Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong, Hong Kong

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Hebat

8.2

daripada 3282 ulasan

3 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
8.6
Layanan Kakitangan
8.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.7
Keselesaan/Standard Bilik
8.4
Makanan/Tempat Makan
7.5
Semua ulasan (3282)
Saring ikut:
Mohd M. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 17 Mei 2013
Novotel Citygate Hong Kong Hotel

Penginapan terbaik yang saya impikan
9.7
Laporkan ulasan ini
Mazmeen K. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 17 Mei 2013
Sangat mudah dan efisyen.

Dekat dengan airport, citygate, disneyland dan station MTR
10
Tidak mengalami sebarang masalah di sepanjang tempoh berada di hotel.
Laporkan ulasan ini
Kim C. Pelancong bisnes Malaysia, 19 Januari 2013
Berbaloi dengan nilai wang

Dekat dengan Citygate untuk shopping
6.7
Bilik yang luas. Layanan yang mesra. Senang untuk ke Big Buddha. Stesen mtr hanya bersebelahan dan memudahkan untuk ke Hong Kong island. Yang tidak menarik bila saluran bilik air tersumbat dan air melimpah keluar bila mandi.Kulit kena ruam dan ada bintik-bintik merah, samaada disebabkan oleh air atau tilam.
Laporkan ulasan ini
Andina B. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 02 Februari 2016
My first trip to hongkong

Strategic location, good staff, best location for shopping
8.3
Laporkan ulasan ini
Rachelle A. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 31 Januari 2016
Best hotel

Convinience, accessible and cleanliness
10
I am very satisfied, we had a great experience, my family especially my children enjoyed our stay, location is accessible and very convinient especially for us with children and infant. Overall, my rating is very satisfied and i am sure we will return again to Novotel citygate on our next visit in HK.
Laporkan ulasan ini
Odkhuu D. Keluarga dengan anak kecil Mongolia, 29 Januari 2016
Hotel with good location

Big shopping Mall, close to MTR station, free shuttle bus to airport
9.3
Because we arrived in Hong Kong for short-time, we looked to stay near the airport. Since I know well the Novotel Hotel we stayed there. Hotel shuttle bus goes from the airport every 15 minutes, so no need to wait. This hotel is clean and with good location. From MTR Tung Chung Station you can reach every place in the city. On Lantau Island is also Disneyland, Big Buddha Statue. For shopping, we have access to the City Gate Outlet Mall with many famous brand shops. We were satisfied that stayed at Novotel Hotel
Laporkan ulasan ini
Leung K. Keluarga dengan anak kecil Hong Kong, 25 Januari 2016
Supreme staff!

Staff, staff knowledge, staff passion
8
Hotel itself is pretty nice but thing beat the performance of the friendly staff! Their patient and knowledge put hotel in other level!
Laporkan ulasan ini
Liu A. Keluarga dengan anak kecil China, 13 Januari 2016
Good hotel

Value for money ,near Disney land near MTR
9.3
Great
Laporkan ulasan ini
Rickard H. Keluarga dengan anak kecil Sweden, 13 Januari 2016
Internet

Location, Breakfast
7
It was good BUT, have to pay for Internet in the rooms is not what I expect of a 4 star hotel 2016. I have over 90 hotel nights a year in different part of the world and to not have unclouded internet in the fee is very unusual.
Laporkan ulasan ini
Nancy C. Pasangan Canada, 11 Januari 2016
layover

free transfer prompt service location
7.7
Laporkan ulasan ini
1 - 3 daripada 3 ulasan
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bahagian Dalaman HotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kolam renangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kolam renangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BallroomNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik MandiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - TamanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kolam renangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik FitnessNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kemudahan RekreasiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik SuiteNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BallroomNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BallroomNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Bahagian Luar HotelNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ballroom


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3C07