atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Patong Resort Hotel

208 Raj-uthit 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Mesyuarat Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran
Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 325

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 2351 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
8.7
Layanan Kakitangan
7.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan/Standard Bilik
7.3
Makanan/Tempat Makan
7.4
Semua ulasan (2351)
Saring ikut:
Rashidi I. Kumpulan Malaysia, 16 September 2013
hotel yang selesa dan berpatutan

bersih, di pusat bandar dan harga berpatutan
7.7
Salehuddin B. Kumpulan Malaysia, 21 Oktober 2012
Lokasi Menarik

Berhampiran dengan lokasi yang menarik
7.7
Hotel yang menarik dan baik yang mempunyai fasilitas yang memuaskan. "Housekeeping" yang baik dan persekitaran yang nyaman. Hampir dengan pantai dan pusat membeli belah Junceylon ( hanya berjalan kaki ). Staf hotel yang amat membantu. Mudah untuk makanan halal dari timur tengah dan tidak jauh untuk mendapatkan makanan muslim tempatan.
Tip Restoran: Makanan muslim thai yang sedap berhampiran dengan mesjid yang tidak jauh dari hotel (naik kenderaan).
Nurul F. Pasangan Malaysia, 05 Mei 2012
bilik kecik tapi lokasi hotel terbaik

tempat beli belah dekat sgt2,kedai makan halal senang cari ,semua ok..best dan terbaik
7.7
hotel mmg cantik,kolam ada 2.nk g mandi pantai jln kaki..ambil masa 2 minit kot..pasal dekat sgt..tp selamat..kedai beli belah dekat..untung kita ambil patong resort ni..semua ada..kita ddk tgh2 patong..mmg best..sy ngan suami nk pergi lg..dan akan memilih patong resort utk kali ke-2..layanan staf hotel pun bagus..saya boleh jamin kalau anda pilih patong resort ni x akan menyesal...MEMANG TERBAIK..yg penting kedai hard rock dekat ..jalan kaki je..
Tip Membeli Belah: pemandangan,restoran,kehidupan malam..BEST
Evan J. Pelancong solo Australia, 30 April 2015
E

Comfort location value
8.3
Good
Julius T. Pelancong solo United States of America, 27 April 2015
4 Star with 2 Star Amenities

location
6
Rude manager & front desk staff at check in (on 4/26). For a four star rated hotel the towels in my room were sooo old/used up and it had no good shampoo and body soap. And get this they didn't provide shuttle service to the airport unlike the previous hotel where I was staying. I definitely will not stay here on my next visit.
Terry O. Pelancong solo Australia, 26 April 2015
?

location
8.3
very comfortable.. good pool. handy to bangla rd
Craig S. Pelancong solo Australia, 26 April 2015
Patong paradise

Location, swimming pools, staff
8.7
Really comfortable & pleasant
Martin C. Pasangan Australia, 21 April 2015
Location

Location, Garden, breakfast
8
The location was great, very central for the things we wanted to see and do. Our room in one of the older wings was up to date but the balcony needs some attention. Inside the room was clean and modern with reasonable furnishings for 3 star. Could not understand why a room for two people would have 2 chairs in the balcony but only 1 sitting chair in the room itself. The deluxe rooms in the newer larger building may well rate 4 star but the room we stayed in in 1 of the older wings in my opinion would only rate 3 stars. I would stay here again mainly for its location, which is what attracted me in the first place.
Andreas H. Pasangan Sweden, 14 April 2015
Nice hotel with great location in Patong

Great location, really nice rooms and helpful staff
8.7
We only had one night at this hotel so we couldn't fully explore it. The location is great. Just a shorter walk to the beach and shopping center. The room was spacious and beautifully decorated. The staff was helpful in general. Would definitely come back!
Peter K. Pasangan United States of America, 29 Mac 2015
good stay.

location. available when need it . price
7.3
TV was no good speaker to small to hear anything. No good TV channels.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!


AS-AGWEB-3A06