Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.4

daripada 3756 ulasan

3 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.2
Lokasi
8.5
Layanan Kakitangan
7.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.4
Keselesaan/Standard Bilik
7.3
Makanan/Tempat Makan
6.6
Semua ulasan (3756)
Saring ikut:
Alexius T. Keluarga dengan anak remaja Indonesia, 22 Disember 2015
Hotel Metropark pilihan yang paling tepat bagi and

Makanan, kebersihan dan keamanan terjamin
9.7
Saya hampir setiap ke Hongkong selalu menginap di hotel Metropark, karena letaknya strategis bisa mudah kemana-mana, dekat MTR Dan banyak rumah makan disekitarnya, terutama sangat membantu wisatawan bila ingin ke hotel Metropark dari bandara hongkong hanya satu kali jalan menggunakan bus A21 persis berhenti didepan hotel, demikian sebaliknya bila ingin balik dari hotel ke bandara hongkong, sangat hemat dan ok😀
Laporkan ulasan ini
Yahya M. Keluarga dengan anak remaja Malaysia, 06 Februari 2014
saya sangat berpuas hati dengan hotel ini

bersih. bilik yang besar dan petutas yang baik
9.3
Saya dan anak saya sangat berpuas hati dimasa tinggal di hotel ini yang baik bersih dan bilik kamarnya yang agak besar. dari hotel ini mudah untuk kita keluar bersiar-siar di sekitar bandar dengan mudah. bagus dan baik bagi nilai wang yang telah dibelanjakan.
Laporkan ulasan ini
Yanto S. Pasangan Indonesia, 31 Januari 2013
Lokasi yang hebat tapi ukuran kamarnya kecil

Housekeeping
5.3
kamar yang kecil dan bathtub yang dekat dengan kloset, tetapi housekeepingnya ramah dan rapi.
Tip Ciri-ciri Hotel: kalau bisa kamar single bed dan double bed bersebelahan
Laporkan ulasan ini
Julie C. Keluarga dengan anak remaja Singapore, 10 Februari 2016
Better bath, shampoo, coffee n tea qualities

Polite staff, clean room n location
7
Fine but made a call to hotel to inform bracelet was left on table. But operater insisted I talked to room keeping when no more picked up when she passed my line to the dept twice. Told her just simply pass the msg for me as I was abt to board a ferry, but she insisted I call back. Finally, the line was picked up after 3 tries n room keeper assured me tt valuables wil not be touched.
Laporkan ulasan ini
Darshana D. Pelancong bisnes Sri Lanka, 03 Februari 2016
mini bar was empty.

clean, tidy,
6
it was very bad as when I booked it says free mini bar. but there was nothing in the mini bar. I paid the amount as agoda mentioned as it is with free mini bar
Laporkan ulasan ini
Mardi H. Kumpulan Indonesia, 31 Januari 2016
Good location, near MTR Station

location, clean, nice staff
9.7
recommended
Laporkan ulasan ini
Min S. Pelancong solo United States of America, 29 Januari 2016
No particular issues

Can use a better soundproofing
7
I can hear the noises in the corridor, other than that I am pretty happy to stay at Metropark MK.
Laporkan ulasan ini
Low K. Pasangan Singapore, 29 Januari 2016
very clean and convenient location

helpfull staff
6.3
Will recommend friends to stay there
Laporkan ulasan ini
Tung W. Pasangan Singapore, 28 Januari 2016
Newly Renovate Hotel with Good Location

Spacious room, proximity to public transport and local attractions
9
It is one of the bigger hotel room i've stayed in HK...We practically moved the extea bed to the next room which cones with another toilet...the MTR entrance is across the road, which was a life saver given the super low temp n wet days while we were in HK...the hotel is surrounded by food eateries n Watsons...i would stay there again...
Laporkan ulasan ini
Suttichai T. Pelancong bisnes Thailand, 27 Januari 2016
Worth for four money

Location, price, internet
3.7
Good location, in front of the airport bus stop A21.
Laporkan ulasan ini
1 - 3 daripada 3 ulasan
Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik MandiMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik MandiMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik MandiMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik MandiMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik MandiMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik MandiMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik MandiMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik SuiteMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik SuiteMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik SuiteMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik SuiteMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik SuiteMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A06