Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

nama sebelum ini : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Mandi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kolam renang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bahagian Dalaman Hotel Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Mesyuarat Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kemudahan-Kemudahan Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Mesyuarat Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Makanan dan Minuman
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Mandi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restoran Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Ruang Istirehat Eksekutif Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Ruang Rehat Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pusat Operasi Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Fitness Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Laluan Masuk
Kawasan: Pratunam Jumlah bilik: 283
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.5

berdasarkan
4018 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.2
Lokasi
9.2
Layanan Kakitangan
8.6
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.9
Keselesaan/Standard Bilik
8.6
Makanan/Tempat Makan
7.6
Semua ulasan (4018)
Saring ikut:
Sharifah A. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 29 April 2015
Penginapan Yang Manis

Kebersihan, lokasi dan kemudahan
8.3
Laporkan ulasan ini
Ramlah O. Pelancong bisnes Malaysia, 07 April 2015
Lokasi yg sgt strategi

semua bagus
7.7
sgt memuaskan dan akan mengulangi menginap disini jika kesempatan dtg ke Bangkok lagi
Laporkan ulasan ini
Robby K. Kumpulan Indonesia, 26 Oktober 2014
Kamar di Novotel Platinum

Bersih, ramah dan dekat pertokoan dan makanan
6.7
kamar gelap karena penerangan yg kurang memadai. kalau malam mau baca sulit karena gelap. Sebaiknya lampu diganti dengan warna putih dan ditambah untuk penerangan baca.
Laporkan ulasan ini
Ery W. Kumpulan Indonesia, 19 Disember 2013
Membuat saya betah di bangkok

hotel yang bagus, bersih dan menyenangkan
10
Kesan pertama saya mendapatkan kenyamanan di dalam hotel ini, begitu masuk kamar saya mendapatkan kamar yang bersih dari hotel sebelumnya dimana saya menginap
Laporkan ulasan ini
Poh L. Pasangan Malaysia, 25 Januari 2013
kawasan bagus

bilik baru
8.3
hotel baru tetapi bilik kecil kawasan sangat bagus untuk shoping di patunam center dan tempat makan banyak di tepi hotel
Tip Membeli Belah: kena jaga tuk tuk tipu
Laporkan ulasan ini
Muhammad R. Pelancong bisnes Singapore, 31 Ogos 2015
short stay but 2nd time stay..

location, comfort, clean
10
did a very short 4hrs stay at the hotel. arrived late in the evening due to flight delays. comfortable bed and pillows. manage to get a quick massage session nearby the hotel :)
Laporkan ulasan ini
Edward W. Pelancong bisnes Indonesia, 27 Ogos 2015
Worthwhile Place to Stay

Location is excellent as it is attached to Platinum. Central World is just next door and Siam Paragon is at the back of it. BTS Station is also nearby
9
Convenient and Location would be the first things that people would think of. However I was surprised that the room is quite clean, stylish and well decorated. I didn't expect that to a 4 star hotel which just adjacent to a wholesale mall. Food was also good.
Laporkan ulasan ini
Cindy O. Pasangan Malaysia, 24 Ogos 2015
pleasant stay

comfortable , cleanliness , location
8
We have been staying novotel pratunam bangkok since 3 years ago. This trip is together with my family with elderly. There is some misunderstanding happened between the stay during first check in and 2nd day for breakfast. The communication was totally loss. I was a bit frustrated because I was expected in 4 stars hotel the staff English level should be able easily understand. Other than that, we are pleased with the stay there.
Laporkan ulasan ini
Cindy O. Pasangan Malaysia, 24 Ogos 2015
Location

location , cleanliness, comfortable
8.7
We had a pleasant stay at novotel. To our surprise they do offer free tuk Tuk service this time. Which brings more convenient for our stay as we travel with elderly. Definitely recommend to friends or families. But we had a unpleasant experience during check in. Other than that we have no issue with the service.
Laporkan ulasan ini
Kwee L. Pasangan Singapore, 24 Ogos 2015
Wonderful Stay

Location, service, cleaniness
9.7
Good. Wonderful experience with Novotel. Upon my arrival at the hotel, I was greeted by the staff by my name and escorted to the reception for check in. My bags were handed over to them and was already in my room before I entered. Very good service.
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bahagian Luar HotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik FitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik MandiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kolam renangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bahagian Dalaman HotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik MesyuaratNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kemudahan-KemudahanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik MesyuaratNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Makanan dan MinumanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik MandiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Ruang Istirehat EksekutifNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Ruang RehatNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pusat OperasiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik FitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik FitnessNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Laluan MasukNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik MesyuaratNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik MesyuaratNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik MesyuaratNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kemudahan-KemudahanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bahagian Luar HotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bahagian Luar HotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Ruang RehatNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PandanganNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestoranNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bilik Tetamu Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Tarikan BerdekatanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bahagian Luar HotelNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kolam renangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kolam renangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Kemudahan-KemudahanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/Ruang Rehat

Ulasan Pelanggan - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C03