atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Patong Resort Hotel

208 Raj-uthit 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Mesyuarat Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran
Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu
Kawasan: Patong Jumlah bilik: 325

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.7

daripada 2280 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.6
Lokasi
8.7
Layanan kakitangan
7.4
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.3
Makanan/Makan Malam
7.4
Semua ulasan (2280)
Saring mengikut:
Rashidi I. Kumpulan Malaysia, 16 September 2013
hotel yang selesa dan berpatutan

bersih, di pusat bandar dan harga berpatutan
7.7
Salehuddin B. Kumpulan Malaysia, 21 Oktober 2012
Lokasi Menarik

Berhampiran dengan lokasi yang menarik
7.7
Hotel yang menarik dan baik yang mempunyai fasilitas yang memuaskan. "Housekeeping" yang baik dan persekitaran yang nyaman. Hampir dengan pantai dan pusat membeli belah Junceylon ( hanya berjalan kaki ). Staf hotel yang amat membantu. Mudah untuk makanan halal dari timur tengah dan tidak jauh untuk mendapatkan makanan muslim tempatan.
Tip Restoran: Makanan muslim thai yang sedap berhampiran dengan mesjid yang tidak jauh dari hotel (naik kenderaan).
Nurul F. Pasangan Malaysia, 05 Mei 2012
bilik kecik tapi lokasi hotel terbaik

tempat beli belah dekat sgt2,kedai makan halal senang cari ,semua ok..best dan terbaik
7.7
hotel mmg cantik,kolam ada 2.nk g mandi pantai jln kaki..ambil masa 2 minit kot..pasal dekat sgt..tp selamat..kedai beli belah dekat..untung kita ambil patong resort ni..semua ada..kita ddk tgh2 patong..mmg best..sy ngan suami nk pergi lg..dan akan memilih patong resort utk kali ke-2..layanan staf hotel pun bagus..saya boleh jamin kalau anda pilih patong resort ni x akan menyesal...MEMANG TERBAIK..yg penting kedai hard rock dekat ..jalan kaki je..
Tip Membeli Belah: pemandangan,restoran,kehidupan malam..BEST
Lucy Z. Pasangan Australia, 16 November 2014
Big Hotel

Big pool, Spacous room, Efficient services
7.7
Not right on the beach but close enough to it. Big hotel, we nearly got lost going to and from our room. Nice big pool, actually deep enough to swim in, unlike most other hotels we stayed at. Staff were quick on bringing out matt for pool chairs. Nice clean room with outdoor table and chairs. Gave us late check out free of charge as we had a late flight out of Phuket. Arranged airport transport for us on short notice.
Lionel S. Kumpulan United Kingdom, 10 November 2014
Golf in Phuket

Location for golf courses, location in Patong itself right next to beach restaurants night life, very good breakfast
6.7
Patong Resort is typically Thai, large rooms, comfortable, good food, pools excellent. While most things work there is no concept of maintenance. Customer service can be patchy. Unusually for Thailand some staff bit of a miserable bunch. When I returned from golf my room had not been made up. I called housekeeping to be told 'staff finished work and left'. When I pointed out they had not done my room so had not really finished work housekeeper put the phone down on me! I stay there regularly and this is not typical, just be prepared for some local culture.
Antony Z. Pasangan Australia, 02 November 2014
Good hotel in convenient location

Central location, close to all facilities, adjacent to beach
7.3
: I have stayed at this hotel many times. It is clean, rooms are quick sizeable with excellent facilities. I will continue to make this hotel my preferred location when in Patong on business or holidays.
Paul C. Pasangan Australia, 02 November 2014
Phuket Pampering

Location,Friendliness,Affordability
9.7
Comfortable, relaxed, overall most enjoyable.
Trevor C. Pasangan Australia, 01 November 2014
Always a Pleasure

Location Staff Breakfast
8.3
Always a pleasure to stay at Patong Resort Hotel.
Trevor C. Pasangan Australia, 31 Oktober 2014
Great Location for all the action

Location Close to Everything Staff
8.3
Great location to be so central and close to the action, and close to everything.
Bin H. Pasangan China, 28 Oktober 2014
quite and nice please

location, price and location
10
very nice place, near every place, 5 mins to the beach, great

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Patong Resort Hotel PhuketPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Hotel Phuket - Laluan MasukPatong Resort Hotel Phuket - LobiPatong Resort Hotel Phuket - LobiPatong Resort Hotel Phuket - LobiPatong Resort Hotel Phuket - Pusat OperasiPatong Resort Hotel Phuket - Laluan MasukPatong Resort Hotel Phuket - Bahagian Dalaman Hotel

Ulasan Pelanggan - Patong Resort Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3C03