Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Hebat

8.1

daripada 5275 ulasan

6 ulasan dalam Bahasa Malaysia

Berbaloi dengan harga
8.2
Lokasi
8.2
Layanan Kakitangan
8.2
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.3
Keselesaan/Standard Bilik
8.0
Makanan/Tempat Makan
7.6
Semua ulasan (5275)
Saring ikut:
Aishah A. Pasangan Malaysia, 16 Disember 2014
Palmyra Patong Resort

Lokasi
9
Sang at bail, selesa, staff yg ramah
Laporkan ulasan ini
Nurul I. Pasangan Malaysia, 27 Mac 2013
Beautiful hotel and have pleasant atmosphere

Swimming ool, Restaurant and BathroomP
8
Laporkan ulasan ini
Abdul H. Pasangan Malaysia, 19 November 2012
lokasi menarik,suasana l yang nyaman dan tenteram

layanan yang memuaskan dan persekitaran yang menenangkan
7.7
bilik besar dan memuaskan.kolam renang yang luas.makanan yg pelbagai kecuali kurang pilihan bagi makanan halal.layanan kaunter yang baik. tempat yang strategik di patong.
Tip Ciri-ciri Hotel: hotel yang boleh memenuhi citarasa semua dengan kadar yang sederhana.
Laporkan ulasan ini
Emma D. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 23 Oktober 2012
Bagus dan selesa

penginapan, akses ke pool dan lokasi
7.7
Laporkan ulasan ini
Yap K. Pelancong solo Malaysia, 03 September 2012
location ok tapi services kurang muas

sarapan pagi tak byk pilihan
7.3
cuma ada satu lift shj..bilik besar lagi bersih.. cuma services no good
Tip Membeli Belah: jln kaki 10min smp pm
Laporkan ulasan ini
Mohd S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 18 Oktober 2011
Lovely hotel and great location

free wifi & clean room
7.3
Pekerja hotel yg berdedikasi dan murah dengan senyuman. Sarapan pagi yang pelbagai. permandangan indah dan tenang di kolam renang. agak sukar untuk daftar masuk awal.
Laporkan ulasan ini
Yong L. Pasangan Malaysia, 10 Januari 2016
Jan in Patong

cheap, comfort, clean
6.7
Actually i feel that the room is a little bit old. Need to repaint the wall and replace with new furniture. The bed is a bit dusty on the 1st day we checked in. Need to walk about 200 meters from the junction to hotel. Stray dogs are around. That frighten me up. Probably the hotel can provide buggy just to fetch their customers to and from the junction. anything else is good.
Laporkan ulasan ini
Cyril M. Pelancong solo United Kingdom, 07 Januari 2016
Excellent hotel

Everything about the hotel was fantastic
9.3
This was my 2nd stay in this hotel and once again it was an excellent stay from the moment I checked in to the moment I checked out , all the staff were so nice I can't fault anything about this hotel it's great value for money It's only a 10 min walk to the beach and 20 mins from the very noisy bangla road so all good
Laporkan ulasan ini
Fani M. Keluarga dengan anak remaja Israel, 02 Januari 2016
Clean, perfect location and nice staff

Very clean, staff very helpful and nice and excelent location, near the beach and everything
9.3
We stayed there for 4 days, and our stay was confortable and very nice
Laporkan ulasan ini
Bing C. Pasangan Malaysia, 25 Disember 2015
Overrated
4
We felt it is overrated hotel, not worth the price. Is more like a 3 stars standard. Staffs were not really helpful as we need to walk all way down to collect the multi adapter. Hot water in room not functioning well. Will not stay again.
Laporkan ulasan ini
1 - 6 daripada 6 ulasan
Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - LobiPalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPalmyra Patong Resort Phuket - Pelan Lantai


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3B05