when I was on the way to Bali; I had a two day layover and wanted a quiet place to relax. Some of the poor reviews had me skeptical.. I was really sceptical, but was pleasantly surprised!! Yes, some things need to be updated, the wi-fi drops off at times, and my tv didn't work, but everything else made up for it. The staff is AMAZING! Very kind, pleasant, and attentive to my needs. Everyday they have workers tending to the grounds and cleaning rooms, all smiling and saying hello. The small restaurant and pool area are fabulous, situated just on the beach. The beach isn't the best for swimming, but a great place to relax. Some great shops and restaurants just outside the front of the hotel. If you want a stiff, 5-star sort of place, take your business down the road. If you want a real place to relax, live authentic, and be treated like family, the Matahari Terbit is for you. I'll definitely be back.
Rachael H. Pasangan United Kingdom, 09 Mei 2016
Mr Bob
5.7
We had a four day break and enjoyed our time here. The manager, his family and staff were second to none. Very helpful and accommadating. The restaurant served good food and there is a new menu on the way which we sampled and thoroughly enjoyed. If I had to be negative about anything it would be that the hotel just needs a little tlc. The rooms were clean,spacious and the a/c worked well. Situated on the beach and within easy walking distance to many restaurants. Definitely value for money. We would stay again. Mr Bob.
Renette H. Keluarga dengan anak remaja Australia, 26 Mac 2016
Faulty Towers
4
No air conditioning in first room, toilet overflow in second room. Most staff nice, front desk guy not very pleasant or helpful, he didn't give details of hotel spa but recommended and alternate spa 3 kms away. Breakfast was ok. No restaurant at night. The beach is a little smelly at low tide
Nooraizan O. Kumpulan Brunei Darussalam, 05 Mac 2016
peaceful, relaxing, good walk
6
Breakfast by the beach, restaurants, watersports and street shops are easy to find. the room is spacious. great for backpackers in group as well. the amenities are limited but not a big deal. recommended.
Dilpreet A. Pasangan India, 24 Februari 2016
Good experience

View,pool,massage
8.7
Great view from every room lil scary at night and even they should improve the washroom a little more otherwise worth trying it
Andrew P. Pasangan Thailand, 18 Februari 2016
The place is old and falling apart

Access to sea near resturant me good spa
4.3
While taking a shower my girlfriend was spied upon one of the staff had put ladders up to the back wall to peep at her we discovered all in all a bad experience we want to for get
Hanna O. Pelancong solo Poland, 12 Februari 2016
Ok
5
Ok
1 - 3 daripada 3 ulasan
Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - PantaiMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Dalaman HotelMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Bilik MandiMatahari Terbit Bali Bali - RestoranMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Kolam renangMatahari Terbit Bali Bali - Kaunter TetamuMatahari Terbit Bali Bali - Kaunter TetamuMatahari Terbit Bali Bali - PantaiMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - Laluan MasukMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - Kemudahan-KemudahanMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - PantaiMatahari Terbit Bali Bali - Kolam renangMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - Kolam renangMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - Kolam renangMatahari Terbit Bali Bali - Kolam renangMatahari Terbit Bali Bali - Bahagian Luar HotelMatahari Terbit Bali Bali - Kolam renangMatahari Terbit Bali Bali - Kolam renangMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - TamanMatahari Terbit Bali Bali - Kolam renang


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B07