Akaun Saya (daftar masuk)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh-tarikh anda untuk memeriksa ketersediaan dan menempah hotel ini

Patong Resort

208 Raj-uthit 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand (Tunjuk Peta)

Tempah sekarang!

Patong Resort Phuket - Tab panas Patong Resort Phuket - Pantai Patong Resort Phuket - Bilik Mesyuarat Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu
Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel Patong Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel Patong Resort Phuket - Bahagian Luar Hotel
Lokasi: Patong Jumlah bilik: 325

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengembara

 

Sangat bagus

7.6

daripada 2139 ulasan

Nilai untuk wang
7.6
Lokasi
8.7
Layanan kakitangan
7.3
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.3
Makanan/Makan Malam
7.4
Semua ulasan (2139)
Rashidi I. Kumpulan Malaysia, 16 September 2013
hotel yang selesa dan berpatutan

bersih, di pusat bandar dan harga berpatutan
7.7
Salehuddin B. Kumpulan Malaysia, 21 Oktober 2012
Lokasi Menarik

Berhampiran dengan lokasi yang menarik
7.7
Hotel yang menarik dan baik yang mempunyai fasilitas yang memuaskan. "Housekeeping" yang baik dan persekitaran yang nyaman. Hampir dengan pantai dan pusat membeli belah Junceylon ( hanya berjalan kaki ). Staf hotel yang amat membantu. Mudah untuk makanan halal dari timur tengah dan tidak jauh untuk mendapatkan makanan muslim tempatan.
Tip Restoran: Makanan muslim thai yang sedap berhampiran dengan mesjid yang tidak jauh dari hotel (naik kenderaan).
Nurul F. Pasangan Malaysia, 05 Mei 2012
bilik kecik tapi lokasi hotel terbaik

tempat beli belah dekat sgt2,kedai makan halal senang cari ,semua ok..best dan terbaik
7.7
hotel mmg cantik,kolam ada 2.nk g mandi pantai jln kaki..ambil masa 2 minit kot..pasal dekat sgt..tp selamat..kedai beli belah dekat..untung kita ambil patong resort ni..semua ada..kita ddk tgh2 patong..mmg best..sy ngan suami nk pergi lg..dan akan memilih patong resort utk kali ke-2..layanan staf hotel pun bagus..saya boleh jamin kalau anda pilih patong resort ni x akan menyesal...MEMANG TERBAIK..yg penting kedai hard rock dekat ..jalan kaki je..
Tip Membeli Belah: pemandangan,restoran,kehidupan malam..BEST
Poomrieng S. Keluarga dengan anak dewasa Thailand, 23 Mac 2014
Excellent near beach

Comfortable, breakfast buffet awesome!
10
Love the location, bed, balcony, bathroom, breakfast buffet and very short walk to the beach. On the beach look for ladies with fresh aloe vera, awesome idea for sunblock!
Robert L. Pelancong solo Australia, 13 Mac 2014
Great hotel will be back

Location , restaurants , value for money
9.3
Loved hotel , need to stay in premium room near pool , great staff , great location . 4 very nice restaurants .
Ghassan T. Pasangan Saudi Arabia, 27 Februari 2014
very good , nice and fun

good staf , good massage , location
10
nice place , friendly staf , very ood location , near to every thin
Mark D. Pasangan United Kingdom, 24 Februari 2014
Rude staff not a good service

Location
6.7
Was very upset coming from England with my wife who is originally from Thailand who has been in England for 8 years with me was told she needed a ID card to come in and out of hotel and for most the stay was treated as a bar girl very upsetting for her and I as we came for our anniversary to be treated like this. Also when coming into hotel one of the security guards every time we saw him would say tip tip tip! I am happy to tip but not when asked. Stayed at many hotels and found this hotel well below service standard I would expect. The one good thing when we decided to move to another hotel I left something behind of great importance and the staff called to hotel we moved to, to let them know we left it behind. I do hope this hotel changes its way of discrimination of its own people my wife is educated and comes from a well respected family and was really ipset by her experience as was I.
Sankaran P. Pasangan India, 24 Februari 2014
Not not good no wifi and the pay wifi is too slow

Only location
4
Not satisfied for the money I paid, no wifi and the paid internet service is too slow, not worth for money. The morning breakfast is not good
Luciano S. Pelancong solo Australia, 22 Februari 2014
relaxing with out complications

location pools and room
7.7
My stay at Patong was fantastic as always but only thing i do not like is the cost of wifi 7 days wifi is the same cost as a locals month also at times was unstable , Wifi should be free considering the price of a room
Andrew W. Pasangan United Kingdom, 21 Februari 2014
great location, close to the night life but quiet

area. quiet , comfortable
8
i stayed here for a 4 days, the area was perfect for me.. close to the beach and restaurants. the hotel was close to the nightlife but suprisingly quiet inside the hotel.. the room i had was very comfortable, with a nice shower and balcony. the only downside was the wifi was not free. id stay here again.

Tempah sekarang!

Cepat – Bilik Terhad!

Patong Resort PhuketPatong Resort Phuket - Tab panasPatong Resort Phuket - PantaiPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bilik Tetamu Patong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bahagian Luar HotelPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Bilik MesyuaratPatong Resort Phuket - Pub/Ruang RehatPatong Resort Phuket - Laluan MasukPatong Resort Phuket - LobiPatong Resort Phuket - LobiPatong Resort Phuket - LobiPatong Resort Phuket - Pusat OperasiPatong Resort Phuket - Laluan MasukPatong Resort Phuket - Bahagian Dalaman HotelPatong Resort Phuket - SpaPatong Resort Phuket - SpaPatong Resort Phuket - SpaPatong Resort Phuket - SpaPatong Resort Phuket - Spa

Ulasan Pelanggan - Patong Resort, Phuket

AS-AGWEB-3B04