Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini
Lokasi:
Patong
Jumlah bilik:
418
Semak Harga & Bilik Tersedia Di Hotel Ini |
Kami ingin anda membayar bilik pada kadar serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui agoda dan menunjukkan kepada kami bilik yang sama yang anda boleh tempah pada hari yang sama dan kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah. Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut.
Kami ingin anda membayar bilik anda pada kadar yang serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui Agoda, dan kemudian menunjukkan kepada kami yang anda boleh menempah bilik yang sama, pada hari yang sama, pada kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di atas laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah daripadanya. Klik pautan ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.
Maaf, tiada bilik tersedia di Millennium Resort pada tarikh pilihan anda.
Pelanggan yang melihat hotel ini selalunya menempah
Ulasan terbaru pelanggan
Asnina B.
Malaysia,
26 April 2010
percutian di melanium hotel di phuket thailand
selama 4 hari saya do hotel malinium saya brasa sangat puas hati dgn layanan dah kebersihan di hotel
9.3
didalam percutian saya di melenium hotel phuket saya brasa sangat puas hati terutama id yang terdapat didalam bilik sangat memberi saya ketenangan dan keselesaan dalam percutian,saya juga rasa sangat selesa dengan ketenangan dan senang juga bagi saya untuk kemudahan shoping serta tempat makan pun dkat dgn segala kemudahan saya juga amat berterima kasih dengan kemudahan yang disediakan seperti kemudahan pengangkutan semua terdapat dalam satu bumbung memudahkan saya lagi contohnya ke phi phi island dan huket fastasy semua terdapat disitu kebersihan juga amat memuaskan hati saya dari itu saya mengucapkan banyak trima kasih kepada agoda hotel kerana menawarnak hotel melinium dgn harga yang berpatutan
Tip Membeli Belah:
mudah untuk memebeli blah serta mempuyai segalanya dalam 1 bumbung serta sangat selesa
Anne J.
19 Mei 2013
Hotel centrally located
Location, Bedroom, Swimming Pool
9.3
Hotel is located near all shopping centres as well as restaurants and cafes. Friendly and attentive staff who readily come forward to assist you. Enjoyed my stay in this hotel very much.
Edgar L.
Pricey but comfortable
Comfortable, Big and Nice pool
Nor F.
Pricey but comfortable
comfortable, nice staffs and big rooms
7.3
Margaret M.
Australia,
16 Mei 2013
Lovely place to stay
Location, friendly staff, pool access
Fei L.
China,
15 Mei 2013
Superb location, Full-star class and performance
Everything especially Location, Staff performance, Convenience, Value-for-money, breakfast
Yew F.
Kumpulan
12 Mei 2013
Wonderful hotel with delicious theme night buffet
great service, attentive staffs and beautiful swimmingpool
8.3
Tina N.
Kumpulan
Indonesia,
12 Mei 2013
Clean and good location for shopping
Clean, good location for shopping & friendly staff
7.7
Clean, friendly staff and good location for shopping/easy access to Jungceylon mall. It's located near Bangla Road for nightlife.
Qi Z.
Keluarga dengan anak kecil
China,
12 Mei 2013
convinient but just so so
close to shopping, restaurant, night club and patong beach, everything is convinient.
7.7