atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapura 238879 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Suite Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Suite Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Suite Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Suite Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Suite
Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Suite Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Suite Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Mandi Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Mandi Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Mandi Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Mandi Orchard Hotel Singapore Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Orchard Hotel Singapore Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Orchard Hotel Singapore Singapura - Ruang Istirehat Eksekutif Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Fitness Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Fitness Orchard Hotel Singapore Singapura - Kelab Kanak-kanak
Kawasan: Orchard Jumlah bilik: 656
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 3376 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.3
Lokasi
8.5
Layanan kakitangan
7.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.0
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.8
Makanan/Makan Malam
7.2
Semua ulasan (3376)
Saring mengikut:
Pg H. Keluarga dengan anak kecil Brunei Darussalam, 31 Ogos 2014
hotel berseh hanya Hslal makanan meragukan

tidak terlalu jauh berjalan untok mebeli belah
7.3
Sangat bagus . Dekat dengan shopping area orchard road .. hotel staff very kindly
Shamsiah L. Keluarga dengan anak dewasa Brunei Darussalam, 10 Mac 2014
seperti biasa saja

bersih, selesa dan servis bagus
7
cuma masalah nya tidak semus bilik disediakan percuma wifi dan aircon tidak berapa sejuk.
Sunanto M. Pelancong solo Indonesia, 12 Ogos 2013
Templates yang sangat nyaman sekali

Makanan,pelayanan Dan kebersihan
10
Tempatnya bagus, sangat strategis, deket dengan shopping mall, nyaman dan aman
Mark E. Keluarga dengan anak kecil Australia, 26 Januari 2015
Excellent position, very nice room

Location, nice room, VERY helpful desk service
9
We were very pleased with the room and the hotel position (right at the top of Orchard Rd) It has been spruced up since my last visit, but still shows a bit of age in some places (so does not quite feel 5 star to me, but I'm not seeking 5 star anyway!). Desk service was excellent, as there was some confusion over an extra bed booking via Agoda, but this was resolved without fuss and very satisfactorily.
Heidi Y. Pasangan Brunei Darussalam, 19 Januari 2015
convenient

good location, hotel clealiness and friendly staffs
8.3
it was good! good location, cleanliness of the hotel & friendly staffs!
Limindra G. Pasangan Indonesia, 19 Januari 2015
Orchard Hotel Singapore
8
good
Urs E. Pelancong perniagaan Switzerland, 19 Januari 2015
Always a perfect choice!

Location, comfort and refurbished rooms
8
As usual I chose Orchard hotel when in Singapore. The hotel is simply perfect for my needs and this time the price was extremely low. I'll be back!
Heidi Y. Kumpulan Brunei Darussalam, 18 Januari 2015
convenient

friendly staffs, convenient to any shopping areas, cleanliness of the hotel
8.3
it was alright, staffs in the hotel are helpful and friendly!
Siew L. Kumpulan Malaysia, 17 Januari 2015
staff very helpful even at 4.30am as i was sick.

staff very accomodating - gave me tea set for my son's wedding ceremony. 2. At my husband's request boiled porridge for me at 4.30am as i was purging n needed to drink the rice water. 3. Friendly
9.7
Very comfortable. Good location. Friendly n helpful staff. We booked extra 2 rooms for 2 nites under my nephew' (douglas ng) My family were from Spain, Germany; Australia n Malaysia n we all enjoyed our stay at the hotel.
Heidi Y. Kumpulan Brunei Darussalam, 17 Januari 2015
convenient

good location, cleanliness of the hotel & friendly staffs
8.3
it was awesome! =]

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Orchard Hotel Singapore SingapuraOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik SuiteOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik Tetamu Orchard Hotel Singapore Singapura - Bilik SuiteOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik SuiteOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik SuiteOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik SuiteOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik SuiteOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik SuiteOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik MandiOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik MandiOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik MandiOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik MandiOrchard Hotel Singapore Singapura - Ruang Istirehat EksekutifOrchard Hotel Singapore Singapura - Ruang Istirehat EksekutifOrchard Hotel Singapore Singapura - Ruang Istirehat EksekutifOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik FitnessOrchard Hotel Singapore Singapura - Bilik FitnessOrchard Hotel Singapore Singapura - Kelab Kanak-kanakOrchard Hotel Singapore Singapura - LobiOrchard Hotel Singapore Singapura - PetaOrchard Hotel Singapore Singapura - Pub/Ruang RehatOrchard Hotel Singapore Singapura - Pub/Ruang RehatOrchard Hotel Singapore Singapura - Pub/Ruang RehatOrchard Hotel Singapore Singapura - Pub/Ruang RehatOrchard Hotel Singapore Singapura - Pub/Ruang RehatOrchard Hotel Singapore Singapura - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapura - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapura - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapura - RestoranOrchard Hotel Singapore Singapura - Kolam renangOrchard Hotel Singapore Singapura - Kolam renang


AS-AGWEB-3B07