arrow-up-icon Pilih program kesetiaan anda untuk melihat mata ganjaran
Kembali ke maklumat hotel

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Semua ulasan (138)

Pelancong bisnes (7)

Pasangan (48)

Pelancong solo (34)

Keluarga dengan anak kecil (13)

Keluarga dengan anak remaja (16)

Kumpulan (20)

Bagus
7.4
daripada 138 ulasan
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.1
Kemudahan
5.0
Lokasi
7.7
Keselesaan/Standard Bilik
7.2
Layanan Kakitangan
8.5
Berbaloi dengan harga
8.1
Makanan/Tempat Makan
5.8

6.7 Nur M.
Malaysia
14 Mei 2013
penginapan menarik dengan harga ditawarkan
lokasi mudah, berdekatan tempat makan, akses kepada semua tempat
berpuas hati dengan layanan petugas. kami tidak menemui lokasi hotel, tetapi dengan bantuan petugas, kami tiba pada waktu yang tepat. juga dibantu oleh petugas untuk ke tempat2 menarik di kuching. akan disyorkan kepada kawan2.

8.7 Mohd N.
Malaysia
11 April 2013
Berbaloi-baloi
Lokasi,bersih,mesra
We stay in this hostel 2 days,the room is large to fit 3 of us.The room is fully furnished.Stay here was a pleasant stay..the location is great,easy to locate and you have a private parking..

9 Hasina R.
Malaysia
10 Disember 2012
Mesra pelanggan dan kebersihan bilik
keadaan bilik yang bersih dan selesa
Selesa, hotel baharu dan bersih. Sangat sesuai untuk pasangan atau keluarga yang ingin berjimat. Penginapan tidak jauh dari tempat membeli belah dan restoran serta gerai.

9.3 maziana O.
Malaysia
27 November 2012
Perkhidmatan yang baik
kualiti hotel dan kebersihan bilik yang bagus
Walaupun ketibaan di kuching jam 1 pagi, kehadiran kami di hotel masih ditunggu dengan baik. Disebabkan kesilapan pihak hotel menyemak tempahan bilik, pihak hotel menyewakan bilik di hotel yang berdekatan. Staf hotel memberikan bantuan yang sebaik mungkin dan layanan yang baik beserta dengan senyuman.

8 Khalijah I.
Malaysia
29 Oktober 2012
Hotel sederhana & harga sangat berpatutan
Dekat dengan Waterfront dan komplex membei belah dan pasar.
Selesa, hotel baru dan bersih. Sangat sesuai untuk pasangan yang ingin berjimat. Dari bilik, boleh nampak waterfront cuma ada sedikit nyamuk. Boleh jalan ke tempat membeli belah dan restoran serta gerai makan tidak jauh dari tempat penginapan.

5.6 Andrii V.
Ukraine
07 Mei 2016
Disappointing
We booked Standard Double. After check-in, room which was proposed to us - was totally different and worst, in comparing with that, which we seen on the images. First 5 minutes, man on the reception tried to convince us, that all rooms looks the same bla-bla-bla. Only, after I showed pictures of the room from the agoda - he agreed to change room. So, be careful during check-in. And several comments: 1. Hair dryer - I didnt find it. 2. Complimentary bottled water - I didnt find water in the room :) When I asked about the water on reception, I had to pay for water. 3. We stayed in this hotel 3 nights, and no one has ever offered to clean the room or change the towels

4.4 HUI C.
Malaysia
04 Mei 2016
UNCLEAN
The washroom was dirty, especially the sink.

6.8 HUILING K.
Malaysia
05 Mei 2016
Good location
A good location for this hotel. More improvement should be done on the cleanliness. The plug in my room is not functioning well and only have one plug. Your car may get block by other's car on the parking lot. At night the parking lot was occupied by the the customers of the restaurant it had bothered me as I had to wait for 15 min to get the parking lot.

9 PETRUS G.
Malaysia
12 Januari 2016
Worth for money.
Cheap, good location & friendly staff
best place to stay if you on a very tight budget. my only complaint is bathroom. Need a bit more scrubbing.

7.3 emma H.
New Zealand
24 November 2015
Good location, friendly staff
Location, very close to tai pan cnr and wet market, felt safe, friendly staff let us leave bags while we went to bako & called taxi to airport all free after we had also checked out
Good, should have got room w window, but was quiet & secure & clean