atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Patong Bay Garden Resort

33/1 Thaweewongse Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Patong Bay Garden Resort Phuket - Bahagian Dalaman Hotel Patong Bay Garden Resort Phuket - Bahagian Dalaman Hotel Patong Bay Garden Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel Patong Bay Garden Resort Phuket - Kolam renang Patong Bay Garden Resort Phuket - Lobi Patong Bay Garden Resort Phuket - Kolam renang Patong Bay Garden Resort Phuket - Kolam renang Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Mandi Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Mandi Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu
Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Lobi Patong Bay Garden Resort Phuket - Lobi Patong Bay Garden Resort Phuket - Persekitaran Patong Bay Garden Resort Phuket - Kolam renang Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Pandangan
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 71
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.3

daripada 1357 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.0
Lokasi
8.9
Layanan Kakitangan
6.9
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.9
Keselesaan/Standard Bilik
7.1
Makanan/Tempat Makan
7.3
Semua ulasan (1357)
Saring ikut:
Mohd Z. Pasangan Malaysia, 08 Disember 2014
Lokasi menarik

Pantai, bangla road,
7.3
Berdekatan dengan pantai. Pelbagai aktiviti di pantai . berdekatan dengan kawasan membeli belah
Agus T. Keluarga dengan anak dewasa Indonesia, 17 Julai 2012
Hotel dan Layanan yang bagus disertai senyuman

fasilitas terbaik hotel menurut saya ada lah restoran yang berada persis di pinggir pantai.
8.3
Saya dan keluarga menginap selama semalam di hotel Patong Bay Gare Resort. Hotel ini berada persis di tepi Pantai yang mana pantainya sangat bersih dan indah. di Pantai banyak attraksi seperti Para sailing dan penyewaan motor ski air. dan saya sangat terkesan dengan restoran yang berada persis di Pantai. saya bisa menikmati Matahari terbenam dan Matahari terbit di Patong Beach.
Tip Membeli Belah: Hotel ini sangat dekat kemana mana , di depan Hotel anda bisa menkmati Sea Food di seberang jalan dan ke arah kanan anda bisa ke Bangla Road yang mana saya rasa tidak cocok untuk keluarga. ke Ujung Bangla road ada Mall yang cukup besar dan bagus.
Muhamad S. Keluarga dengan anak dewasa Malaysia, 18 Mei 2012
Lokasi terbaik, bersebelahan pantai

bilik yang luas, balkoni yg menghadap kolam
7.7
staff yang sangat peramah dan membantu..lokasi hotel yang sangat baik, dekat dengan pantai dan tempat makanan halal..bangla road hanya 2 minit perjalanan..tetapi suasana agak bising dengan kemeriahan pesta di sana..
Tip Restoran: jangan risau menganai restoran halal..banyak restoran india, egypt yg halal di sana..
Khairuzaman M. Pasangan Malaysia, 08 Februari 2010
Ada Bagus ada Teruk

Dekat dengan Pantai.. teramat dekat. Dekat jugak dengan bangla road. Bangla road ni memang happening habis waktu malam
5.3
Tak berbaloi ngan duit yang aku bayar. Makanan tak sedap, memang lah dekat ngan pantai atau bangla road, tapi kalau layanan camtu, tak berbaloi arr. Pikir dua kali arr kalau nak duduk sini. Pada orang malaysia yang muka dia nampak sebijik macam orang thailand, takyah arr duk sini. Muka aku mcm orang thai, layanan tak bagus
Somsay K. Pasangan Japan, 23 Februari 2015
Old room,some cockroach found in the room

Location, staff
6.3
Very good location, but the room is old, we found many cockroach in the room, trying to change the room but no more new room available for us.
Daniel G. Pasangan United States of America, 18 Februari 2015
Hotel pick up from airport was late over an hour!

Nothing
4.3
The beach was trashy, and the water was polluted
John B. Pelancong solo Malaysia, 14 Februari 2015
nearby entertainment area and beisde the beach

nearby entertainment area, beisde the beach & peaceful at night
7.7
i enjoyed my stay in this resort. it is located in front of the beach and you can easily access the sea area. at night you can just take a walk to the entertainment areas and have a nice cold beer. room is clean and there is no complaints about it. the bellboy is very friendly too.
Stephen M. Pelancong solo United Kingdom, 14 Februari 2015
Decent location

Close to beach, clean , staff friendly
8
Decent place backs right onto beach and close to banga road and all nightlife. We paid £60 per night for twin room normally £100 but not worth £100. If yiu can get cheap online its worth staying here as a good base.
Kitti A. Pasangan Thailand, 13 Februari 2015
Dirty room, trreible service

Just location was good
4.3
The room was so dirty and old There were bedbugs in my room. I feel tickle until now from I stayed (9th feb) I got something on my all body I told the staffs that I got illness when I checked out and I wanted to get a madicine for it. They just said they dont have and I should buy the madicine myself I thought it would be better and I didnt say anything to them The problem was after the day I was too much sick because of tickle and I called the hotel but A staff didnt speak English and wanted me to send a e-mail I sent the e-mail twice because they didnt reply for my first e-mail They dont still give me the anwer even I sent photos of my body though The service is really terrible I've ever had I strongly recommend to do not stay at the hotel if someone dont want to get the illness same as me If you just care about good locaion its fine
Richard H. Pelancong solo United States of America, 13 Februari 2015
Decent beach location

Location, location, location
7.7
Rooms are in need of remodeling. But it's location is prime for Patong.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Patong Bay Garden Resort PhuketPatong Bay Garden Resort Phuket - Bahagian Dalaman HotelPatong Bay Garden Resort Phuket - Bahagian Dalaman HotelPatong Bay Garden Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Bay Garden Resort Phuket - Kolam renangPatong Bay Garden Resort Phuket - LobiPatong Bay Garden Resort Phuket - Kolam renangPatong Bay Garden Resort Phuket - Kolam renangPatong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik MandiPatong Bay Garden Resort Phuket - Bilik MandiPatong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - LobiPatong Bay Garden Resort Phuket - LobiPatong Bay Garden Resort Phuket - PersekitaranPatong Bay Garden Resort Phuket - Kolam renangPatong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Bay Garden Resort Phuket - PandanganPatong Bay Garden Resort Phuket - PandanganPatong Bay Garden Resort Phuket - Spa

Ulasan Pelanggan - Patong Bay Garden Resort, Phuket

AS-AGWEB-3B03