atau

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown / Tiong Bahru, Singapura 059526 (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar Hotel Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Dalaman Hotel Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Taman Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar Hotel Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Lobi Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu
Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu
Kawasan: Chinatown / Tiong Bahru Jumlah bilik: 138
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan

Pilih Jenis Pengunjung

 

Bagus

7.1

daripada 6742 ulasan

Berbaloi dengan harga
6.7
Lokasi
8.7
Layanan kakitangan
6.8
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.5
Keselesaan Bilik/Piawaian
7.1
Makanan/Makan Malam
5.7
Semua ulasan (6742)
Saring mengikut:
Benyamin M. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 15 Jun 2013
kurang memuaskan kamar yang sempit

proses check out dan check in yang cepat
6
kurang memuaskan tidak sebanding dengan harga yang diberikan acnya tidak dingin tapi boleh juga lokasinya dekat mrt station banyak food court jadi mudah tidak sulit untuk mencari tempat makan
Bong J. Pelancong perniagaan Indonesia, 06 Mei 2013
lokasi yg strategis

lokasi yg strategis,lokasi yg strategis,lokasi yg strategis
2
lokasi yg staretegis dekat dgn stasiun china town.selain dr itu sama sekali tdk ada faktor yg mebuat nilai tambah hotel ini.kamarnya terlalu sempit.sangat amat tdk value for money sedikit pun.amat sangat tdk layak dikatakan hotel!!!!!!!!ada wifinya.....that's it!
Anwar C. Keluarga dengan anak kecil Indonesia, 02 Julai 2011
Hotel dengan lokasi strategis

Free wifi sampai ke area kamar2
8
Kami bermalam selama 4 malam. Hotel cukup bersih, cuma sayang kamar tidur aqak kecil. Tapi walau agak kecil, tapi tertata cukup rapi dan cukup nyaman. Kamar mandi bersih dan cukup luas. karna terpisah daerah kering & shower room, sehingga cukup nyaman. Staff cukup ramah dan sangat membantu. Ada free wi fi dengan signal cukup kuat hingga menjangkau sampai ke dalam kamar
Bundit M. Pasangan Thailand, 25 Januari 2015
Best Location to go around

Best location, friendly staff and nice security
7.7
Best location, friendly staff and nice security
Kasamapat Y. Pasangan Thailand, 24 Januari 2015
The location is so convenience.

Grate Location, Clean and comfortable
9.7
If I go to Singapore again, I will stay at Porcelain Hotelagain for sure.
Adi A. Pasangan Indonesia, 23 Januari 2015
Good
8.3
Pelanggan ini hanya menilai hotel ini dan masih belum menyerahkan sebarang komen.
Timothy L. Pelancong perniagaan United States of America, 22 Januari 2015
2 Night Stay

location, relative cost, quiet
7
Fine, no major issues. Room was a bit dim, but manageable
Vicktor H. Keluarga dengan anak dewasa Indonesia, 21 Januari 2015
Room layout is bad, and way too small

Cheap I guess?
4.3
Sefrina T. Pasangan Indonesia, 20 Januari 2015
it was beyond my expectation

location. i love the neighborhood yet it is so close to the mrt station.
8
At first I was worrying because I read several bad reviews about this hotel right after I made the reservation. But after my stay in porcelain, I must say that I would definitely stay here again if I come to singapore. First, they fulfilled my requests perfectly (I asked for no-smoking and room with windows) I had no trouble while checking in, plus, the staffs are quite friendly & helpful. I booked a standard double room with twin beds. Yeah the room is very small yet everything fits efficiently. The bathroom was okay with a complete toiletries. Air conditioner and wifi were working well and they cleaned my room everyday. The location is also great. Really close to the mrt and have a nice surroundings. Thank you!
Teh T. Pasangan Malaysia, 19 Januari 2015
value for money and convenient

lovely setting, comfortable, foods restaurant every where
7
Lovely setting, upgraded room with reasonable price

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapuraPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar HotelPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Dalaman HotelPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - TamanPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar HotelPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - LobiPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar HotelPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar HotelPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar HotelPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar HotelPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar HotelPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Kaunter TetamuPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bahagian Luar HotelPorcelain Hotel by JL Asia Singapura - Bilik Tetamu Porcelain Hotel by JL Asia Singapura - Spa


AS-AGWEB-3C01