Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Center, Surabaya, Indonesia (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kedai Kopi/Kafe Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Suite Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar Hotel Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Laluan Masuk Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kedai Kopi/Kafe Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar Hotel Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Mesyuarat Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kemudahan-Kemudahan Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kaunter Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kolam renang Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kemudahan Rekreasi Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Lobi Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Mesyuarat Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Mandi Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Mesyuarat Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar Hotel
Kawasan: Surabaya Center Jumlah bilik: 125
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.8

daripada 1117 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.7
Lokasi
8.0
Layanan Kakitangan
7.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan/Standard Bilik
7.9
Makanan/Tempat Makan
7.2
Semua ulasan (1117)
Saring ikut:
Monica A. Pelancong perniagaan Indonesia, 15 Mei 2013
hotel yang dekat dengan perbelanjaan

bersih, rapi dan nyaman
7.3
Haibie S. Pelancong solo Malaysia, 20 Januari 2013
Lokasi yang berdekatan dengan pusat bandar

bilik yang cantik, besar dan selesa
8.7
penginapan yang selesa, suasana yang aman dan menarik.
Tip Membeli Belah: terdapat banyak pusat membeli belah dengan pilihan yang banyak dan harga yang menarik.
Haibie S. Pelancong solo Malaysia, 20 Januari 2013
Bilik yang besar, kolam renang yang luas

bilik yang selera, lengkap dengan gym dan kolam renang yang luas
8
penginapan yang selesa, kakitangan yang peramah dan mambantu.
Tip Membeli Belah: berdekatan dengan pusat membeli belah yang terkenal
Carolina L. Pelancong perniagaan Indonesia, 19 Januari 2013
kamar luas

lokasi oke, kamar luas, staff yg ramah
7.7
hotel mercure menyenangkan, kamar luas, tempat tidur luas, tenang
Noriha D. Pelancong perniagaan Malaysia, 05 Oktober 2012
Hotel yang Mesra pengunjung

menyediakan minuman jamu dengan hotel yang bersih dan mesra
9.7
Saya tiba di hotel sekitar jam 10 pagi. Sya dusambut dengan penuh mesra dan dimaklumkan bilik belum siap dikemas. saya maklum sebab waktu belum jam 3 petang. saya dijanjikan 1 jam setengah untuk siap. tepat 1 jam setengah bilik siap untuk dimasuki dan saya dapat berehat selepas perjalanan jauh seawal jam 4 pagi keluar dari rumah di kuala lumpur. mendapati bilik kurang sejuk kerana masalah penghawa dingain dan bunyi pembinaan dari bilik bersebelahan, kami memohon bilik ditukar. ya kami mendapat bilik yang baru dengan suasana yang lebih tenang dan nyaman. kami dilayan dengan baik sepanjang berada di hotel tersebut tak kira dimana samada di restoran, di kaunter lobi atau untuk mendapatkan kenderaan untuk keluar. saya sentiasa disapa oleh semua pekerja hotel yang kami temui. peramh dan mesra sungguh mereka semua. saya sangat gembira dan puashati dengan layanan dan perkhidmatan yang saya terima sepanjang menginap dai hotel tersebut. saya bercadang untuk menginap di hotel mercure ini pada lawatan saya ke surabaya akan datang. saya akan memaklumkan kepada seluruh keluarga, teman-teman dan semua yang saya tahu untuk ke surabaya supaya menginap di hotel yang telah memberi keseronokan semasa saya di surabaya
Hamidah S. Pasangan Malaysia, 01 Mei 2011
Hotel yang menarik & bersih

Layanan yang mesra
9.3
Layanan yang sangat mesra. Akan berkunjung ke hotel yang sama bersama keluarga pada masa akan datang.
Mdtarmizi M. Kumpulan Malaysia, 19 April 2009
Lokasi strategik, bersih dan berpatutan

Interior design at lobby is up to date combination modern and local culture. Foods and in-house service is better and more cooperation to customer.
9
Hotel terbukti baik dan memuaskan. Sudah tentu lain masa, saya pasti menempah hotel melalui kemudahan agoda.
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan: Sediakan pakej ground ynag menarik dan murah
Yuni H. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 17 Mei 2015
need to be improve

location, room
7.3
Pros: Value for money, early check in process,but i paid 100k for this time :( new breakfast buffet Cons : Dirty pool, i put small money abt 5-10k in dashboard on my car,then they disappear (this is bad things huh).. i checked within 2 days But with the special price. i can say this is recommended hotel. value for money.
Muhammad I. Pelancong solo Brunei Darussalam, 11 Mei 2015
Recommended Hotel in Surabaya

Location, Cleanliness and Comfortable
10
This is the second time i stay here. The first time few years ago. This time i stay for few night before heading to Padang. The hotel itself located really close to and along Jalan Darmo Road and one can easily join the Car Free Day in Surabaya. Everyhtings fine for me except during the check in process which the hotel management didnt receive my booking from Agoda.Com earlier and that make me waiting at the lobby for few minutes and it made me a bit disappointed as well. This never happened to me before when using Agoda.Com. But overall i like this hotel and definitely will stay here again if i have a chance to go to Surabaya again in the near future. Oh yah..this hotel have their own Blubird Taxi standby at the back of the hotel, so easy to get a taxi then.
Willy L. Keluarga dengan anak dewasa Netherlands, 11 Mei 2015
Our stay in Mercure Surabaya was great!

All in Mercure Hotel was great!
10
Great!

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar HotelMercure Surabaya Hotel Surabaya - Kedai Kopi/KafeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik SuiteMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik FitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar HotelMercure Surabaya Hotel Surabaya - Laluan MasukMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik FitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Kedai Kopi/KafeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar HotelMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik MesyuaratMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kemudahan-KemudahanMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman HotelMercure Surabaya Hotel Surabaya - Kaunter TetamuMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Kolam renangMercure Surabaya Hotel Surabaya - Kemudahan RekreasiMercure Surabaya Hotel Surabaya - LobiMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik MesyuaratMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik MandiMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman HotelMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik MesyuaratMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman HotelMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar HotelMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik MesyuaratMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik FitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Mercure Surabaya Hotel, Surabaya

AS-AGWEB-3B03