Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini
Lokasi:
Tuaran
Jumlah bilik:
485
Semak Harga & Bilik Tersedia Di Hotel Ini |
Kami ingin anda membayar bilik pada kadar serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui agoda dan menunjukkan kepada kami bilik yang sama yang anda boleh tempah pada hari yang sama dan kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah. Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut.
Kami ingin anda membayar bilik anda pada kadar yang serendah mungkin. Jika anda telah menempah bilik hotel melalui Agoda, dan kemudian menunjukkan kepada kami yang anda boleh menempah bilik yang sama, pada hari yang sama, pada kadar yang lebih rendah, yang mana boleh dilihat dan ditempah di atas laman web yang lain, kami akan mengenakan kadar yang sama atau lebih rendah daripadanya. Klik pautan ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut.
Maaf, tiada bilik tersedia di Nexus Resort & Spa Karambunai pada tarikh pilihan anda.
Pelanggan yang melihat hotel ini selalunya menempah
Ulasan terbaru pelanggan
Hariyati H.
25 Disember 2012
pemandangan yg cantik dan kolam yg bagus
percutian di sini yg sangat menggembirakan dan kenangan yg hebat untuk kami seisi keluarga..anak2 puas mandi di kolam..bermain basikal..bermain pasir..bermain air laut..
Tip Penarik Perhatian/Pemandangan:
Bekal makanan awal sebab makanan mahal kat situ
Mohd A.
18 Disember 2012
Hotel Menarik dan Lokasi Hebat
Pantai yang bersih & tidak terbuka kepada awam, lanskap hotel yang menarik, bilik yang luas
9.3
Penginapan satu malam tidak cukup kerana kawasan hotel sangat luas untuk diterokai. Dengan pantai yang bersih dan tidak terbuka kepada orang awam, penyambut tetamu yang ramah dan bilik yang sangat selesa saya cadangkan anda menginap di hotel ini untuk sekurang-kurangnya 2 malam :)
Nurul H.
02 Disember 2012
Hotel Menarik dan Perkhidmatan yang Bagus
Fasiliti Hotel yang Selesa
Hotel yang menarik dan selesa untuk pasangan dan keluarga terutama untuk pasangan yang baru berkahwin (honeymoon). Pantai yang bersih dan selesa untu mandi-manda.
Elvera T.
04 November 2012
Perkhidmatan amat memuaskan,bilik besar dan selesa
Tempat penginapan yang menarik dan menenangkan. Layanan kakitangan hotel amat memuaskan. Percutian yang menarik bagi pasangan yang ingin berbulan madu atau percutian bersama-sama keluarga mahupun bersama-sama kawan. Pantai yang bersih serta pemandangan yang menarik.
Tip Ciri-ciri Hotel:
Bilik hotel besar dan selesa
Syah N.
03 November 2012
Hotel terbaik penah dilawati
dari staff hinga makanan.. semua terbaik
9.7
saya menginap disini untuk menikmati suasana dan alam semulajadi. i love beach btw, satu pengalama yang sangat indah dan tak boleh dilupakan. lagi2 bersama pasangan tercinta. segalanya adalah memori indah. kebersihan, suasana, makanan. semua nya terbaik. berbaloi dengan harga yang bibayar.
Dayang A.
13 Oktober 2012
hotel yang sangat menarik
pemandangan pandai yang indah
9.3
satu kawasan hotel yang menarik dan pemandangan yang indah, bilik yang luas dan lengkap dengan kelengkapan, jazuki yang hebat dan tempat mandi sauna yang memang mantap..rugi kalau tak cuba..cuma masalah dari segi kemudahan internet di dalam bilik amat tidak memuaskan. perlu penambahbaikan di masa akan datang.
Tip Ciri-ciri Hotel:
Suasana yang tenang dan aman sesuai untuk menenangkan fikiran
Mohd S.
01 September 2012
Very beautiful scenery, friendly staff, room very clean and nice. Food also delicious
Sarulnizan A.
Keluarga dengan anak dewasa
31 Ogos 2012
Lokasi hebat, kediaman selesa
7.3
Penginapan selesa untuk keluarga. Dapur tersedia tapi tidak dibenarkan memasak. Lebih teruk lagi tidak boleh bawa makanan dari luar. Berhampiran dengan pekan mudah untuk mencari tempat makan.
Yeemin C.
19 Jun 2012
hotel bersih dan cantik
wifi dimanamana sahaja dalam life pun ada
saya akan tinggal di hotel ini jikalau saya kunjungi kota kinabalu lagi
Tip Membeli Belah:
parkson terdapat di shopping mall ini
Khatrulnada M.
05 Jun 2012
penginapan yg sangat menarik. sangat enjoy dgn kolam, pantai & laut yg hampir. cuma agak kurang privacy sebab laluan pekerja & orang di hadapan rumah boleh nampak orang di dalam rumah bila curtain dibuka. tidak dapat gunakan dapur utk memasak sendiri(dilarang oleh pihak hotel)