atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Center, Surabaya, Indonesia 60246 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar Hotel Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar Hotel Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Mesyuarat Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman Hotel Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Kolam renang Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Kolam renang Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Kolam renang Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu
Kawasan: Surabaya Center Jumlah bilik: 209
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.4

daripada 1194 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.5
Lokasi
7.2
Layanan kakitangan
7.5
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.6
Makanan/Makan Malam
7.2
Semua ulasan (1194)
Saring mengikut:
Hengky H. Pelancong perniagaan Indonesia, 14 Februari 2013
muantappp

breakfeast enak, internet cepat,
7.7
Ahmad F. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 09 Oktober 2012
Hotel yang amat menarik tetapi fasiliti bersyarat

Bilik yang luas dan taman yang menarik
7
Hotel menyediakan ruang bilik yang luas dan amat sesuai tidak menyesakkan. Ruang taman yang disediakan di belakang amat menarik dan perlu dihias dengan untuk lebih menarik. Wifi percuma patut disediakan untuk semua penghuni tidak hanya di lobby supaya lebih bebas berkomunikasi. Makanan perlu ditingkatkan kerana kerana tidak sedap dan kurang pilihan. Ruang legar yang selesa dan kolam renang yang cantik.
Tip Ciri-ciri Hotel: Sesuai untuk keluarga
Michael S. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 21 Ogos 2012
So Far So Good

bagus , ramah , cepat
6
bagus dan senang tempat yang menarik dan cukup enak untuk beramai ramai
Adizahton S. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 14 Mei 2012
Hotel cantik, bilik luas, bersih, layanan baik

apartment yang selesa untuk keluarga dengan anak-anak.
9.3
Kami sekeluarga amat puas hati dengan keadaan bilik yang selesa dan besar. Dengan adanya kemudahan mikrowave membolehkan kami memanaskan makanan. Ini sangat sesuai bagi anak-anak yang tidak berapa sesuai dengan makanan di tempat ini. Swimming pool nya juga sangat cantik dan bersih.
Tip Ciri-ciri Hotel: Bagi keluarga berlima pilih lah apartment dengan katil King.
Nordin S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 02 Jun 2011
hotel yang bagus

bilik yang luas
6
hotel yang selesa buat kami sekeluarga, berdekatan dengan tempat shopping , staff yang mesra . akan menginap lagi di hotel ini jika datang ke indonesia lagi
Mohd N. Pelancong solo Malaysia, 20 Mac 2010
Penginapan Novotel pengalaman menarik

Semua sangat memuaskan. dari receiptionist hingga ke pelayanan di kamar. pengalaman yg menarik
9.3
Saat ketibaan di sambut dengan mesra. kamar juga sudah sedia. semau dalam keadaan yg sangat baik. Pelayan tetamu juga sangat mesra.
Mohammad S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 10 Disember 2009
4d3n menginap di novotel surabaya

Pada keseluruhannya semuanya baik sahaja dari segi bantuan staf hotel, layanan di kaunter masuk, layanan semasa sarapan pagi dan lain-lain.
8.3
Saya dan keluarga amat berpuashati dengan layanan yang diberi oleh staf hotel. Dari segi kebersihan bilek adalah baik dan kemas, sarapan pagi adalah memuaskan, persekitaran hotel memuaskan dan yang nyata layanan staf di kaunter masuk amat memuskan. Pada keseluruhannya kami amat berpushati dengan layanan ynag diberi oleh pihak hotel di sepanjang penginapan di novotel surabaya dan kemungkinan akan kesana lagi jika melawat surabaya di lain waktu. Tahniah dan syabas.
Mohd S. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 13 Jun 2010
Novotel Surabaya Hotel
8.3
Pelanggan ini hanya menilai hotel ini dan masih belum menyerahkan sebarang komen.
Djonson M. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 05 Oktober 2014
Hotel staff attitude need improvement

Landscape and nice pool
5.7
I arrived at 17.30 and checked in just minutes. With such a nice pool, I bring my son to play in the pool. I noticed that there is an event of business gathering on pool area for the night and the preparation is still on the way. After 15 minutes the hotel staff approached me and tell me the pool area is restricted due to the dinner by the pool event. I asked for 15 minutes time and he did not respond. Then I just went to state my right as hotel guest to use the pool as part of hotel facility and I asked for pool towel. The staff did not come back until I finished my pool activity. The next morning when registering for breakfast, I was told the room was for 1 pax only and I need to pay extra breakfast charge. I went to the receptionist to solve this problem and he insisted that I booked 2 rooms with 2 adults, I admit that I made booking mistake as I am accustomed to hotel regulation to impose max occupancy to 2 pax per room with breakfast. At first he agreed to give 1 extra breakfast and for the other room still needs to pay for the second breakfast. I agreeed to this solution. After 30 minutes the same staff informed me that his manager agreed to provide each room with 2 breakfast instead just one breakfast stated in the booking. I really appreciate this type of service in hospitality industry. Well done Novotel Surabaya. The only minus point is the parking ticket for my car, as I registered the car number upon check in, I was still charged for parking fees. Maybe the system needs some update. Thank you Novotel Surabaya.
Novita T. Pasangan Indonesia, 28 September 2014
Nice place but very common service for 4 star hote

Best thing is architecture of this hotel and around the hotel make you feel comfort. And the room is clean and there isn't smoked smell.
6.7
I stayed there because my younger sister held her wedding at there. So for efficient reason I stayed at there too.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestoranNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar HotelNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Luar HotelNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Bilik MesyuaratNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman HotelNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Bahagian Dalaman HotelNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Kolam renangNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Kolam renangNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Kolam renangNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Bilik Tetamu

Ulasan Pelanggan - Novotel Surabaya Hotel, Surabaya

AS-AGWEB-3C06