Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu
Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Kolam renang
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 90

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.1

berdasarkan
5165 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.2
Lokasi
8.2
Layanan Kakitangan
8.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
8.3
Keselesaan/Standard Bilik
8.0
Makanan/Tempat Makan
7.6
Semua ulasan (5165)
Saring ikut:
Aishah A. Pasangan Malaysia, 16 Disember 2014
Palmyra Patong Resort

Lokasi
9
Sang at bail, selesa, staff yg ramah
Laporkan ulasan ini
Nurul I. Pasangan Malaysia, 27 Mac 2013
Beautiful hotel and have pleasant atmosphere

Swimming ool, Restaurant and BathroomP
8
Laporkan ulasan ini
Abdul H. Pasangan Malaysia, 19 November 2012
lokasi menarik,suasana l yang nyaman dan tenteram

layanan yang memuaskan dan persekitaran yang menenangkan
7.7
bilik besar dan memuaskan.kolam renang yang luas.makanan yg pelbagai kecuali kurang pilihan bagi makanan halal.layanan kaunter yang baik. tempat yang strategik di patong.
Tip Ciri-ciri Hotel: hotel yang boleh memenuhi citarasa semua dengan kadar yang sederhana.
Laporkan ulasan ini
Emma D. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 23 Oktober 2012
Bagus dan selesa

penginapan, akses ke pool dan lokasi
7.7
Laporkan ulasan ini
Yap K. Pelancong solo Malaysia, 03 September 2012
location ok tapi services kurang muas

sarapan pagi tak byk pilihan
7.3
cuma ada satu lift shj..bilik besar lagi bersih.. cuma services no good
Tip Membeli Belah: jln kaki 10min smp pm
Laporkan ulasan ini
Mohd S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 18 Oktober 2011
Lovely hotel and great location

free wifi & clean room
7.3
Pekerja hotel yg berdedikasi dan murah dengan senyuman. Sarapan pagi yang pelbagai. permandangan indah dan tenang di kolam renang. agak sukar untuk daftar masuk awal.
Laporkan ulasan ini
Pia R. Pasangan Philippines, 01 September 2015
Nice Hotel and friendly Staff

Great Location, Friendly Staff. Outstanding Facilities.
8
My partner and I stayed at this hotel for 4N/4D. Since we got this hotel from Secret Deals, meaning very cheap compared to their regular paid rooms, our room is nice but not like you expect for a 4-star hotel but it's ok for us since all the time we are out for tours and exploring Phuket. All the staff are very approachable and friendly. Though on our third day, when we are preparing for our island tour, the water coming out from the faucet is a bit muddy. Luckily we had stocks of mineral water we bought from the nearby family mart. Speaking of stores, etc. This hotel is surrounded by restaurants, family mart, tour travel agencies and pharmacy. And also maybe about 5-minute walk from hotel to the beach. Nice location and nice hotel.
Laporkan ulasan ini
Terrence D. Pelancong solo Malaysia, 29 Ogos 2015
Poorly trained staff dim awesome loc. n good f

View deck, good food, good location
6
Cleaning staff was pretty rude. Front desk staff English could b improved improved. I will applaud the technical team who had their hands full but came out tops resolving two blackouts during my short stay
Laporkan ulasan ini
Zhiwei C. Pasangan Singapore, 28 Ogos 2015
Nil

Room feeling very comfortable
7
Laporkan ulasan ini
Oranong S. Pelancong solo Thailand, 26 Ogos 2015
Affordable&valuable

Location,nice room worth the price
9.3
Everything was exceed my expectation.it come in affordable price in great location. Staff is being helpful. Room is clean and got enough you need for a comfortable stay. Impressive!
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Palmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - Kolam renangPalmyra Patong Resort Phuket - LobiPalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPalmyra Patong Resort Phuket - Pelan Lantai

Ulasan Pelanggan - Palmyra Patong Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A04