Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Masukkan tarikh perjalanan anda untuk memeriksa kekosongan bilik dan seterusnya menempah hotel ini

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Tunjuk Peta)

Jom tempah!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/Kafe Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Mesyuarat Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Mesyuarat Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ballroom Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Fitness Regal HongKong Hotel Hong Kong - Pusat Operasi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Mandi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kolam renang Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat Eksekutif Regal HongKong Hotel Hong Kong - Lobi Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu
Kawasan: Causeway Bay Jumlah bilik: 481
Wifi Percuma

Ulasan terbaru pelanggan kami

Pilih Jenis Pengunjung

 

Sangat bagus

7.8

daripada 2958 ulasan

Berbaloi dengan harga
7.4
Lokasi
8.7
Layanan Kakitangan
7.7
Keadaan Hotel/Kebersihan
7.8
Keselesaan/Standard Bilik
7.7
Makanan/Tempat Makan
7.1
Semua ulasan (2958)
Saring ikut:
Sia T. Pelancong solo Indonesia, 21 Ogos 2013
strategis, bersih dan pusat belanja

Bersih, kamar luas,dan pusat perbelanjaan.
7.3
Lancar,cuma waktu check in agak lama, pelayanan yg buruk dan lambat, lokasinya strategis dan kamar lumayan bersih.
Yusrizam Y. Keluarga dengan anak kecil Malaysia, 12 Ogos 2013
amat menarik

relax, shopping dan cuci mata
10
wau....walaupun harganya lebih mahal berbanding lokasi lain namun ianya terletak di pusat bandar hong kong dan berdekatan dengan semua benda....shopping...mtr....teksi stand....trem....dsnya. satu lokasi yang amat menarik dan hotel yang cukup baik untuk tinggal. Terdapat banyak kedai makan halal disekeliling hotel dan tak perlu berjalan jauh namun bajet kena lebih sket coz di hong kong serba serbi mahal namun berbaloi. Jika nak ketempat2 menarik di hongkong cthnya....disneyland atau madame tossude anda hanya perlu gunakan subway dengan bayaran yang amat murah yang mana stesyen terletak berhampiran dengan hotel. Untuk sgopping jgn risau...hotel tesebut terletak berhampiran dengan ousat sopping terkenal di hong kong dan jika anda ingin melihat lampu2 dibangunak yang penuh warna-warni seperti didlm tv...jadi disinilah tempatnya.....
Nir D. Keluarga dengan anak kecil Israel, 28 Mei 2015
Good expensive hotel in the center of the center

Location, swimming pool and helpful staff
9.7
Outstanding!
Jimmy C. Keluarga dengan anak kecil Macau, 25 Mei 2015
good and comfortable

big tub
4
Jeffrey B. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 24 Mei 2015
greatly satisfied

good location, noteworthy housekeeping, rooms bigger than other hotels
8
quite pleased with our stay. everyone was helpful. location of course is great, ideal for things we did: eat, shop, ride MTR and bus (to Stanley), go to church. if Regal started refurbishing their rooms, they would be an even better hotel.
Stephanie G. Pelancong perniagaan Philippines, 21 Mei 2015
Not a 5 Star Hotel

Location, bed size, spacious room
6
not good
Pek L. Pelancong perniagaan Singapore, 17 Mei 2015
Great location and large rooms

Great location, large room and lots of dining and shopping nearby
8
Very good hotel, stayed here many times. Near MTR and close to many dining and shopping options.
Wilson T. Pelancong perniagaan Singapore, 14 Mei 2015
Convenient hotel to shopping area

close to shopping area, accessibility to trains, good staff service
9
Except for one off occasion where I suspect the food served was reheated by microwave, otherwise, I enjoyed my stay at this hotel. Staff was friendly and helpful. Location is definitely a big plus.
Wilson T. Pelancong perniagaan Singapore, 14 Mei 2015
Excellent location!

clean hotel, good staff service, accessibility to trains
9
Except for one off occasion where I suspect the food served was reheated by microwave, otherwise, I enjoyed my stay at this hotel. Staff was friendly and helpful. Location is definitely a big plus.
Sherryl C. Keluarga dengan anak kecil Philippines, 11 Mei 2015
Regal hongkong

The bed was comfortable, room amenities are nice, great location
7.7
I loved our room, it was spacious, they have an ipod dock and a Keurig coffee maker. I was excited to use the coffee maker, and got so disappointed. It was not cleaned for a long time for sure. There were dirt coming out with my drink! Ewww! Needless to say, i had coffee outside the hotel. But other than the coffee maker, our stay was comfortable.

Jom tempah!

Cepat – Bilik Terhad!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kedai Kopi/KafeRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik MesyuaratRegal HongKong Hotel Hong Kong - BallroomRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik FitnessRegal HongKong Hotel Hong Kong - Pusat OperasiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik MandiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik MandiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kolam renangRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - RestoranRegal HongKong Hotel Hong Kong - Ruang Istirehat EksekutifRegal HongKong Hotel Hong Kong - LobiRegal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu Regal HongKong Hotel Hong Kong - Bilik Tetamu


AS-AGWEB-3C04