Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/Kafe Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Mesyuarat Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Mesyuarat Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ballroom Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Fitness Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kolam renang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Regal HongKong Hotel Hong Kong - Lobi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Causeway Bay Jumlah bilik: 481
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.8

berdasarkan
3033 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
8.8
Layanan Kakitangan
7.7
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.8
Keselesaan/Standard Bilik
7.7
Makanan/Tempat Makan
7.2
Semua ulasan (3033)
Saring ikut:
Sia T. Pelancong solo Indonesia, 21 Ogos 2013
strategis, bersih dan pusat belanja

Bersih, kamar luas,dan pusat perbelanjaan.
7.3
Lancar,cuma waktu check in agak lama, pelayanan yg buruk dan lambat, lokasinya strategis dan kamar lumayan bersih.
Laporkan ulasan ini
Yusrizam Y. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 12 Ogos 2013
amat menarik

relax, shopping dan cuci mata
10
wau....walaupun harganya lebih mahal berbanding lokasi lain namun ianya terletak di pusat bandar hong kong dan berdekatan dengan semua benda....shopping...mtr....teksi stand....trem....dsnya. satu lokasi yang amat menarik dan hotel yang cukup baik untuk tinggal. Terdapat banyak kedai makan halal disekeliling hotel dan tak perlu berjalan jauh namun bajet kena lebih sket coz di hong kong serba serbi mahal namun berbaloi. Jika nak ketempat2 menarik di hongkong cthnya....disneyland atau madame tossude anda hanya perlu gunakan subway dengan bayaran yang amat murah yang mana stesyen terletak berhampiran dengan hotel. Untuk sgopping jgn risau...hotel tesebut terletak berhampiran dengan ousat sopping terkenal di hong kong dan jika anda ingin melihat lampu2 dibangunak yang penuh warna-warni seperti didlm tv...jadi disinilah tempatnya.....
Laporkan ulasan ini
Murray N. Pelancong bisnes Australia, 25 Ogos 2015
Not 5 star

Nill
6
Laporkan ulasan ini
Georges-Olivier C. Pelancong bisnes Switzerland, 14 Ogos 2015
3rd time in this place, great!

Club for executive floor. Location, staff
9.3
Perfect, ... Just too short!
Laporkan ulasan ini
Albert A. Keluarga dengan anak remaja United States of America, 09 Ogos 2015
Regal Hotel

location, hotel interior, helpful frontdesk
9
Stay five night at the hotel. Nice hotel, nice location, nice interior, helpful front-desk. Room cleaning service is slow and incomplete: one incident where we went out around before noon and back around 5pm and the room had not been cleaned yet; there was also one day where we run out of toilet paper and soap since new ones were not given.
Laporkan ulasan ini
Jayne S. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 09 Ogos 2015
Great Locations

Location, clean & spacious room
7.7
This was the 1st time we were staying at Regal HongKong Hotel. I travelled with my hubby and 2 young children. We had booked a suite family connecting room. The room was very clean and spacious whereby my kids can play around in the living hall. The locations is perfect. Less than 5 minutes walk to Sogo, Hysan Place, Lee Gardens.... It had everything there. Shop and eat. It's good for families with children whereby we don't need to walk so far away. I'll be back in my next trip.
Laporkan ulasan ini
Wai P. Pelancong solo Hong Kong, 06 Ogos 2015
Spacious room with central location

Good location, spacious,
8
It was my second time staying in Regal HK. The room was spacious than other hotels in HK in general. The room was well equipped with basic amenities. The location was the best, right in the Center of Causeway Bay and 3 mins away from MTR station. That's why I will always book the hotel for my family who are visiting HK. On the down side, the hotel was a bit dated. The staff wasn't as friendly and helpful (they looked stressed and pissed even though they didn't say anything). The design of the hotel was a bit old fashioned and amenities were not as up-to-date. E.g. no iPhone/iPad charger/ station in the room! Overall, we were very happy with the hotel room as it was spacious with a good price. The location was great. However, the hotel may need some renovation and include more updated amenities to compete with new hotels nowadays.
Laporkan ulasan ini
Nam H. Pelancong bisnes Malaysia, 09 Julai 2015
Smoke and 4-Star Attitude for $

Staff at Cafe very attentive, welcoming. Politeness of Check in Staff
8
Its fdilled with tourist mainly, who smoke and disregard signages. They smoke on "non-smoking"floor, noisy at times, loud. Hotel staff locked my mini-bar because front office forgot to take deposit. But staff did not unlock the mini-bar after having taken a deposit. Very poor follow up but very eager to lock up. This is not a "5-Star" hotel. The service attitude is defintely 3 start, at best 4-star because of this attitude for collection. As a result of this, I decided to spend my money on drinks outside hotel.
Laporkan ulasan ini
Yeung Y. Pelancong bisnes Hong Kong, 09 Julai 2015
good location

good location, nice room, shopping paradise
8.3
overall a good rating hotel, with well facilities and great location.
Laporkan ulasan ini
Kuen T. Pasangan United Kingdom, 05 Julai 2015
gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgd

gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgd
10
gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgd
Laporkan ulasan ini

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/KafeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratRegal HongKong Hotel Hong Kong - BallroomRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik FitnessRegal HongKong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik MandiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kolam renangRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobiRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobiRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Lobi


Agoda.com ialah sebahagian daripada The Priceline Group, peneraju pelancongan dalam talian & perkhidmatan berkaitan.

AS-AGWEB-3A04