atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Bay, Singapura 039595 (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bahagian Luar Hotel Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Lobi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi
Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Mandi Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Marina Bay Jumlah bilik: 790
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Cemerlang

8.7

daripada 2423 ulasan

Berbaloi dengan harga
8.2
Lokasi
9.0
Layanan Kakitangan
8.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
9.1
Keselesaan/Standard Bilik
8.9
Makanan/Tempat Makan
8.2
Semua ulasan (2423)
Saring ikut:
Azlinda S. Pelancong perniagaan Malaysia, 21 Jun 2013
Selesa dan menggembirakan

Pengangkutan awam mudah didapati, dekat dengan pusat membeli-belah, & senang memperoleh makanan halal
8.7
Kakitangan hotel ramah & efisien, kemudahan yang selesa, & kebersihan yang memuaskan.
Shahanim M. Pelancong perniagaan Malaysia, 17 Januari 2013
servis yg sangat bagus dengan ramah dan senyuman

mempunyai hiasan kayu di kaunter yg menarik
10
keadaan yg amat selesa dengan pandangan pertama di loby cukup menarik.di sambut dengan penuh ramah dan senyuman dari receptionist.hiasan bunga orkid segar membuat diri rasa tenang dan nyaman.pacific club yang sangat menakjubkan dan terlalu cantik.di tambah dengan keadaan kolam renang yang begitu menarik sangat memberi kepuasan dan bilik yg sangat kemas cantik membuatkan saya akan kembali ke sini
Tip Kehidupan Malam: Mudah untuk membeli belah dan malamnya boleh di penuhi dengan pelbagai aktiviti
Hazzeir A. Pelancong solo Malaysia, 15 Februari 2015
Luxurious treatment

Location, room, friendly staff
10
I love it!
Nathaniel S. Pasangan Singapore, 15 Februari 2015
V day staycation

The view from the balcony, The food and the service quality
10
It was awesome! Wished I could extend one more day..
Xixi D. Pasangan China, 15 Februari 2015
The staff is helpful but a bit slow

We waited half hour to queue at the reception for check in. That time already 4pm plus, but the staff told us our required king size bed is not available, and ask us if don't mind they combine bed.
6
We surely will say no, and the staff take another 20mins to check for us, then after that told us they have one room available with king bed, but they haven't cleaned to room yet, need wait another 90mins for the room. They give us a temporarily room to stay which is we required. After the 90mins, we finally got the king size bed room, but the TV is broken, and we ask someone to fix.. After that we found the sound system also got problem.
Goh M. Pasangan Singapore, 15 Februari 2015
Poor Service from the reservation

Clean, Modern and Location
6.3
This is my first time staying with Pan Pacific. I am a hotel guest in room yesterday. This morning I would like to do an extension for another night. And I had ask can I remained in the same room and the replied is YES and I go ahead with the booking. As I am on way to airport, I called the hotel to confirm about the room, the officer told me that I am unable to stay in the same room and unable to do an upgrade for me and ask to pay another 180sgd if I need to stay in the same room. Due to my belonging is in the room and I am rushing to the airport. I feel being left with no choice. Its is a worst stay. This is my feedbacks on the poor service.
Eric K. Pasangan Singapore, 08 Februari 2015
Great stay

Convenient, Comfortable, Fast response
9.3
It was a great stay. Was up to my expectations. Staff were very friendly and efficient. Worth the value.
Khong J. Pasangan Singapore, 07 Februari 2015
Comfy and Relaxing Stay

Cleanliness, Great Customer Service and Quietness
9.3
It was once again a splendid stay at Pan Pacific Hotel! We booked a Pacific Club King room and everything is great as usual. Special requests were attended to and much effort went to the hotel's Guest Preference Team. Kudos to them!
Asmah H. Pasangan Singapore, 01 Februari 2015
Clean, spacious and lovely view

Clean, spacious and lovely view
9.3
Claudine N. Pelancong perniagaan Australia, 31 Januari 2015
Great Hotel

Good location, nice hotel and great service
9
very good

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapuraPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bahagian Luar HotelPan Pacific Singapore Hotel Singapura - LobiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik Tetamu Pan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bilik MandiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Laluan MasukPan Pacific Singapore Hotel Singapura - LobiPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Kaunter TetamuPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Kolam renangPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Bahagian Dalaman HotelPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Pub/Ruang RehatPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifPan Pacific Singapore Hotel Singapura - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Ruang Istirehat EksekutifPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Makanan dan MinumanPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Makanan dan MinumanPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Makanan dan MinumanPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Makanan dan MinumanPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Makanan dan MinumanPan Pacific Singapore Hotel Singapura - Makanan dan Minuman

Ulasan Pelanggan - Pan Pacific Singapore Hotel, Singapura

AS-AGWEB-3A01